Şimdi Ara

Kız 'Ben seni baba olarak görüyorum' dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığın adını Kızları Çıkma Konusu ile Şoke Ediyorum [Vol.3] yazmamamın nedeni kızın benden önce olaya girmesi ve benim onu değil de onun beni şok etmesi

Bu seferki cidden çok garipti üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

Kızla görüşüyoduk arada(ama fazla sık değil) yine buluştuk iyi vakit geçirdik beklediğinden daha yakışıklı bulduğunu söyledi hatta (saçları kestirdiğim için) Herneyse sonra ben tam bu oldu anlaştık diye düşünüyordum. Akşama doğru evlere doğru ayrıldık mesajlaşıyorduk. Ben biraz iltifat ediyim oradan ağzını yoklarım dedim. Kız bana "Ben seni babam gibi görüyorum. Gerçekten çok iyisin bugüne kadar bana çok iyi davrandın sanki babamın boşluğunu sen dolduruyorsun dedi. (Küçük yaşta iş kazasından kaybetmiş babasını)

Bunu okuyunca bi garip hissettim. Açıkçası kızdan hoşlanmıştım ama böyle diyince tüm çıkma hayallerimi bi kenara bıraktım. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışıcam ama baya zor olcak. Ne yapıcağımı ilk defa şaşırmış durumdayım varmı öneriniz
    Ek olarak: Kız benle çıkmayı düşünmüyor üstü kapalı sözlerle bunu belli etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 8 Mayıs 2012; 0:45:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O iş yalan mesafe koy derim.
  • Senin hakkında böyle düşünüyorsa diğer türlü düşüneceğini sanmıyorum.Hatta sana baba gibi saygı bile duyabilir.Sen şefkatli davranmışsın.Bir baba gibi koruyup kollamışsın gibi gözüküyor.Bir kızın bir erkeğe ilk defa böyle dediğini duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

Annesiyle tanış

• quote:

Annesiyle tanış

istemsizce kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

quote:

Annesiyle tanış

Alıntıları Göster
    geldi gene tipini sevdiğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Annesiyle tanış

inceden tık tık karşim helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Senin hakkında böyle düşünüyorsa diğer türlü düşüneceğini sanmıyorum.Hatta sana baba gibi saygı bile duyabilir.Sen şefkatli davranmışsın.Bir baba gibi koruyup kollamışsın gibi gözüküyor.Bir kızın bir erkeğe ilk defa böyle dediğini duydum

Bende ilk defa böyle birşey duydum bi kızdan. Açıkçası hoşlandığım kızın beni bu şekilde sevmesi, bana güvenmesi cidden garip bi etki yarattı hala durumun şokunu taşıyorum. İşin ilginç kısmı o kadar çok şefkat göstermedim kıza. Sadece dertlerini dinledim zor zamanında yanına koştum o kadar. Yani her insanın davrandığı türden davrandım aşırı bi ilgi göstermedim

• iskele babası olarak görüyordur, eksik yazmışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Başlığın adını Kızları Çıkma Konusu ile Şoke Ediyorum [Vol.3] yazmamamın nedeni kızın benden önce olaya girmesi ve benim onu değil de onun beni şok etmesi

Bu seferki cidden çok garipti üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

Kızla görüşüyoduk arada(ama fazla sık değil) yine buluştuk iyi vakit geçirdik beklediğinden daha yakışıklı bulduğunu söyledi hatta (saçları kestirdiğim için) Herneyse sonra ben tam bu iş oldu anlaştık diye düşünüyordum. Akşama doğru evlere doğru ayrıldık mesajlaşıyorduk. Ben biraz iltifat ediyim oradan ağzını yoklarım dedim. Kız bana "Ben seni babam gibi görüyorum. Gerçekten çok iyisin bugüne kadar bana çok iyi davrandın sanki babamın boşluğunu sen dolduruyorsun dedi. (Küçük yaşta iş kazasından kaybetmiş babasını)

Bunu okuyunca bi garip hissettim. Açıkçası kızdan hoşlanmıştım ama böyle diyince tüm çıkma hayallerimi bi kenara bıraktım. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışıcam ama baya zor olcak. Ne yapıcağımı ilk defa şaşırmış durumdayım varmı öneriniz
    Ek olarak: Kız benle çıkmayı düşünmüyor üstü kapalı sözlerle bunu belli etti.

