Şimdi Ara

Kız konusu (çok ciddi) Edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır yakın bir arkadaşım var. Tabi tahmin edeceğiniz üzere ben bu kızdan 2 yıldırda hoşlanıyorum. Kaybetmekten korktuğum içinde açılamadım. Sürekli sohbet muhabbet ediyoduk. Dayanamayıp açıldım. Kızda düşünüp haber edicem felan dedi. 1 saat sonrada soyle bir mesaj geldi. deneyelim ama ben uzun suredir iliski yasamiyorum aliskanliklarim var kabul edebileceksen zaman lazim dedi bende 2 senedir kabul etmisim simdi mi etmicem dedim ve iliski basladi. Guzel guzel konusmaya basladık. Bilerek çok üstüne düşmedim yani çok bir ilgi göstermedim. Zamanla asıl ilgimi göstericektim. 2. Gün aksama dogru aradım konustuk ama hicbir sıkınti yok ve sesinden anlaşılıyodu resmen heyecanı sevgisi 2. Günün aksamindada ortada hicbir sey yokken gercekten hicbir sey yokken -sencede çok hızlı gitmiyomuyuz alışkın değilim ben bu kadar ilgiye daha ilk gunlerden sana soylemistim bunu basta dedi. Bende 2 senedir bu gunleri dusundum ben tabiki ilgilenicem buna alış canım dedim. Ben bu kadar ilgi sevmiyorum dedi. Bende bende kimseye bu kadar ilgi göstermem ama sen benim prensesimsin bugunde yarinda hep ilgilenicem yani belki bazı şeyler hızlı oluyo gibi ama ilgisiz kalamıyorum sana karşı dedim. Ardına o da bu iliskiyi daha fazla sürdürmeye gerek yok çünkü ben seni hep arkadaş olarak gördüğüm için sevgili yerine koyamıyorum. Denedim ama olmadı dedi. Zaten yakın arkadaslarimla cikmam demistim sana dedi. Bende baya sinirlendim bu ise ben neler dusunurken ne oldu falan filan diye o da bisey hissetmedigini soyledi ki ben inanmiyorum kesinlikle buna. Daha fazla uzatmayalim yoksa tartisicaz felan dedi. Bende son olarak vuran sen ol canın sagolsun dedim.

Şimdi ne yapsam ne etsem ben. Bu kızı sevmiyorum. Çok çok fazlasıyla seviyorum. Aşığım ve bunu onada söyledim. Tek suçum sana olan sevgimde dedim yani ona. Şimdi ben ne yapayım tavsiyelerinizi bekliyorum. 2 gündür mesaj atmıyorum. Hiçbir şey yapmıyorum. Zaten yaşama sevincimde kalmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit: Merhaba arkadaşlar öncelikle bugune kadar yapılan yorumlar için teşekkürler. Olaya gelecek olursak ne ben ne de kız mesaj attı. Haftaya doğum günü kızın ve ona çiçek yollamayı düşünüyorum. Beyaz gül yollayacağım. Sizce yollayayım mı ? Yollayacaksam üstüne ne yazdırtsam ? Kız başka şehirde okuduğu için internetteki bir çiçekçiden yollayacağım. Yollama diyosanızda neden yollamayayım fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cahiluspakitus -- 13 Ekim 2015; 18:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Max 1 ay sonra terk edecek seni

AT FAVA BEKLE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstememiş işte neye yardım edek

• Melbourne Bounce kullanıcısına yanıt
    Şuan konuşmuyoruz hocam 1 ay sürse emin olun devamı olur kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

İstememiş işte neye yardım edek
    11 de ki oyuncu çıksın bekle hele bi.
  • Hocam ben baska bir kizla fotograf cekilip attigim icin beni snapchatten silen biri bu kız. O da istiyo ama kendine kanıtlayamıyo bunu sanırım. Veya kimsenin kendisiyle ilgilenmesini istemiyor

• Nasıl yani hocam anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koy ver gitsin

• aramiza yeni semih Şentürk katılmış beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Cahiluspakitus

Şuan konuşmuyoruz hocam 1 ay sürse emin olun devamı olur kesinlikle

Deneyelim ama ben uzun süredir ilişki yaşamadımdan sonrasını okumadım da ben :d

• Kız da bundan korkmuş ilk defa birisiyle birlikte misin bilmiyorum ama aşırı ilgi gostermemeni tavsiye ederim yani kızla 7/24 konusmamaya çalış ilk günler olduğu için gözü korkmuş bence konuşup halledilebilir fakat kendini değiştirmen tarzıyla veya başka gerçekten sevgiden ilgiden anlayan bunu sıkıcı bulmayan bi kız bulacaksın

• Yazıya bakarsak biraz küçüksünüz, zeka olarakda umutsuz zaten hiçbirşey yapmayacan

• Yaşlar 19 hocam

• oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Hocam işin kötü tarafı çok bir ilgi yok ortada ilgi bile yok denecek gibi sadece konuşuyoduk mesajla yani oda her an her saniye bile değildi. Kendinin bisey hissetmedigini bu yuzden bitirelim diyo

• Yaş 19 ve senin dediğin " sH€n bH£nIm p|r£m$es!msH£n xdxd zaaa xddddd" şaka gibi gerçekten. Ne kadar klişesin be. İnsan bir fırtanadan sonraki açan güneşimsin filan der en azından. Bir de profiline kanayan gül koy welcome to bağcılar.

• Prensesim nedir ya ikinci sınıf pembe dizi mi bu

• Dostum seni çok iyi anlıyorum ama kazanmak için her şeyden önce körü körüne bağlanmayı bırakman lazım. Merak etme sen öyle yapınca her şey harika olacak.

Aşka %100 inanan bi insanım yanlış anlaşılmasın. Ama aşk karşılıklı bir şeydir bunu aklından çıkarma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

Yaş 19 ve senin dediğin " sH€n bH£nIm p|r£m$es!msH£n xdxd zaaa xddddd" şaka gibi gerçekten. Ne kadar klişesin be. İnsan bir fırtanadan sonraki açan güneşimsin filan der en azından. Bir de profiline kanayan gül koy welcome to bağcılar.
    o iş bitmiş bence, geçmiş olsun
  • Sen en başta kızla kanka olarak buyük hata etmişsin yo

• Sakın mesaj atma %100 dönecek

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.