Şimdi Ara

Kız 'Ben seni baba olarak görüyorum' dedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Baştan kaybetmişsin.O iş olmaz artık.Anca kanka olur ondan.

Yok. Artık zaten çıkma gibi bi hedefim yok tek istediğim kızı hayal kırıklığına uğratmamak. Bi anda sorumluluk yüklendi üstüme ya

Seni arkadaş olarak görüyorum
    Seni dostum olarak görüyorum
    Seni kardeşim gibi görüyorum
    bunları duydum ama babam olarak görüyomuda hiç duymamıştım. Bakalım daha neler duycam

Dağ ardına giden gelir de toprağa giren bir daha gelmez derler. Babasızlık zor, hele bir kız için daha da zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

quote:

Senin hakkında böyle düşünüyorsa diğer türlü düşüneceğini sanmıyorum.Hatta sana baba gibi saygı bile duyabilir.Sen şefkatli davranmışsın.Bir baba gibi koruyup kollamışsın gibi gözüküyor.Bir kızın bir erkeğe ilk defa böyle dediğini duydum

Bende ilk defa böyle birşey duydum bi kızdan. Açıkçası hoşlandığım kızın beni bu şekilde sevmesi, bana güvenmesi cidden garip bi etki yarattı hala durumun şokunu taşıyorum. İşin ilginç kısmı o kadar çok şefkat göstermedim kıza. Sadece dertlerini dinledim zor zamanında yanına koştum o kadar. Yani her insanın davrandığı türden davrandım aşırı bi ilgi göstermedim

Babası vefat ettiğine göre büyük ihtimalle kız baba sevgisine aç.Sende bu sevgiyi sezmiş yada kendi kafasından uydurup buna inanmıştır.Genelde kızlar dert dinleyen,zor zamanında yanında olan erkeklere kanka,kardeş gözüyle bakar ama senin kız abartıp baba gözüyle bakmış sana.İlginç valla.Kanka ayağından sevgili olanları gördüm ama baba ayağından sevgili olanı hiç görmedimİşin zor kızın duyguları sabit ise yaşa bastın demektir.

Bence kız ya aşırı yanlız(ki öyle) ya da sırf ona o gözle bakmıyım diye yalan söylüyor.

Ölmüş babası üzerinden prim yapacağını sanmıyorum.Öyle iğrenç biriyse zaten çabalama bence.

• quote:

Ölmüş babası üzerinden prim yapacağını sanmıyorum.Öyle iğrenç biriyse zaten çabalama bence.

Aynen o seçeneği direk atalım kimse böyle birşey üzerinden prim yapmaz. Bu olay dışında yaşadığım başka bi olay daha var aslında benim olmasını istediğim ilişki o ama kızın özeli açısından konuyu buraya açmak istemiyorum. Kıza kendimi kaptırmamak için başka kızlarla görüşüyorum bu konuda bahsettiğim kızla da diğer kıza bağlanmamak için görüşüyodum çivi çiviyi söker hesabı ama sonuç hiç beklediğim gibi olmadı
    Uzun zamandır ilk defa bu kadar kızla görüşür oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 8 Mayıs 2012; 1:11:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin hakkında böyle düşünüyorsa diğer türlü düşüneceğini sanmıyorum.Hatta sana baba gibi saygı bile duyabilir.Sen şefkatli davranmışsın.Bir baba gibi koruyup kollamışsın gibi gözüküyor.Bir kızın bir erkeğe ilk defa böyle dediğini duydum

Bende ilk defa böyle birşey duydum bi kızdan. Açıkçası hoşlandığım kızın beni bu şekilde sevmesi, bana güvenmesi cidden garip bi etki yarattı hala durumun şokunu taşıyorum. İşin ilginç kısmı o kadar çok şefkat göstermedim kıza. Sadece dertlerini dinledim zor zamanında yanına koştum o kadar. Yani her insanın davrandığı türden davrandım aşırı bi ilgi göstermedim

Babası vefat ettiğine göre büyük ihtimalle kız baba sevgisine aç.Sende bu sevgiyi sezmiş yada kendi kafasından uydurup buna inanmıştır.Genelde kızlar dert dinleyen,zor zamanında yanında olan erkeklere kanka,kardeş gözüyle bakar ama senin kız abartıp baba gözüyle bakmış sana.İlginç valla.Kanka ayağından sevgili olanları gördüm ama baba ayağından sevgili olanı hiç görmedimİşin zor kızın duyguları sabit ise yaşa bastın demektir.

Bence kız ya aşırı yanlız(ki öyle) ya da sırf ona o gözle bakmıyım diye yalan söylüyor.

Alıntıları Göster
    fatherzoned

• quote:

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

fatherzoned

Alıntıları Göster
    bayadır yoktun kardeşim özlettin kendini. kız seni babası olarak görüyorsa azcık sende sorun var. yani profil olarak babacan bir tavır sergileme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

bayadır yoktun kardeşim özlettin kendini. kız seni babası olarak görüyorsa azcık sende sorun var. yani profil olarak babacan bir tavır sergileme.

