Şimdi Ara

Sevgilimden nasıl ayrılacağım [Ciddi Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
0
Favori
13.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayboys -- 25 Mart 2016; 13:48:27 >

• hocam ne desem bilmiyorum... geçmiş olsun..
  • Acımıyacaksın ayrılmak istiyorum diyeceksin kız da internetten tanışıp evine gelip sana bekaretini verebiliyorsa bence katı olursan o kadar büyük bir şey olmaz.
  • Helal valla yanlışlıkla kızlık gitmiş! Hocam kendi abazalığının bedelini öde sana bu yakışır
  • Ovv. hocam naptın sen ya. Hiç tanımadığın kızı eve atıp sonra onun kızlığını hallettin. İlk once geçmiş olsun. Sevmiyorsan bırak. Seni şikayet eder ama bir kanıtı olmadığı sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum. (Olabilirde tam bilmiyorum ve cezası büyük )
  • KIZ 17 YAŞINDA BEKARRETİNİ BOZUYORSUN HAYTININ YANLIŞINI YAPMIŞIN KIZI 18 KADAR OYALA AYRILMA SAKIN KIZ SENİ MAHKEMYE VERSE CİNSEL İSTİSMARDAN İÇERDESİN İSTEDİĞİ KAFAR KIZ GELSİN KIZ İSTESİN REŞİT OLMADIĞI İÇİÇN ÇOCUK SAYILIYO SENDE REŞİT OLDUĞUN İÇİN AKLINA GİRDİN DİE YARGILAR MAHKEME SONRA ORDA SENİ YUMUŞATIRLAR HEP ÖLE SÖLERLER O MAUHBET GİRENLERİ NAPARLAR ARTIK HAYAL GÜVÜNÜZE BIRAKIYORUM
  • Fake yanlışlıla nasıl oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

Ovv. hocam naptın sen ya. Hiç tanımadığın kızı eve atıp sonra onun kızlığını hallettin. İlk once geçmiş olsun. Sevmiyorsan bırak. Seni şikayet eder ama bir kanıtı olmadığı sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum. (Olabilirde tam bilmiyorum ve cezası büyük )

hocam kanıt olarak doktora gitseler bile belli oluyor yani bir testle belli oluyordu o.Tabi bi süreden sonra olmuyordu ama bilmiyorum tam olarak. Ya yanlışlıkla dediğim aslında 2mizde istiyorduk ama olduktan sonra pişman olduk daha doğrusu ben oldum.
  • Bu işler bu kadar kolay mı yaa! Kız seni internetten tanıyor, ilk buluşmada evinde kalıyor, bekaretini veriyor... Ne kadar kolaymış bu dünya! Haberimiz yoktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klaros -- 4 Ağustos 2011; 1:00:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

Ovv. hocam naptın sen ya. Hiç tanımadığın kızı eve atıp sonra onun kızlığını hallettin. İlk once geçmiş olsun. Sevmiyorsan bırak. Seni şikayet eder ama bir kanıtı olmadığı sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum. (Olabilirde tam bilmiyorum ve cezası büyük )

hocam kanıt olarak doktora gitseler bile belli oluyor yani bir testle belli oluyordu o.Tabi bi süreden sonra olmuyordu ama bilmiyorum tam olarak. Ya yanlışlıkla dediğim aslında 2mizde istiyorduk ama olduktan sonra pişman olduk daha doğrusu ben oldum.

korunmadın mı ?

• Meyan sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaros

Bu işler bu kadar kolay mı yaa! Kız seni internetten tanıyor, ilk buluşmada evinde kalıyor, bekaretini veriyor... Ne kadar kolaymış bu dünya! Haberimiz yoktu...

sokaktan gözüme kestirmem yeter
  • Sen Rusya'ya gidicen ve o seni bekliceni mi söylüyo Bence öyle bi kız yok aslında sende fakesin hadi şimdi git ve sabah kalktığında bunları düşünme.
  • Şu anda gitse ailesine yada polise durumu anlatsa hayatın kayar reşit olmamış kız bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

Arkadaşlar konu ciddidir.Dediklerimin hiçbiri yalan değildir.Sizden tavsiye bekliyorum ;

Face'den bi kızla tanıştık.Yani fake inci hesapları oluyo facebook'ta öyle tanışmıştık.3-4 ay normal muhabbet ettik.Kız sevgilisinden ayrıldı ben teselli verdim falan.Neyse bi gün geldi çattı biz çıkmaya başladık.Tabi face'den konusuyoruz.ben hiç ciddiye almıyorum nasıl olsa görüşemeyecez diye.1 ay çıktık ben terkettim bunu falan.Çalışıyordum yat'ta 1 haftalığına eve döndüm.Bende buna yanıma gelmek istiyodun ya hani seviyosan gelirsin dedim dalgasına.Bu da tamam olur dedi.Apar topar (ailesine arkadaşlar kalacam diyerek) atladı Afyondan Muğlaya geldi.Bizim evde boştu ilk geldi utangaç falan.neyse muhabbet ettik az.İlk görüşmemizdi falan.Sonra kahvaltı için simit almak için fırına gittik falan.Sonra akşama kadar evin içinde öpüşme falan öyle şeyler oldu.Akşamda aynı şeyler oldu falan.2 gün böyle geçti.2. günün gecesinde sınırı biraz aştık galiba. 3.gün sabah (gideceği gün) biraz daha ileri gittik ve yanlışlıkla kızlığı gitmiş oldu.Evet yanlışlıkla .Ben baya garip oldum,baya üzüldüm (ben 18 kız 17 yaşında). Kızı gönderdim o gün geriye. şimdi 3.5 ay oldu hala çıkıyoruz ama içimde en ufak bir sevgi yok ayrılamıyorumda en ufak laf söylediğimde hemen ağlıyo falan. Benim için sürüsüyle şey yaptı.Şimdi de okumaya rusyaya gidecem 20 gün sonra.O beni bekleyeceğini söylüyo.güveiyorum o konuda falan en ufak bi şüphem bile yok.Ama sevmiyorum işte ayrılacam da diyemiyorum.Ya kendine kötü bişey yapar,ya ilişkiye girdik der beni yakar. ne yapacam bilmiyorum ya

zor dave dediklleri bu olsa gerek. bence normal idare et sonra rusyaya gidince arayıp sorma aylarca oda unutur sende onu unutursun gibi geldi allah yardım etsin kardeş

• yazık oldu gençliğe
  • Zaten gitmiyomusun hocam rusyaya mesafe cart curt bişey de ayrılırsın

Edit: Pardon o ilişki kısmını okumamıştım hocam kız 18 den küçükmüş şikayatte bulunsa tecavüz etti felan diye yanarsın valla bi süre daha takıl rusyada felanda yavaş yavaş açarsın arayı 18 i girincede ayrılırsın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnRe -- 4 Ağustos 2011; 1:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukaleminbreakdansı

Meyan sen misin?

Benimde aklima ilk o geldi okurken
  • Kız seni mahkemeye verirse durum ciddi. Kızı 19 yaşına kadar oyala. Sonra mahkemeye verse bile delili olmayacak. Sende zaten Rusya'da .
  • Buraya yazıyorum o kız 2 ay sonra hamileyim diye sana mesaj atar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.