Şimdi Ara

Kız Konum [BİTTİ] (İkinci Bölüm Geldi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Bu gece kızla bir daha konuştum. Ne yapmaya çalıştığımı gerçekten anlamadın mı dedim. Anlamadım falan dedi. Bana o 2-3 ay önce attığı mesajı sordum ne yapmaya çalıştın dedim ben öyle bir şey hatırlamıyorum dedi. Resmen yalancı yerine koyulduk anlayacağınız. Ben de kafanız yerinde değilken mesaj atmayın erkeklere dedim, sen de hayal aleminde dolaşma kendi kendine gelin güvey olmuşsun, ağzımı açtırtma dedi. Ne söyleceksen söyle dedim, ilk mesajım geçerli ne ümit verdim sana ne de yaptıklarını anladım dedi ve bitti her şey.

OKUYAN, DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

boşver hepsi boşşş takama kafanı hayat bu olur böle şeler daha çok gençsin karşına çeşit çeşit bayanlar çıkacak en uygun olanını seçeceksin, bunların hepsi birer tecrübe olarak... benim hayatımda 1 tek kız oldu tam 7 yıl öncesinide sayarsak 10 yıl sonunda bitti ve bana çok büyük bir hayat tecrübesi oldu.

1) güvenmem artık gün gelir hayatımın parçası dersin sonunda EL oluverir.
    2) seni seviyorum, sensiz ölürüm, sensiz yaşayamam derler yalan söyler inanmam.
    3) geçmişte yaşadıklarınız güzel günlerin hiçbir önemi yoktur onlar için, geçmişte yaşadığınız kötü anılar çok daha önemlidir onlar için, iyi günleri unuturlar kötü günleri hatırlarlar.
    4) kuracağın cümlelere nekadar dikkat etsende, kuracağın her cümlenin altında bişiler ararlar ve kafalarında onu kurgular.
    5) seni unutmam unutamam der, unutur gider.
    6)..
    7).
    .
    .
    .

daha yazmakla bitmicek tecrübeler kazandım ama bunların hepsi bana ders...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.