Alıntıları Göster
    Bir kizin ilk aski babasidir. Diger konularini da gormustum, bu is olacak bence devam et
  • Yarın gelip haftalık falan istemesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Yarın gelip haftalık falan istemesin.

• quote:

Başlığın adını Kızları Çıkma Konusu ile Şoke Ediyorum [Vol.3] yazmamamın nedeni kızın benden önce olaya girmesi ve benim onu değil de onun beni şok etmesi

Bu seferki cidden çok garipti üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

Kızla görüşüyoduk arada(ama fazla sık değil) yine buluştuk iyi vakit geçirdik beklediğinden daha yakışıklı bulduğunu söyledi hatta (saçları kestirdiğim için) Herneyse sonra ben tam bu iş oldu anlaştık diye düşünüyordum. Akşama doğru evlere doğru ayrıldık mesajlaşıyorduk. Ben biraz iltifat ediyim oradan ağzını yoklarım dedim. Kız bana "Ben seni babam gibi görüyorum. Gerçekten çok iyisin bugüne kadar bana çok iyi davrandın sanki babamın boşluğunu sen dolduruyorsun dedi. (Küçük yaşta iş kazasından kaybetmiş babasını)

Bunu okuyunca bi garip hissettim. Açıkçası kızdan hoşlanmıştım ama böyle diyince tüm çıkma hayallerimi bi kenara bıraktım. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışıcam ama baya zor olcak. Ne yapıcağımı ilk defa şaşırmış durumdayım varmı öneriniz
    Ek olarak: Kız benle çıkmayı düşünmüyor üstü kapalı sözlerle bunu belli etti.

Küçükken her çocuğa sorun , erkek çocuklar anneleriyle evlenmek istediklerini söylerler, kız çocuklar ise babaları ile. Kız dediğin şefkati sever, o babası gibi biriyle evlenmek isterdi, eğer seni babası gibi görüyorsa seni baya sevmiş olmalı . Aslında bu iş olur, ama boşver olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

Annesiyle tanış

• quote:

Orijinalden alıntı: mumy

quote:

Başlığın adını Kızları Çıkma Konusu ile Şoke Ediyorum [Vol.3] yazmamamın nedeni kızın benden önce olaya girmesi ve benim onu değil de onun beni şok etmesi

Kızla görüşüyoduk arada(ama fazla sık değil) yine buluştuk iyi vakit geçirdik beklediğinden daha yakışıklı bulduğunu söyledi hatta (saçları kestirdiğim için) Herneyse sonra ben tam bu iş oldu anlaştık diye düşünüyordum. Akşama doğru evlere doğru ayrıldık mesajlaşıyorduk. Ben biraz iltifat ediyim oradan ağzını yoklarım dedim. Kız bana "Ben seni babam gibi görüyorum. Gerçekten çok iyisin bugüne kadar bana çok iyi davrandın sanki babamın boşluğunu sen dolduruyorsun dedi. (Küçük yaşta iş kazasından kaybetmiş babasını)

Bunu okuyunca bi garip hissettim. Açıkçası kızdan hoşlanmıştım ama böyle diyince tüm çıkma hayallerimi bi kenara bıraktım. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışıcam ama baya zor olcak. Ne yapıcağımı ilk defa şaşırmış durumdayım varmı öneriniz

Küçükken her çocuğa sorun , erkek çocuklar anneleriyle evlenmek istediklerini söylerler, kız çocuklar ise babaları ile. Kız dediğin şefkati sever, o babası gibi biriyle evlenmek isterdi, eğer seni babası gibi görüyorsa seni baya sevmiş olmalı . Aslında bu iş olur, ama boşver olmasın
    Yaşlar kaç sübyancı falan değilsin demi?

• quote:

Annesiyle tanış

Adam haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: mumy

quote:

katılıyorum kizlarin çogu babaya çok düşkün oldukları için.. babam gibi sevgilim kocam olsun başka bişey istemem... ileride onun yerini doldursun bile diyenleri gördüm...

tabi kızların mantığını anlayabilmek orası başka..

• quote:

Annesiyle tanış

Uykum açıldı vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinusHuman

quote:

Annesiyle tanış

Uykum açıldı vallahi.

Alıntıları Göster
     Kız 'Ben seni baba olarak görüyorum' dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Kız 'Ben seni baba olarak görüyorum' dedi

Alıntıları Göster
    Ciddi misin ?
  • quote:

Kızın adı pompiş mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kimse de dememiş ki; cool story bro.
  • Kızlar evleneceği erkeğin babasına benzemesini ister, erkekler annesine. Öyleymiş yani. Yani sana sübliminal mesaj veriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Kızlar evleneceği erkeğin babasına benzemesini ister, erkekler annesine. Öyleymiş yani. Yani sana sübliminal mesaj veriyo.

+1 Bi kız da bana babacığım falan filan çekiyodu, sonra sevgili olmuştuk yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.