Şimdi Ara

KIZ BANA GÜLEREK 'İYİ AKŞAMLAR' DEDİ :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
6
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dugun ne zaman kardeş haber ver gelelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qamqi sinyali çakmış direk yürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remoan

KIZ BANA GÜLEREK 'İYİ AKŞAMLAR' DEDİ :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kız toplasan bunu 10 saniye düşünmemiştir bu herif aşk acısı çekiyor
  • Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Kizlara kezban diyoruz sonra? Bu da Kamil iste.

• Xd

• Kesin vercek

• Haci düğün ne zaman bak bu kiz sana aşık aşık kesin

• iyi akşamlar dedi sadece sakin ol.
  • kardeşim burdan hemen birşey cıkarma sadece iyi akşamlar demiş ,sende gördüğünde merhaba iyi günler fln de böyle böyle belki samimiyetiniz artar.çok kendini kaptırma kız milleti bu hiç belli olmaz.ben hazırlık okurken bir kızla sürekli bakışırdım öküz gibi ,sonra gittim konuştum erkek arkadaşım var dedi Demek istediğim şu kızların sağı solu belli olmaz bugün iyi akşamlar der yarın yüzüne bakmaz.Bugün erkek arkadaşından ayrılmıştır birşey olmuştur özgüvenini kaybetmiştir başka birinden darbe yemiştir özgüvenini yeniden sağlamak için sıcak davranır, sende üzerine gidersin kız derki hala birilerini kendime cekebiliyorum fln seni b.k gibi bırakır orda . sağı solu belli olmaz bu şeytanın kankilerinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musbab -- 13 Mayıs 2014; 2:52:16 >

•  KIZ BANA GÜLEREK 'İYİ AKŞAMLAR' DEDİ :)

• Arkadaşlar dolmuşta otururken öndeki kıza parayı şöföre uzatır mısınız dedim ve uzattı bence benden hoşlandı hoşlanmasaydı uzatmazdı.
  • bi kaç ay önce bu konunun aynısı açılmıştı. sende taklit etmişsin. bare aynı olayı taklit etmeseydin.

edit: hatta 3 sene öncede bu konu açılmış. 1-2 ay önce açanda bunu taklit etmiş. zincirleme taklit konular.

http://forum.donanimhaber.com/m_55407726/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 13 Mayıs 2014; 3:11:22 >
  • direk gidip numarasini istemem yüzsuzluk yapma alt tarafi iyi aksamlar demis bana stajyer kiz sabahlari 10 defa yanindan gecerim bisey demem 10.seferde o gulerek gunaydin der nabayim tuvaletemi cekeyim kizi

art niyet arama ortam kurmaya calis kendini belli eder zaten

haa okul endustri meslek ise direk seviselimmi diye sor o ayri konu
  • Koş vericek kaçırma bana göğndeeeeğr :Dd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan her merhaba diyen kıza ''Bu bana kesin verecek'' diye baktığınız için memleket abaza kaynıyor anasını..
  • ulan ne adamsınız bi iyi akşamlar dedi diye numarasını istesem mi diyor
  • eğer bi kız sana güldüyse,hele de iyi akşamlar dediyse,bak bak bak... kesin evlenmek istiyodur. telefon numarasını değil,nüfus cüzdanını iste belediye ye gidin.Hastalık sağlık vs.vs.vs evet diyin gitsin.
  • kesınlıkle kız verır git al bence

Numarasını
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.