Şimdi Ara

Kız Konusu - Önerileriniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üni. 1. sınıf öğrencisiyim . Sınıftan bir kızdan hoşlanıyordum ve bir kız arkadaşı onlar tanışmak istediğimi iletmesi için ona yolladım oda tamam tanışırım dedi. Daha sonra ben konuşmaya gittiğimde normal ark. olabiliriz faceden eklemissin kabul ederim falan dedi . Bende bu konuşmada bir eşeklik ettim o normal arkadaş olabiliriz dediğinde ben daha fazlası olmaz mı dedim oda evet olmaz dedi. Sonra bu olaydan 1. 1.5 ay geçti (biz hiç konuşmadık ). işte faceden kabul etmişti zzaten , ben güzel sözler falan yaazdım kendi duavarımda onun baş harfini falan büyük yaptım . onun sayfası ile ilgili hiç bi şekilde bişi yapmadım . Onla facede tek iletişimim bir piknik düzenliyorduk ona gelir misin dedim o cevap bile atmadı . Bugünde beni facede ark. listesinden atmış.
    Ben şimdi ona güzel bi mesaj çekmek istiyorum . ondan çok hoşlanmama rağmen artık unutmam gerekiyor ondan bi beklentim kalmadı çünkü benimle ilgili fikirleri net ve hatta nefret ediyor sanki.

Sizce ne yapmalıyım , ne yazmalıyım , yazmalı mıyım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesno -- 28 Nisan 2011; 23:04:54 >

• koydu.
    quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

aferin bu yolda devam et

çok toysun kafana göre takıl, nasılsa ne yaparsan yap o kız sana bakmayacak
  • Facebook'u bırak.
  • Eyvallah , çok moral veriyorsunuz ??
  • E zaten hiç konuşmamışsınızki daha niye mesaj yazmaya çalışıyorsun? İstediği gibi siler listesinden niye bu kadar büyük bi ego patlaması yaşadınki anlamadım yani. Kızla hiç konuşmayıpta kızı sahiplenmen nedir bunu çözemedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

aferin bu yolda devam et

çok toysun kafana göre takıl, nasılsa ne yaparsan yap o kız sana bakmayacak
  • En ufak bir şansın olduğunu sanmıyorum şu an...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence hiç mesaj atma hocam..
  • Aynı hatayı bikaç ay önce ben de yaptım aynı durumdayız
  • Seni sileni sende engelliceksin
    Bu kadar basit yani

istersen koyucu kapak bi mesaj gönder
  • Aynı yastayız ama bir kıza böyle yaklasılmaz be hocam naptın sen. Bir kere bastan kaybettin. Tanısmak için arkadas göndermekle mıçmıssın. Sonra kızı zorlamıssın.

Benim de var hoslandıgım bir kız ekledim facebooktan kabul etmemis ben de zorlamadım ondan sonra. Belki 2-3 hafta sonra tekrar eklerim kabul etmezse unuturum. 10-20 kişilik bir grupla gezmese tanıscam ama sürü gibi geziyo zilliler
  • Kızın karşısında çok ezik bi imaj yaratmışsın,sayısal loto vurmadıkça o kız daha bakmaz sana

Bin kere yazdık şuraya bi kızdan hoşlanıyorsanız tanışmak için araya "aracı" koymayın.Özgüven probleminin olduğunu düşünür ki bu da iyi birşey değil."Daha fazlası olmaz mı?" dediğin kısma zaten bişey diyemiyorumKoskoca üni'li adamsın ilk tanışmada denicek şey mi :)

• ya şaka gibisiniz ya, üniversiteye gelmiş hala kendi sınıfındaki kız.. Hadi onu geçtim kıza başkası ile laf iletmek nedir

yaş geldi lan gözümden

@Jake LaMotta sonuna kadar katılıyorum

• Sal gitsin.
  • Senin yüzünden her erkeği elde edebileceklerini sanıyo manda gibi hötü olanlar bile...
  • Ne diye mesaj atıcaksın ki kıza? Mesaj attıp kendini küçük düşürme bence
  • yapılabilecek çoğu yanlışı yapmışın takma kafana kim hata yapmıyorki hata yapa yapa yapmamayı öğrenirsin ama yukarda çoğu kişinin dediği gibi o kızı unut gözünde baya kötü imaj bırakmışın düzeltmen baya zor gibi
    ayrıca aynı sınıftaki kızla tanışmak için niye aracı sokuyosunki gördüğün bi yerde bi selam versen günaydın desen ufak ufak muabbette girersin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

Seni sileni sende engelliceksin
    Bu kadar basit yani

istersen koyucu kapak bi mesaj gönder

Ne mesela ??
  • Yaa arkadaşlar ben bişiler yazmak istiyorum bu kıza ama ne yazmalıyım ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.