Şimdi Ara

Kız konusu (çok ciddi) Edit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmis olsun kardesim sana tavsiyem fondip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakin arkadastik kendince ama 1 defa bile kanka olmadık

• diego26 kullanıcısına yanıt
    İnsallah hocam atmiyorum zatende ne yapsam onuda bilmiyorum. Benim bir arkadasima kiz beni kaybetmek istemedigini cok iyi biri oldugumu falan filan baya bi söylemiş. Kızda seviyo ama bunu kendine kanıtlayamıyo mu ? Alışamıyor mu ? Anlamadım

• Al iste offf ulan al iste olm kızlara ilgi gostermiceksin diyoruz bas bas bagiriyoruz forumda bununla ilgili sempozyum munanzara sunum bilgi söleni konferans hersey yapildi bu forumda anlamamakta hala israr ediyorsunuz sen bide fazla fazla ilgi gostererek bide ısrar etmissin bence kız sonuna kadar hakli gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahiluspakitus C kullanıcısına yanıt
    diyorumki kızın semihi ol 90 da çak golü
  • Kardesim ama zaman tanimamissin kiza. Eminim direk ilk gunden askim,canim,cicimli muhabbete girmisindir. Az agirdan alsaymissin keske. Iki senede o kiz sana arkadas olarak alismis yani seni sevgili gibi gorebilmesi icin 1-2 ay hatta daha fazla gecmesi gerekiyor. Eger agirdan alsaydin iliskiniz baya uzun surebilirdi. Simdi tavsiyem bieyere gorusmeye cagir. Mesaj falan atma direk ara. Iliskiniz hakkinda uzun uzun konusun. Hatani kabul et ve boyle hizli gitmeyecegini soyle kiza. Ama sakin ha sensiz yapamiyorum asigim falan deme. Agir ol. Boyle devam edin ilerde adini koyarsiniz. Cok ustunede gitme kizin.

• Prensesimsinden sonrasını okumadım

• MrTux kullanıcısına yanıt
    Yok hocam canim cicim hic bisey demedim sadece bir mesajda prensesim yazdim oda hafifletmek icin yani. İlgi felanda göstermedim. Yani naptin nettin hesabi fazla bisey olmadi. O yuzden benim bu saskinligim

• Tuyuh kullanıcısına yanıt
    Belki anlamamissin diye yaziyorum bunu. Kıza ilgi felan göstermedim bile. Kız öyle diyor sadece. Alısık olmadigi icin ona garip geldi diye dusunuyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cahiluspakitus

Yok hocam canim cicim hic bisey demedim sadece bir mesajda prensesim yazdim oda hafifletmek icin yani. İlgi felanda göstermedim. Yani naptin nettin hesabi fazla bisey olmadi. O yuzden benim bu saskinligim

Seviyorsan pesini sakin birakma ilerde cok pisman olursun. Arayida acma ara sira yaz veya ara. Gorusun yav ayrilmayin hemen:(

• kardeş son anda niye kamyon arkası yazısı sıkıştırdın ki?
  • CİTİZEN'İN ARKADAŞLARI WİSDOM GUN VE PHI'Yİ ISTEMEK SEN TANIMAK POWERSTORM'U CİTİZEN'İ CİTİZEN ÇOKERTMEK FORUMU İSYAN ETMEK ÜYELER SANA GÜLÜMSEMEK CİTİZEN VE CSB DEMEK BİR TOHUM FILIZLENMEK SERPILMEK AÇMAK ÇİÇEK ZEBANİ AÇIĞA ÇIKMAK VE MERAKLANMAK ÜYELER ZEN ZEN ZEN ZEN ZEN SEN ÇIKMAK ORTAYA CİTİZEN.

• Kız sevmiyorum diyor sen hayır seviyorsun diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

quote:

Orijinalden alıntı: Cahiluspakitus

Seviyorsan pesini sakin birakma ilerde cok pisman olursun. Arayida acma ara sira yaz veya ara. Gorusun yav ayrilmayin hemen:(

Cok seviyorum hocam allah razi olsun dedigini yapicam insallah olur biseyler

• xMyth kullanıcısına yanıt
    İçimden o an o geldi hocam

• Hocam yaptıklarıyla dedikleri uyuşmuyor yani. Beni başka kız yüzünden arkadaşlıktan çıkarmıştı yeniyle onuda düzelttik felan bu bile kıskandığına dair bir örnek.