Kız sana duygusal yakınlık hissetmiş. Çok kötü duygudur birilerine duygusal yakınlık hissetmek. Kız üstüne titrerse uzaklaşma...

• quote:

quote:

Senin hakkında böyle düşünüyorsa diğer türlü düşüneceğini sanmıyorum.Hatta sana baba gibi saygı bile duyabilir.Sen şefkatli davranmışsın.Bir baba gibi koruyup kollamışsın gibi gözüküyor.Bir kızın bir erkeğe ilk defa böyle dediğini duydum

Bende ilk defa böyle birşey duydum bi kızdan. Açıkçası hoşlandığım kızın beni bu şekilde sevmesi, bana güvenmesi cidden garip bi etki yarattı hala durumun şokunu taşıyorum. İşin ilginç kısmı o kadar çok şefkat göstermedim kıza. Sadece dertlerini dinledim zor zamanında yanına koştum o kadar. Yani her insanın davrandığı türden davrandım aşırı bi ilgi göstermedim

Alıntıları Göster
    Baştan kaybetmişsin.O iş olmaz artık.Anca kanka olur ondan.

• quote:

Annesiyle tanış

Gece gece ne güldüm
  • Kardeş ister misin diye sormadın mı.

Bu arada yaşlar kaç abi olarak görmediğine göre arada rahat 15 yaş var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 8 Mayıs 2012; 0:55:49 >
  • quote:

quote:

Babası vefat ettiğine göre büyük ihtimalle kız baba sevgisine aç.Sende bu sevgiyi sezmiş yada kendi kafasından uydurup buna inanmıştır.Genelde kızlar dert dinleyen,zor zamanında yanında olan erkeklere kanka,kardeş gözüyle bakar ama senin kız abartıp baba gözüyle bakmış sana.İlginç valla.Kanka ayağından sevgili olanları gördüm ama baba ayağından sevgili olanı hiç görmedimİşin zor kızın duyguları sabit ise yaşa bastın demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Baştan kaybetmişsin.O iş olmaz artık.Anca kanka olur ondan.

Yok. Artık zaten çıkma gibi bi hedefim yok tek istediğim kızı hayal kırıklığına uğratmamak. Bi anda sorumluluk yüklendi üstüme ya

Seni arkadaş olarak görüyorum
    Seni dostum olarak görüyorum
    Seni kardeşim gibi görüyorum
    bunları duydum ama babam olarak görüyomuda hiç duymamıştım. Bakalım daha neler duycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 8 Mayıs 2012; 0:57:46 >
  • quote:

Annesiyle tanış

Helal
  • quote:

quote:

quote:

Babası vefat ettiğine göre büyük ihtimalle kız baba sevgisine aç.Sende bu sevgiyi sezmiş yada kendi kafasından uydurup buna inanmıştır.Genelde kızlar dert dinleyen,zor zamanında yanında olan erkeklere kanka,kardeş gözüyle bakar ama senin kız abartıp baba gözüyle bakmış sana.İlginç valla.Kanka ayağından sevgili olanları gördüm ama baba ayağından sevgili olanı hiç görmedimİşin zor kızın duyguları sabit ise yaşa bastın demektir.

Bence kız ya aşırı yanlız(ki öyle) ya da sırf ona o gözle bakmıyım diye yalan söylüyor.

• quote:

Annesiyle tanış

Bastim kahkayi sen bni guodurdun Allahta seni guldursun:)))
  • O değilde her hafta başka bir kızlasın ne iş onu söyle , ben olsaydım boş geçmezdim ama sen 3 te 0 :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.