Şimdi Ara

Kız Konum [BİTTİ] (İkinci Bölüm Geldi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada 1 önce falan konum vardı şimdi bulamadım ama neyse anlatıyım ben bir daha.

Lise son sınıfta ben bu kızla ilgilenmeye başladım, biraz yavaş biri olduğum için ve bir korkum olduğu için hep erteledim açılmayı. Neyse okulun kapanmasına son 2-3 ay kala artık bana "beni bekletme artık" diye mesaj falan atmıştı ama o gece bile açılmadım. Daha sonrasında LYS falan muhabbetine okula gelmemeye başladı herkes gibi. Ben de sadece onu görmek için rapor verdiği günlerde okula gitmeye başladım. 30 dakika onu görmek için sabahın köründe kalkıp onu görüp geliyordum. Bu son sene çok şey yaşadık beraber, çok güldük ben artık dayanamamaya başladım. 24 Haziran günü sınav sonrası mezuniyet balosu için yer toplantısı falan yaptılar. İşimizi hemen bitirdik, 1-2 saat gezdik o civarda ki bu anlar hayatımın en mutlu anlarından biriydi. O gün için asıl unutmadığım şey de o anlarda oldu; karşıdan karşıya geçerken bir anlık refleksle ilk kez elimi tuttu, üzerine bir de o gülümsemeyi, gözleri falan görünce insan zamanı durdurmak istiyor orada. Hani orgazmdan zevkli anlar var derler ya işte o an bunu anladım gerçekten.

Dün mezuniyet balosu vardı, Kız Kulesi'nde (Bu arada Reina'ya gidicez falan diyordum hatırlayan çıkar vay yalancı falan der o iş yaş sınırından iptal oldu ). Düşünün yani bir teklif için seçilebilecek en romantik ortam. Bütün gece bazen uzaktan bazen yakından onu seyrettim. Yeri geldi içki içtiği için düşmesin diye koluma girdi, yeri geldi öyle balkonda yanyana manzarayı seyrettik. Ama sanki birilerini tembihlemiş gibi hep bizi izleyenler vardı. Resmen ne zaman ben konuşmaya başlasam bir kız arkadaşı geldi yanımıza ee ne yapıyorsunuz dedi. Bütün gece devam etti bu. Tam kız yanlız kalıyordu hadi kalkıyoruz dediler o da bitti. Gece 1:30-2:00 gibi Caddebostan sahile indik. Yol boyunca şakalar falan yaptı hep dedim tamam inince ben yakalarım boş bir an anlatırım herşeyi diye. Fakat yine kolumda yürüdü bütün yolu ama resmen yanımızda 15-16 kişi vardı. Hayır kızı durdursam millet niye durdunuz birader modunda arkaya dönüyor direk. Zaten bir tane kankası var ikide bir kıza bakıyor birşey oldu mu diye. Anlayacağınız bütün hazırlığım da saatlerce yanında olmama rağmen anlatmak istediklerimi anlatamadığım için bitti.

Şimdi asıl batırdığım yere geliyorum.Gece saat 4'te ben buna mesaj attım.Bak SMS'le söylenir mi aptal mısın birader falan yazmayın.O an kendimi çok çaresiz hissettim ve bunu bu gece yapmazsam bir daha yapamayacağımı düşündüm. Şimdi gelelim mesajlara;

B:Ben
    K:Kız

B:Gittin mi eve ?
    K:Şimdi geldim.
    B:Aslına bakarsan geceye de caddebostana da seni biraz daha görmek için geldim ama yanında hep birileri vardı ve ben sürekli bekledim, bir ara buluşmamız lazım.
    K:Ee beni gormek isteseydin görebilirdin
    B:Çok bekledim her konu da aylar önce yapabileceğim konuşmalar için bugünü bekledim ve bugün de böyle bitmemeli
    B:Ben sadece hep yanında olmak ve gözlerinin içine bakmak istiyorum

(Bugün)

K:Uyuya kalmışım kusura bakma.Ben seni bu güne kadar hep yakın arkadaşım olarak gördüm. Benim için boyle bir duyguyu başka türlü bir duyguya dönüştürmek zor... Çok şey paylaştık bugüne kadar ve bence hissettiğin şey bu paylastiklarimizin bir yanilsaması, hissettiğini sanıyorsundur bence. Üniversiteye geçtiğin de sana en yakisan insanı bulacağına eminim ama, ben seni iyi bir arkadaşım olarak goruyorum..
    B:Öyle de devam etmek en iyi sanırım
    K:Evet şu anda bunu bozmanin bir manasi yok..