• Bence ilk onun mesaj atmasini bekle atmazsa sevmiyodur zaten anlamis olursun

• BlueShift kullanıcısına yanıt
    Atmiyorum zaten mesaj insallah atar atarsa biseyler olur dediginiz gibi.

• Cahiluspakitus C kullanıcısına yanıt
    Mesaj atarsada jemen boyle atlama bjraz agirdan al fazla hevesli felan gorunmemeye calis. Mesaj atar atmaz mavi tik olmasin

• Yazdıklarının birebir aynısı benim de başıma gelmişti.Yazını okurken kendi başıma gelenleri okuyormuş gibi hissettim.Kıskançlık durumları falan,bu kadar benzer anca.
    2 senelik bir arkadaşlığımız vardı kendisiyle.ilk önce ben itiraf ettim,sonra da o itiraf etti,o da hissediyormuş benim gibi.Tabi onun söylediği şeylerin sahte olduğunu bilmiyordum o zamanlar,ya da bilmiyormuş gibi yapıyordum.

Hisettiği bazı şeylerin olduğunu ama aradaki arkadaşlığın bozulmaması için söylemediğini belirtmişti bana.Ben de saf gibi inanmıştım bu söylemine.
    O da zaman istemişti benden.O zaman sonrasında buluşmaya karar verdik.Buluşmamızda da tekrar karşılıklı bazı sözler söylendi,sevgililere özgü bazı şeyler gerçekleşti Ama buna rağmen kafasının karışık olduğunu,ayrılık durumunda çok iyi bir arkadaşını kaybedeceğini vb. söylüyordu bana (yav he he).Ortada olan birşey vardı,ama suni belirsizlik hakimdi bu durumda.

Buluşmadan 3 gün sonra,bu belirsizliğin bitmesi için ona attığım mesaj sonrasında ise sana verilen bir cevaba çok benzer bir mesaj aldım.
    Mesaja cevap olarak da seven bir insanın bu şekilde hareketlere girişmeyeceğini,o yüzden en başından beri yaptığı şeylerin farkında olduğumu söyledim ve yaptığı her şeyi (bütün dengesizliklerini) yüzüne vurdum.

Üstüne üstlük benden onunla arkadaş kalmamı isteyince,kendisiyle bu raddeden sonra arkadaş kalamayacağımı nedenleriyle açıkladıktan sonra,artık önünde bol bol zamanının olduğunu söyledim ve kendisi ile iletişimi tamamen kopardım.

Bakın beyler,hepimizin başına geliyor bu tarz şeyler.Gelecek de.Ama sakın peşinden koşmaya devam etmeyin.Ona tek olduğunu hissettirirseniz,ilk satılan kişi siz oluyorsunuz.

Arkadaş kalalım diyorlar ya,bunun meali çok açık. Ellerindeki alternatifler arasında en iyisi kimse ona gidiyorlar.Baktılar en iyisi kendisine zıt gidiyor,hoopp "iyi çocuk" kontejanından sen geçiyorsun yerine.Yedek kulübesi muhabbeti yeterince dönmüş zaten konuda. O yüzden bu tarz bir durumda arkadaş falan kalmayın beyler.

Dengesiz falan diyoruz ya beyler,dengesiz falan da değiller.Sadece sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak istiyorlar ve bundan da müthiş bir haz alıyorlar.Seven insan,karşısındakini kaybetmemek için uğraşır.Saçma sapan hareketlere girişip,sevdiği insanı kaybetmek istemez. O yüzden buna da inanmıyoruz.

Kıskançlık durumuna gelecek olursak,sakın "beni sevdiği için bunu yaptı" demeyin.Günümüz kızlarının büyük çoğunluğunun bencil olduğunu unutmayın.Kız kendi tahtının kaptırılacağını hissettiği için böyle bir davranışa girişiyor.Zira sen onun kölesi olmalısın,ondan başkasıyla görüşmemelisin.Her daim alternatifi olmak zorundasın.

Sözün özü;senin yerinde olsam şu an kendisiyle tamamen iletişimi keserdim.Ki zaten 2 gündür mesaj atmamışsın.
    Onun dikkatini başka türlü çekmeye bak derim.Sosyal medyayı kullan,senin onun kölen olmadığını ona hissettir.Çık,gez,dolaş ve bunu gözüne gözüne sok..Onun kölesi olmadığını anladığı anda sana zaten bir şekilde ulaşacak o...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorge Jesus -- 12 Ekim 2015; 11:45:38 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.