Şimdi Ara

Kız arkdaşınızın yanındayken hesabı hep öder misiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Yemeğe çıktığınızda veya herhangi bu tarz ortamda siz istemeseniz bile illada bende katkıda buluncam diyen ve zorla o parayı size veren kızdan her zaman hayır görürsünüz ciddi düşünceğiniz kız tipidir. Çünkü kendini ezdirmez ve erkeğin yanında paket gibi dolaşma konumundan kendisini çıkarır ileriye dönük bakarsanız ilerde aile kurduğunuzda bu tip insanlar ev ekonomisini düşünen ve gelir sağlayan tipler olarak karşınıza çıkar.

Gene aynı durumda yemeğiniz bittikten sonra hadi kalkalım , hesabı istesene bitanem tarzı cümleler kuran kızdan korkucaksın çünkü 1. kısımda anlattığım kız modelinin tam tersidir. Ve insanı içten içe yokeder.

Evlenilecek Kız Var Eğlenilecek Kız Var.

Kesinlikle yazınızın noktasına kadar katılıyorum.

• ödersin ödersin bişey olmaz evlenince şu işi yapmam bu işi yapmam etmem, hayat müşterektir der. ulan p*şto yerken iyiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Çıktığım kıza da yakın olduğum bir kız arkadaşıma da kolay kolay hesap ödetmem

Ama kafede filan tavla oynarız direk derim hesabına kazanırsam affetmem ödetirim

ha buda bi yaklaşım.

kız veriyorsa. öderim hesabı arkadaş.
  • Aahhaha aklıma geldi hesap ödemeyi bırak kredi kartını ödeyemeyip haciz gelcek dediğinde çıkarıp bi ton parayı verende bendim Sora ne mi oldu bırakdım gitti sora borcunu ver bakim dedim bi günde arayıp şu gün vericem demedi paranı , aman aman ha ben ilk defa bi kıza para verdim bi dahada çok zor.Aşkla parayı birbirine karıştırmamak gerek ve yukardada dedikleri gibi yemeği yiyin ve hesap ödenirken bakın bakalım kız napıyor illa ben ödicem bende para vericem derse hayır gelir ondan
  • 2 seneden beri ben ödüyorum.Tahminim 1 yada en fazla 2 kere ödemiştir.
    Biz erkekler ödetmeyiz maalesef hesap.Böyle geldi böyle gider bu sistem.Pişman değilim.
  • hep ben oderım.o cok nadır oder.ben yuz kere odedıysem o 3 4 kere yanı
  • Allah razı olsun benim ki benden önce cüzdanı çıkarıp ödüyor.Napıyorsun yaa diye tepki verip parayı masaya koymasın diye engellerken elime vuruyor garsonun yanında

Aha bu kız şimdi evlenilecek kız mı?
  • Belkide ilişkide geldiğimiz seviye önemli bu konuda...İlk zamanlar ben öderim,utanırım kız arkadaşıma ödetmeye.Zamanla zaten herşey rayına oturuyor...Paranız yoksa param yok diyebliyorsunuz konuşurken,zamanla alman usülüne dönüyor zaten...Ama ilk başlarda asla ödetmem ben
  • Yemek parasini erkekler oder, araba varsa benzin parasi da bize girer, eglenmeye gidersin giris ucreti,icecekler, vs ucretini de birakin oderiz biz erkekler ... Allah'in salaklari...
  • 3,4,5 senelik ilişkilerde eğer ciddi bir ilişkiyse bu tip problemler olmaz artık durum öyle bir noktaya geliyorki ortak para çıkartıp ona göre eğlenip yiyorsunuz,yada şukadar param yada paran var hesabı oluyor..Uzun boyutlu ilişkilerde bu tip şeyler olmaz..Şahsen ben cebimde ayırdığım para biter sonra kız arkadaşıma ödetirim..Ki o her nekadar ödememi istemesede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Kubar

Alman usulü

aynen. Allah almanlardan razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Yemeğe çıktığınızda veya herhangi bu tarz ortamda siz istemeseniz bile illada bende katkıda buluncam diyen ve zorla o parayı size veren kızdan her zaman hayır görürsünüz ciddi düşünceğiniz kız tipidir. Çünkü kendini ezdirmez ve erkeğin yanında paket gibi dolaşma konumundan kendisini çıkarır ileriye dönük bakarsanız ilerde aile kurduğunuzda bu tip insanlar ev ekonomisini düşünen ve gelir sağlayan tipler olarak karşınıza çıkar.

Gene aynı durumda yemeğiniz bittikten sonra hadi kalkalım , hesabı istesene bitanem tarzı cümleler kuran kızdan korkucaksın çünkü 1. kısımda anlattığım kız modelinin tam tersidir. Ve insanı içten içe yokeder.

Evlenilecek Kız Var Eğlenilecek Kız Var.

Kesinlikle yazınızın noktasına kadar katılıyorum.

Aynen katılıyorum arkadaşım

• Ödüyorum. Neden ise karşı taraftan para beklemek vs. düşünceler erkek mantığına ters geliyor. Tabi o da ödemek istiyor ama tamam öde mi diyecen
    Her çıkışımızda 40-50 den aşağı olmuyor ki...
  • Olsaydı ben öderdim herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

öğrenci adamız, alman usulu öderiz

öğrenci milletinin parası mı olur! Almandan şaşmıyacan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evrekas

Belkide ilişkide geldiğimiz seviye önemli bu konuda...İlk zamanlar ben öderim,utanırım kız arkadaşıma ödetmeye.Zamanla zaten herşey rayına oturuyor...Paranız yoksa param yok diyebliyorsunuz konuşurken,zamanla alman usülüne dönüyor zaten...Ama ilk başlarda asla ödetmem ben

bu yoruma tamamiyle katılıyorum ve doğrudur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan-_- -- 17 Kasım 2008; 13:54:27 >

• ilişkinin durumuna bağlı,şu ilişkimde de hep ben öderim rahatsızda değilim,karşımdakine züğürt havası vermek hoşuma gitmiyor açıkçası
  • esprili yaklaşıyorum duruma vayy maaşı da kaptın hadi iyisin ne ısmarlıycaksın bakalım ya da gel bi kahve içelim ama sen ısmarla falan tarzında geyiklere giriyorum. eğer hesap ödemek istemiyorsanız işim olmaz kızlara para yedirmem tarzında havalı laflar atıp anlamasını sağlayabilirsiniz, ben yapıyorum işe yarıyo. ama her zaman fazlayı ben ödemişimdir. Hiç elini cebine atmayan kız arkadaşlarım da oldu ama onlardan da paraların acısını başka şekillerde çıkarttım
  • Abi ne kadar da cok kizlarla ilgili konu var bu forumda, kiz olsam sirf bu forumu takip ederdim ama yazmazdim tabi :), Su anda da bircok kiz okuyordur bu yazilanlari, buradan onlara seslenelim o zaman:
    Azicikta hesabi siz odeyin , akrep mi var cebinizde nedir?...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.