Bir kız arkadaşımla buluştugum zaman onu nasıl eğlendireceğimi bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum havadan sudan konuşuyorum ne konuşabilirim yardımcı olur musunuz LÜTFEN??Bu ARADA yaş 15!!
Kısaca konuşacak bişey bulamıyorum:(( Neden bahsetsem sever fln böle biraz yardımcı olursanız??
resimdeki gibi aynen kız arkadaşının yanında kafa olursun
ya hu aga giyimine kusamina takilmaktan baslayabilirsin mesela. dersin ki cantan ne guzelmis bunun kiz icin olanindan da var miydi vs. laf lafi acacaktir ondan sonra merak etme
vayy iyimiş başka başka :))
kiz arkadasi da degil ha kiz arkadasLARi. bak aslanparcasi fazla kizla ayni ortamda bulunursan yumusarsin, totos bisey olursun ornegin bayan kuaforleri sana verecegim tavsiye su olur maskulen bir erkek olmaya calis ve fazla kizla ayni ortamda bulunma hele tek erkek olarak hic bulunma. simdi once bir kizi idare etmeyi ogren bir kankalik, panpalik seviyesine gel bunu yaparken de oyle totos erkekler gibi degil gercekten babacan, iyiliksever biri gibi, iyiligi kari gibi degil de mizac meseli olarak etrafina yay. insanlar desinler ki bu adam kahraman. ondan sonra daha cok kizin yaninda kafa olabilir miyim bunu yor. ama tekrar diyorum kafa olacam diye fazla kiza da bulasma. aydindan beter olursun maazalla. bir de hergun bir tane temel fikrasi ogren.