Şimdi Ara

Kız ismi önerirmisiniz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer iki isim koymak istersen NİL ikinci ad olarak hoş oluyo
  • bengü
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

hep bir kız çocuğumun olmasını hayal ediyorum inşallah allah banada kısmet eder,

allah bağışlasın mn. dede,allah analı-babalı büyütsün

İlk çocuğunuz Simge ise

yolda olana Müge uyaklı gidebilir..

Fakat inşallah kendi kızım olursa adını Berna düşünüyorum

Umarım en kısa zaman da sizinde olur gerçekten kız çocuğunun yeri çok farklı.
  • bn kızım olursa beyza betül koyucam adını inş olur
    gerçekten güzel isimler
  • melis
    azra
    ceren
    alara
    tuğçe
    simge
    aleyna
  • tuğçe elif damla melis

çiğdem melda

meltem
  • Melek
  • Venüs en sewdiim isim
    Nar
    Öykü
  • Serap
  • dilara

yelda

............
  • Dilge: Güzel konuşan kimse, hoşsohbet.
    Elif: İnce uzun boylu kız.
    Nida: Çağırma, seslenme, ses.

Bu isimlerin üçü de çok güzel... Anlamları da öyle... Dilge ismi bir kız arkadaşımın adı... Çok farklı bir isim ve çok hoş duruyor.. Bilge ile karıştırılmasın DİLGE! Bu ismi taşıyan arkadaşım aynı adındaki gibi tatlı dilli birisi... Elif ismi çok yaygın fakat gerçekten çok muazzam bir isim... Anlamının da iyi olması munasebetiyle koyulabilicek bir isim... Nida ismini ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ve sadece bir tane Nida adında tanığıdım biri var... Dilge ve Nida isimleri farklı olma adına koyulabilir... Eğer bunlardan başka bir isim koyacaksan da anlamlarına bakıp koymanı önerimim çünkü anlamlar çok önemli... İsimler insanın kişiliğini bile etkiliyor. Bu yüzden doğru karar ver! Türk Dil Kurumunun sitesinden kişi adları sözlüğünü kullanabilirsin.. Biraz uzun yazdım ama isim koyma olayı benim için çok önemli o yüzden hassasım. Eğer bu isimlerden birini koyarsanız bana bilgi verirseniz çok memnun olurum! Allah bağışlasın kızınızı.. Allah analı babalı büyütsün!

• SELİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reyizhan

Dilge: Güzel konuşan kimse, hoşsohbet.
    Elif: İnce uzun boylu kız.
    Nida: Çağırma, seslenme, ses.

Bu isimlerin üçü de çok güzel... Anlamları da öyle... Dilge ismi bir kız arkadaşımın adı... Çok farklı bir isim ve çok hoş duruyor.. Bilge ile karıştırılmasın DİLGE! Bu ismi taşıyan arkadaşım aynı adındaki gibi tatlı dilli birisi... Elif ismi çok yaygın fakat gerçekten çok muazzam bir isim... Anlamının da iyi olması munasebetiyle koyulabilicek bir isim... Nida ismini ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ve sadece bir tane Nida adında tanığıdım biri var... Dilge ve Nida isimleri farklı olma adına koyulabilir... Eğer bunlardan başka bir isim koyacaksan da anlamlarına bakıp koymanı önerimim çünkü anlamlar çok önemli... İsimler insanın kişiliğini bile etkiliyor. Bu yüzden doğru karar ver! Türk Dil Kurumunun sitesinden kişi adları sözlüğünü kullanabilirsin.. Biraz uzun yazdım ama isim koyma olayı benim için çok önemli o yüzden hassasım. Eğer bu isimlerden birini koyarsanız bana bilgi verirseniz çok memnun olurum! Allah bağışlasın kızınızı.. Allah analı babalı büyütsün!

• Ece
    Rabia
    Sedef
  • MİRAY çok güzel isim.
  • - EFİL koy efil efil esen rüzgaz hafif esen rüzgar demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_condoriye -- 20 Haziran 2006; 22:06:04 >
  • amerelya
  • Şevval
    Elif
  • yok yok beyler en güzeli 'miray' hakkaten bak.
  • Mai Naz benim olursa böle koycam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.