Anlayacağınız bu kadar şey paylaştığım kız beni arkadaşı olarak görüyormuş ve ben herşeyi berbat etmiş ve elim bomboş kalmış durumdayım.Hadi hepinize iyi günler.

Bu gece kızla bir daha konuştum. Ne yapmaya çalıştığımı gerçekten anlamadın mı dedim. Anlamadım falan dedi. Bana o 2-3 ay önce attığı mesajı sordum ne yapmaya çalıştın dedim ben öyle bir şey hatırlamıyorum dedi. Resmen yalancı yerine koyulduk anlayacağınız. Ben de kafanız yerinde değilken mesaj atmayın erkeklere dedim, sen de hayal aleminde dolaşma kendi kendine gelin güvey olmuşsun, ağzımı açtırtma dedi. Ne söyleceksen söyle dedim, ilk mesajım geçerli ne ümit verdim sana ne de yaptıklarını anladım dedi ve bitti her şey.

OKUYAN, DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 29 Haziran 2012; 23:46:11 >

• kardeşim daha yaşın çok genç daha karşına türlü türlü kızlar çıkıcak. üzülüyorsan felan hiç üzülme daha çok gençsin, boşvermeyi öğreneceksin zorda olsa öğreneceksin. yıllarca sevecegeğin evlenmeyi düşündüğün kişi bile belki birgün seni bırakıp gidecek o yuzden kendini alıştırmaya başla boşver... tek bir kişiye odaklan ma. yoksa benim gibi hayatının hatasını yaparsın. ben 7 yıllık sevgilimden ayrıldım 7 yıl geçmişide var bunun toplasan 10-12 sene eder, eğer istemiyosa zorlama kadınlar kafasına bişeyi koydummu çevirmen imkansız bence, o yuzden üsteleme bence yoluna bak boşver... agzınla kuş tutusan yinede evet diceni sanmıyorum... birazcık alakasız şeler yazmış olabilirim ama yinede bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melrin

kardeşim daha yaşın çok genç daha karşına türlü türlü kızlar çıkıcak. üzülüyorsan felan hiç üzülme daha çok gençsin, boşvermeyi öğreneceksin zorda olsa öğreneceksin. yıllarca sevecegeğin evlenmeyi düşündüğün kişi bile belki birgün seni bırakıp gidecek o yuzden kendini alıştırmaya başla boşver... tek bir kişiye odaklan ma. yoksa benim gibi hayatının hatasını yaparsın. ben 7 yıllık sevgilimden ayrıldım 7 yıl geçmişide var bunun toplasan 10-12 sene eder, eğer istemiyosa zorlama kadınlar kafasına bişeyi koydummu çevirmen imkansız bence, o yuzden üsteleme bence yoluna bak boşver... agzınla kuş tutusan yinede evet diceni sanmıyorum... birazcık alakasız şeler yazmış olabilirim ama yinede bilgin olsun

öyle ben de uzatmadım zaten ama dedikleri ile yaptıkları çok farklı arkadaştan öte gibiydik bayadır

• abi sana bir soru sorucam elimde ona aldığım hediye var versem mi
  • denecek pek bir şey yok üzüldüm gerçektende
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer

denecek pek bir şey yok üzüldüm gerçektende

eyvallah
  • Her ne kadar üzülme desek de üzüleceksin. Koyacak sana. Boğazına düğümlenecek bazı şeyler. Ama geçecek, hepsi geçecek.Kız haklı biryandan da.Benim gözümde aşk emek vermektir.Sizinki başlamadan bitmiş ama takmamaya çalışacaksın.başka şeylerle ilgileneceksin.Üniversiteye gidince de yeni ortam, yeni kızlar, yeni aşklar unutursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bölüm niye açıldı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Her ne kadar üzülme desek de üzüleceksin. Koyacak sana. Boğazına düğümlenecek bazı şeyler. Ama geçecek, hepsi geçecek.Kız haklı biryandan da.Benim gözümde aşk emek vermektir.Sizinki başlamadan bitmiş ama takmamaya çalışacaksın.başka şeylerle ilgileneceksin.Üniversiteye gidince de yeni ortam, yeni kızlar, yeni aşklar unutursun.

abi güzel emek vermek diyorsun da buraya kız için yaptıklarımın hepsini yazamıyorum diye emek vermedin diyemezsin. öyle arkadaşının ayarladığı kızla 1-2 hafta kafelerde gezdikten sonra teklif edipte hayır cevabı almadım ki "başlamadan bitsin".ben belli ki gözünde "friendzone" durumundayım neyse öyle işte..
  • saglik olsun dostum =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

abi sana bir soru sorucam elimde ona aldığım hediye var versem mi

hayır sakın verme.hediye dursun nasıl olsa bir gün seni seven biri olacak ona verirsin.Hediye de büyük ihtimal kolye tarzı gümüştür ona bir şey olmaz :)
  • @Acı Biber
    Ahtapot Paul gibisin hocam doğru hediye bravo Şu forumda da verilen salıncak kolyelerden varya onlardan almıştım
  • Ayrıca böyle kafa dağıtacak film önerisi falan olan varsa dinlerim.
  • quote:

Ayrıca böyle kafa dağıtacak film önerisi falan olan varsa dinlerim.

Üzüldüm valla, film olarak Goon, I Love You Man, World's Greatest Dad, Super, In Bruges, Easy A.

Filmler çok dolu dolu değil ama kafa dağıtmalık. Goon, buz hokeyi hakkında, komik bir film. I Love you man'de hiç arkadaşı olmayan bir adamın arkadaş bulma çalışmaları. World's Greatest Dad, biraz hüzünlü, biraz garip. In Bruges ise tam bir kara mizah ama güzel sahneleri var. Easy A, gençlik filmlerinden, Emma ablamız oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

quote:

Ayrıca böyle kafa dağıtacak film önerisi falan olan varsa dinlerim.

Üzüldüm valla, film olarak Goon, I Love You Man, World's Greatest Dad, Super, In Bruges, Easy A.

Filmler çok dolu dolu değil ama kafa dağıtmalık. Goon, buz hokeyi hakkında, komik bir film. I Love you man'de hiç arkadaşı olmayan bir adamın arkadaş bulma çalışmaları. World's Greatest Dad, biraz hüzünlü, biraz garip. In Bruges ise tam bir kara mizah ama güzel sahneleri var. Easy A, gençlik filmlerinden, Emma ablamız oynuyor.

Teşekkürler bakıyorum yarın şu an Taxi Driver'ı hiç izlememiştim onu izlicem.

• " beni bekletme artık " bu cümlenin sebebini aramadın mı ?

Hediyeyi vermek istiyorsan bunu bahane edip verebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖiLkér

" beni bekletme artık " bu cümlenin sebebini aramadın mı ?

Yarım yamalak okumuşsun abi herhalde kız onu uzun bir süre önce dedi bana ki o zaman teklif etsem belki de su an beraberdik ama hediyeyi şimdi aldım dogum gunü icin.

• quote:

quote:

Yarım yamalak okumuşsun abi herhalde kız onu uzun bir süre önce dedi bana ki o zaman teklif etsem belki de su an beraberdik ama hediyeyi şimdi aldım dogum gunü icin.

Tam okudum ama kız sana "arkadaşım olarak görüyorum" demiş. "Bir zamanlar bişeyler vardı ama oduyguları hissetmiyorum artık, arkadaşımsın" dememiş.

Demem o ki normal bayan arkadaşın neden böyle cümle kullansın ? Ders anlatma sözü veripte ektiysen bilemem tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖiLkér -- 28 Haziran 2012; 0:42:56 >

• quote:

quote:

quote:

Tam okudum ama kız sana "arkadaşım olarak görüyorum" demiş. "Bir zamanlar bişeyler vardı ama oduyguları hissetmiyorum artık, arkadaşımsın" dememiş.

Demem o ki normal bayan arkadaşın neden böyle cümle kullansın ? Ders anlatma sözü veripte ektiysen bilemem tabi

Abi bende onu anlamıyorum deliricem bir de hep yakın bir arkadasım olarak gördüm falan diyor o zaman o eski mesajları atan kimdi abi ben fazla baglanmisim herhalde ilk kez bu kadar yalnız ve kötü hissediyorum kendimi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abi bende onu anlamıyorum deliricem bir de hep yakın bir arkadasım olarak gördüm falan diyor o zaman o eski mesajları atan kimdi abi ben fazla baglanmisim herhalde ilk kez bu kadar yalnız ve kötü hissediyorum kendimi.

Senin yerinde kim olsa o mesajlardan aynı anlamı çıkarırdı.Herşeyi açıklamasını iste, gerekirse sert konuş bu saatten sonra kaybedecek bişeyin yok nasılsa.

Bence bi zamanlar senden hoşlanıyordu sonra senden umudu kesti.Başkası çıktı karşısına, senden zaten atak yoktu diğerinden hoşlanmaya başladı.Ama bunu yapan kız partide neden senin koluna girsin o da var tabi.

• Zaten bir tane çocuğu anlatıyordu da hala umudum var ondan şöyle böyle diye ama ben basit bir kıskandırma girişimi diye yorumlamıştım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.