Beyler ben lise 4 öğrencisiyim. Bizim okulda bildiğiniz gibi sabah ve öğlen olmak üzere 2 devre bulunuyor. Lise 1 ve Lise 4 öğrencileri sabahçı yani anlayacağınız. Şimdi asıl meseleye gelelim. Geçenlerde kuzenimin(kuzenim kız) yanında lise 1'e giden bir kız gördüm. Kız hoşuma gitti ama pek fazla üstelemedim. Geçen cuma günü kuzenim bizim eve geldi ve biraz sohbet ettik. Sonra kuzenim yanımda gördüğün kız nasıldı gibisinden sorular sordu. Bende biraz o taraflarda değilmişim havası yarattım. Kız benim çok tatlı olduğumu söylemiş. Karne günü sivil olarakta görmüş. Baya hoşuna gitmişim kızın. Bu pazartesi günü arkadaşım ile bahçede duruyorduk. Kız kapıdan çıktı beni bahçede gördü ve içeri girdi. 2 dk sonra yanında 2 arkadaşı ile birlikte yanıma geldi ve biraz beklediler. Sonra tekrar içeri girdiler. Salı günüde kuzenim ile konuşuyordum okulda. Kızda onun yanındaydı ve bana uzun süre baktığını farkettim. Ama dün ve bugün hiç bakışmadık.
Mesele böyle birşey işte. Benim ne yapmam lazım sizce? Yarın gidip konuşayım mı? Ne yapayım ne edeyim ?
Up
seviyosan evlen abi
quote:
Orijinalden alıntı: Ozan CK
seviyosan evlen abi
yeni bir replik mi doğuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ozan CK
seviyosan evlen abi
Git, merhaba hava ne kadar güzel değil mi de, muhabbeti devam ettir (saçmalayabilirsin hiç sorun değil)
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
Git, merhaba hava ne kadar güzel değil mi de, muhabbeti devam ettir (saçmalayabilirsin hiç sorun değil)
Lise 4 öğrencisisin git dersine çalış, tabi hayatta bi hedefin yok ise bu kız tam senin için :)
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
Lise 4 öğrencisisin git dersine çalış, tabi hayatta bi hedefin yok ise bu kız tam senin için :)
Zaten derslere tam gaz devam ediyorum. Yarında gidip heyet raporu alıcam. Ama bu kız olsada fena olmaz diyordum hani
Kız senin peşindeyken çok kafaya takıp da sen onun peşine düşme. Git tanış ama çok ilgilenmiyomuş tavrını devam ettir.
quote:
Orijinalden alıntı: UrbanBoy
Kız senin peşindeyken çok kafaya takıp da sen onun peşine düşme. Git tanış ama çok ilgilenmiyomuş tavrını devam ettir.
Bende aynen böyle yapmayı düşünüyordum
Ya seviyosan git konuş bence
quote:
Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN
Ya seviyosan git konuş bence
Sevmek sayılmaz be. Hoşlantı var biraz. Ama kız temiz bir kız. Yani motor değil. Bende uzun süreli bir ilişki arıyorum artık. Duruma göre bakıcam artık. Hayırlısı.
sev ama farkettirme,öp ama hissetirme vur ama gücendirme.
Lise 1 ve 4 arasında dağlar kadar fark var arkadaş. O kız orta okula gidiyordu 4-5 ay önce. Hoş olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: BlogKaan
Lise 1 ve 4 arasında dağlar kadar fark var arkadaş. O kız orta okula gidiyordu 4-5 ay önce. Hoş olmaz.
Sende haklısın ama yaşıtlarına göre baya olgun görünüyor. Hani ciddi bir ilişki de yaş farkı pek önemli olmaz diye düşünüyorum.
sübyancı hiç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme