Şimdi Ara

Kız arkdaşınızın yanındayken hesabı hep öder misiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oeste

Bi erkek kız arkadaşının hesabını ödeyemiyosa ne diye kızla çıkar ki?Kız arkadaşınızı korumalı-sevmeli-hesabını ödemeli ve herzaman destekçisi olduğunuzu belli etmeniz gerek

hocam bu ne demek oluyor erkek kızın hesabını ödemek zorundamı ? Hesabımı ödesin diye bir erkekle çıkan kız erkeği sevmez enayi yerine koyar.Zaten söylemeden elini cebine atmayan kızdan hayır gelmez.İnsan seviyorsa karşısındaki kişiyi düşünür öğrenci milleti 1 ayı kendi zor geçiriyor harçlıklarıyla kızın yemesini içmesini nasıl her zaman karşılasın oldu olacak kirasınıda ödesin.

ünv hayatı annemiz babamız nerdeyse maaşının yarısını yolluyorlar şehir dışında okuyan arkadaşlar ev kirası yol parası yemek derken elinde para kalmıyor.Bunu bile bile hala elini cebine atmayan kızlara yuh derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 16 Kasım 2008; 22:32:07 >

• Eger düşüncem ciddiyse ben öderim. gelip geçici ilişkilerimde %30-50 onlar gerisini ben
  • walla şahsen benim oldugum ortamda kız hesap oderse bi daha suratına bakamam o kızın.bu gune kadar allahtan hic oyle bi durum olmadı allaha sukur.

yanınızda kız hesap ödüyo ve sizde gerile gerile yanında durabiliyorsanız diyecek bişi yok tabi
  • quote:

Bi erkek kız arkadaşının hesabını ödeyemiyosa ne diye kızla çıkar ki?Kız arkadaşınızı korumalı-sevmeli-hesabını ödemeli ve herzaman destekçisi olduğunuzu belli etmeniz gerek

Solediğine Bak, Yaşadığın Coğrafyaya Bak.Sonra Daha Doğru Cümleler Yaz.Burası İsveç Yada Malta Değil.Herkesin ayda ortalama 5000 ytl geliri yok.Soledklerni Genele yayma.Destekçi Olmak Maddiyatla Olmaz.Blmiorm Kaç Yasınbdasn ama Bunu blmedgine göre kesin 17 flansındr.Biraz Düşünerek Konuşun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

quote:

kızında erkeğinde çalıştığını varsayıyorum... mantıksız..

korumak kollamak hesap ödemekle olsaydı, kıroyum ama para bende modunda gezenler en büyük ilah olurdu..

quote:

walla şahsen benim oldugum ortamda kız hesap oderse bi daha suratına bakamam o kızın.bu gune kadar allahtan hic oyle bi durum olmadı allaha sukur.

yanınızda kız hesap ödüyo ve sizde gerile gerile yanında durabiliyorsanız diyecek bişi yok tabi

İşte Dh Farkı Bende Asla Yanımdaki Bayana Hesap Ödetmem.

• Yemeğe çıktığınızda veya herhangi bu tarz ortamda siz istemeseniz bile illada bende katkıda buluncam diyen ve zorla o parayı size veren kızdan her zaman hayır görürsünüz ciddi düşünceğiniz kız tipidir. Çünkü kendini ezdirmez ve erkeğin yanında paket gibi dolaşma konumundan kendisini çıkarır ileriye dönük bakarsanız ilerde aile kurduğunuzda bu tip insanlar ev ekonomisini düşünen ve gelir sağlayan tipler olarak karşınıza çıkar.

Gene aynı durumda yemeğiniz bittikten sonra hadi kalkalım , hesabı istesene bitanem tarzı cümleler kuran kızdan korkucaksın çünkü 1. kısımda anlattığım kız modelinin tam tersidir. Ve insanı içten içe yokeder.

Evlenilecek Kız Var Eğlenilecek Kız Var.

• ödemiyim ödemiyim diyorum ama hesap gelince beraber ödeyelim diyemiyorum bayılıyorum parayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Yemeğe çıktığınızda veya herhangi bu tarz ortamda siz istemeseniz bile illada bende katkıda buluncam diyen ve zorla o parayı size veren kızdan her zaman hayır görürsünüz ciddi düşünceğiniz kız tipidir. Çünkü kendini ezdirmez ve erkeğin yanında paket gibi dolaşma konumundan kendisini çıkarır ileriye dönük bakarsanız ilerde aile kurduğunuzda bu tip insanlar ev ekonomisini düşünen ve gelir sağlayan tipler olarak karşınıza çıkar.

Gene aynı durumda yemeğiniz bittikten sonra hadi kalkalım , hesabı istesene bitanem tarzı cümleler kuran kızdan korkucaksın çünkü 1. kısımda anlattığım kız modelinin tam tersidir. Ve insanı içten içe yokeder.

Evlenilecek Kız Var Eğlenilecek Kız Var.

Son nokta budur... Kesinlikle haklı...

• quote:

Orjinalden alıntı: x264

ödemiyim ödemiyim diyorum ama hesap gelince beraber ödeyelim diyemiyorum bayılıyorum parayı

aynen ya ve o an zaten iğrenç bir andır yani bende hemen bu andan kurtulmak için ödüyorum işin gıcık tarafı kız da çok doğal karşılıyo teşekkür bile yok sanki kocasıyım pfff

• quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Orjinalden alıntı: x264

ödemiyim ödemiyim diyorum ama hesap gelince beraber ödeyelim diyemiyorum bayılıyorum parayı

aynen ya ve o an zaten iğrenç bir andır yani bende hemen bu andan kurtulmak için ödüyorum işin gıcık tarafı kız da çok doğal karşılıyo teşekkür bile yok sanki kocasıyım pfff

• gitmiyverin bi yere
    bakkaldan kola+çekirdek alın

kola = 2.750
    çekirdek = (accık büyük olsun diyosanız) 3 ytl

eşittir (=) 5.750
  • Cebimde yeterinden fazla param varsa ve o para başka bişeye gitmicekse ( herhangi bi ihtiyac vb ) ben öderim.. ama param az olduğu zaman veya lazım olduğu zaman da biraz ben katarım biraz kız arkadaşım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

Hesap odemek bir jesttir...Bilirizki jest her zaman yapilmaz kerizlik olur bir sure sonra..

Her zaman hesap odenmez kesinlikle...

14,15,16,17 yarı yarı

17,18+++++ Erkek :D ( 17 , 2 sindede var duruma göre deyişir...)

Bu ara bu sayılar ne diye sormayın yaş :D

• quote:

• hangimizde para varsa o öder , hiçde dert etmedik. samimi bir ikişkiniz varsa bu konular aklınıza bile gelmez.hala hesap ödeme muhabbetlerinin geçtiği bir ilişkide iseniz daha yolun çok başındasınız demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 17 Kasım 2008; 1:19:53 >
  • fifty fifty
  • kız arkadasım olsada hep hesabı ben ödesem
  • Çıktığım kıza da yakın olduğum bir kız arkadaşıma da kolay kolay hesap ödetmem

Ama kafede filan tavla oynarız direk derim hesabına kazanırsam affetmem ödetirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 17 Kasım 2008; 1:56:24 >
  • seviştikten sonra hesap ödemektense masada hesap ödemek daha akılcıdır
  • huyum kurusun hiç aksatmam öderim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.