Şimdi Ara

Kız arkadaşınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• YOK ABİCİM.
  • olm bu topiki değiştir. ne demek kız arkadaşınız varmı.herkezin kız arkadaşı vardır be.
    sevgili dicen şuna.benide şaşırttın.
  • DUYGU Ö FÖNLENMİŞ SAÇLARINI KOPARMAK İSTİYORUM CANIM.
  • lan şu şıllığın telini yazimmmi buraya?

Allah ne verdiyse...

ciddi diyorum.
    dersanedende atıldım sorun yoq.
  • yaz yaz yaz [evlol]
  • Allah kahretsin YOOOOK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Ünide Nasıl Kız Arkadaş Bulunur
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON</i>
    <br />olm bu topiki değiştir. ne demek kız arkadaşınız varmı.herkezin kız arkadaşı vardır be.
    sevgili dicen şuna.benide şaşırttın.

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bikere o kadar emin konuşma mike.aramızda bazılarının lise 2 de olmalarına rağmen hiç kız arkadaşları yok.hatta şimdiye kadar bir kızla 5-10 dakka kadar bile konuşmuşluğu yok.misal ben [bwlng][bwlng]
    nolcak benim halim???
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON</i>
    <br />lan şu şıllığın telini yazimmmi buraya?

Allah ne verdiyse...

ciddi diyorum.
    dersanedende atıldım sorun yoq.

hhehe buna benzer bişiy war adamın biri iett nin arkadaki koltuklarının birinin arkasına taş demet diye yazmış telefonunu falan da yazmış.iyi saxo falan yazıyodu.arıyoz kızı manyak geyik oluyo sonunda hayvan diye kapatıyo.

aslında bazılarına göre yanlış bişiy yapıyoz ama o kız da onu hakedecek bişiy yapmıştır mutlaka.
  • çet yapılanlar kız arkadaş sayılır mı?
    konuşulanın kız olduğu kesin ama, numarası yok
  • beyler parti sonra.no yayınlanacaktır.istediğiniz iğrençlikleri yazabilirsiniz.
    tabi 5 yaş büyük bierkekle kapışmakta var sonucunda.ama kapışırım be abi.

abi ben sevindimyalnız.burda en kötü durumda ben olduğumu sanıyordum cidden.
  • SIMDI BU BASLIGI ACMAKLA FORUMDAKILERE AYIP ETMISIZ

"KAZ TANE KIZ ARK. VAR DIYECEN"

3 TANE (ABARTMIYORUM)
    4. CUYU ARIYORUM
  • tamam bekle. getiriyorum sana canım . AMA SENİNDE YANINDAKİLERİNDE KAFASINI EZDİKTEN SONRA.
  • zero1 bana telefon numaranı versene.bu kadar artistlere haddini bildirmek gerek .
  • bana adresini versene.

YANINA 4 HATUN YOLLUCAM HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL.AFETLER.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mesudum</i>
    <br />çet yapılanlar kız arkadaş sayılır mı?
    konuşulanın kız olduğu kesin ama, numarası yok
    yok kardeş kanli canli olacak:) o çet arkadasi oylekonuşmayla falan olmaz bu işler gidip gordunmu hi?
  • sevgili olarak kız arkadaş kastediyorum tabiki. Gördüğüm kadarıyla çoğunluğun yok
  • yok be abi elden ne gelir.bulmaya çalışıyoruz ama sağlamından.
    ağlayalımmı yani [bye]
  • kiz arkadas olsa bu kadar takilirmyz nete:) gider gezerim mümkünse:)
  • Allah'a şükür çok güzel bir hatunum var..Huyu da güzel suyu da..Zaten onun için memleketimizi terk-i diyar eyledik İstanbullara göç ettik.Allah'a bin şükürler olsun ki daha buraya geldiğime hiç pişman olmadım :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.