Şimdi Ara

Kız Benimle Seks Yapmak İstemiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenilecek kizi eglenilecek kiz yapmaya calismis. Bir DH ölücüsünden kendini kurtardigi icin o kizi bulup kutlamak gerekir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bu arada aşıya karşı tutumunuzu destekliyorum  

• Zorlama asi yasasi cikarilan bir ulkede asisiz kalmayi basardim ama bu konu henuz kapanmadi. Sonbaharda yine karsimiza cikcak.

Türkiyedr değilmisin hocam

• Bati Avrupadayim.

Tam aşı zorbalığının yerindeymişsin hocam. Orda aşı oranı kaç tek doz

• Cift oran %70 lerde idi.

• olishernandez kullanıcısına yanıt

yok hocam ya konuyu açan arkadaşla alakası yok aynı durumu da defalarca yaşıyorum ben de. hem flörtlerimde olsun hem sevgililerimde olsun her seferinde yaşadım bu durumu. ya en basitinden en son sevgilim benle cinsellik yaşamak istemedi ama bensiz de yapamıyordu. cinsel olarak arzulanmamak aşırı rahatsızlık verici bişey. medeni hukukta bile evli çiftler arasında cinsel yükümlülüklerini yerine getirmeyen taraf ağır kusurlu sayılıyor. kimse kusura bakmasın da millet sevgilisiyle doya doya seks yaparken ben böyle bir muameleye tahammül edemem. o zaman tekmeyi yemeyi hak eder yani.

• demek ki çirkinsin kız senle ön sevişme yapmak bile istememiş. kısacası tipinden iğreniyor ama ona verdiğin ilgiden memnun bide gezdirip para harcıyosan tamamdır. başkasıyla yap demesi de seni gram kıskanmayıp sevmediğinin kanıtı

kız ciddi düşünüyomuş çok dindarmış hepsi palavra karşındaki rahibe teresa bile olsa yakışıklıysan seni beğendiyse iş bitmiştir. çok dindar ahlaklı geçinen türbanlılar arkadan veriyor kız erkek farketmez aseksüel değilse ve eline o fırsat geçmişse herkes bişeyler yaşar.

• Xxdrap X kullanıcısına yanıt

hocam kızla başka şeyler yaşadınızmı ?

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Dostum Allah'a şükür tipim var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Peki sevişme olup seks olmuyorsa

• 2 sene beklememeliydin

• Blowjob da mı yok?

• Şu ülkede penisli kız oranı %95. DH de hele ki % 97 oranında.

Bir kız vermiyorsa yol verilir!

Yeterince albenin var ise şayet baş örtülü 10 vakit 100 rekat namaz kılan oneitis yaptığın kanatlı melek kız... 30 dk önce tanıdığıyla geceyi geçirir...önden...arkadan verir... Sonra gelir nazama niyaza devam... Eğer yakalanırsa kız şayet erkeğe tüm suçu atıp gene bakire kutsal meryemi ya da havva rolünü oynamaya başlar...Hal bu ki bu karar %100 kıza aittir ve 30 dk önce tanıdığına vermeye %100 kendisi karar vermiştir.

Sen namusunu koruyo vs. dersin emmee... kendini kandırmış olursun. Hormon töre toplum namus ırz DİNLEMEZ!

Sana kanatlı melek ayağı çeken kızı yarın 69 da Deep Blowjob yaparken yakalarsın 😂

Bir kız vermiyorsa...next yapın. Vermeyen kıza erkeklik havalarınagirip ısmarlama işlerine bile girmeyin...Feminizimden önceydi ısmarlama işleri...Elini taşın altına sokma işleri... %100 şunu bilin mazereti ne olursa olsun...Birine vericek ve size söylediği bahaneleri eze eze ✨✔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaziErBaşı -- 30 Mart 2022; 2:29:53 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.