Şimdi Ara

Kız Konusu - Önerileriniz ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan buradaki birçok kişinin sanki kız arkadaşı varmış veya sanki hayatında bir kızla yüzyüze konuşmuş da adama laf ediyor. Kaybolun asosyaller.
  • Hemen koyucu bi kapağa gerek yok,olan oldu bunu bi tecrübe ktü bi anı olarak düşün herşey için intikam almaya çalışmayın ama kendimi övmek gibi olmsın ben lisede bile bi kızla tanışmak için aracı yollamadım böyle durumlarda harbi olun küçük değilsiniz artık üniversite okuyorsun bi statün var,kendine bi güvenin olmalı neyi istediğini bilmelisin,reddedilmek normal bişeydir ama gidip sen konuşsan ve kız sana direk hayır dese bu kadar üzülmezdin.

Forumda çoğu kişi türk kızlarıyla ilgili konular açtılar ,her şehirden farklı farklı tipler taktikler sunuyorlar,kızlara farklı açıdan çok zekice yaklaşanlar bile oluyor hiçmi o kısımlara bakmıyorsunuz,bence bu taktikle olacak iş değil insanın doğasında olmalı ama hiç değilse tanışmak için kafanda bişeyler canlanırdı,faceden silmekte haklı kız ben o kız yerinde olsam üniv silahla bsar seni vururdum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Ulan buradaki birçok kişinin sanki kız arkadaşı varmış veya sanki hayatında bir kızla yüzyüze konuşmuş da adama laf ediyor. Kaybolun asosyaller.

• dur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.