Şimdi Ara

KIZ KONUSU ACİLL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler bugün kötü bişey oldu ve anlatıp yardım istiyorum.. bizim sınıfta bi kız vardı okula yıl başında nakil oldum kimseyi tanımıyorum filan işte ilk biraz göz gezdirdim onda karar kıldım sonra konuşmalar filan biz sevgili olduk her şey güzel filan fakat son zamanlarda biraz garipti bu gariplikte bana batıyodu ve kaçınılmaz son oldu yapamıyorum dedi işin kötüsü aynı sınıftaydık ve napcağımı bilmiyodum arkadaşları sen zorla dedi denedim fakat olmuyodu bende dedim ayrılalım filan, sonra bana dedi konuşmamazlık yapma iyi miyiz filan diye ne kadar iyi olabilirdimki ? sonuçta seviyodum ve ayrılmıştık her neyse ona neden diye soruğumda seni üzüyorum yapamıyorum diyodu sordum başka biri yok dedi.zaten sessiz bi tipti öyle herkezle konuşmazdı filan yada konuşurmuş her neyse ne kadar sevsemde zorlamam dedik ve ayrıldık işte bugünde kaçtı okuldan öğleden sonra sınıftaki diğer kızlarla sinamaya işte bizde 3 kişi takılmak kafa dağıtmak için çıktık takıldık bi kafede oturduk filan her neyse çıkışta ne göreyim bizim masum kız orda bi çocukla acayip şaşırdım oda beni gördü şaşırdı kafasını gömdü filan ben hiç bişey demedem indik tabi inerken bunu anlatıyorum arkadaşlara dedi olmaz olum yürü konuşcaz dedi ben istemeye istemeye gittik işte bizimkilerden biri sordu sevgiimsiniz filan tabi kız bana bakıyo ben ona hayır dedilerde sonuçta yan yana filan anlamışsınızdır yani sonra kız bana -bana öyle bakma dedi nasıl bakıyodum bilmiyorum her neyse sonra konuşuldu filan biz cool hesabı artis artis çıkıyoz çok bişi olamazdı herkez toplandı başımıza zaten büyük ihtimal kavga olucak çünkü cocuk ad filan sormuş gerçi orda pısıran çocuk dışarda napçaksa ? her neyse millet sorum kavga değil sorum kızla aynı sınfta olmam tamam ayrılırken üzüldüm ama unutmuştum sonra bi gün geçmeden bu yapılmazki :( üstelik hiç öle biri değildi son zamanlarda değişti . ama unutmuştumda ne bilyim bu olay olunca hem sinirlendim hem üzüldüm . zaten aynı sınıftayız bide hocalar yüzüden yakın oturuyoruz bazı dersler :S bu kız benim yanıma gelicek illaki ve benim tepkim nasıl olmalı ? ne diyim ? 3 sene daha aynı sınfta geççek çok ağır konuşmakta istiyorum ama doğru olurmu yoksa bi kaç söz söliyip susiyim mi napıyım sizce ?

• Olum ayrılmışsınız kız da bitirmiş kafasında demek ki başka erkeklerle takılıyor artık.Buna alış artık sonuçta o kız sevgilin falan değil.Yanına geldiğini gordugunde veya ayni ortamda sevgilin oldugunu belli et (telde askim seni cok seviyorum cart curt) onun da tepkisini olc.Umrunda olmazsa arkadasinmis gibi davran sinifta kisacasi s***** et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır kardeş ama ne bilyiyim dün bitmiş bugün nolmuş her neyse ben en iyisi s**lemeyeyim
  • İntikam...

Baskasini tavla yada tavlamis gibi yap pisira pisira gule gule mesajlas bak nasil sinir olluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacci Emmi

İntikam...

Baskasini tavla yada tavlamis gibi yap pisira pisira gule gule mesajlas bak nasil sinir olluyo

Bilmemki ? Şuan hiç öyle şeyler yapasım yok olurmu dersin ?

• Guvence veremem ama olur

• Filan biz sevgili olduktan sonra okumadım özet geçsin biri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Aşk konusu kız falan
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hahahaha "ilk biraz göz gezdirdim onda karar kıldım" süpersin.... dayı tekrar göz gezdir ama başka sınıflardan olsun :D kıza da hiç bişe yaşamamış gibi davran :D ben böyle yapardım yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umursamamazlik yaparsan kral sen olursun kardeşim. Umursama

• Beyler beklenen gün gelmişti gittim sınıfa hiç takmadım bile ama olay olacak ya illa oldu işte :D ben bunun bi arkadışını kenara çektim neden bilipte söyleyon filan diye tabi kızada ı ara sövmüşümdür çğnkü sinirlendim bayaa tabi bu kız gidip yetiştirmiş hemen sonra bu hemen geldi yanıma sen bana öyle mi dedin diye bende evet dedim deim s***tiri bastım gittim ordan tabi bunun arkadaşları hemen çağormış 11lerdrn bi kaç kişiyi iyide adam ilk konuluyodu eyvallah fakat çenemi gilan tutmaya kalktı bende tuttum bunun elini filan vay sen benimi tutuyon dedi sonra ayırdılar filan öyle yani ama bi kaç kez kızı bana bakarken yakaladım xd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.