Yanlışlıkla nasıl oluyor lan?Senin çük kendi kendine mi hareket ediyor?Bu arada:
COOL STORY BRO
işte bi gün takılıyoz evin içinde öpüşmeler filan bi baktım kızlık gitmiş
babasından iste, evlen kurtul.
Jailbait
lan napcan sevgiyi gene gelsin muğlaya bitir işini. Nasıl olsa ayrı şehirlerdesiniz iplerde senin elinde sevdiğin biri olursa onunla çık haberi bile olmaz. Konuşmayı da çok aza indirgersiniz bi bahane bulursun falan .
quote:
Orijinalden alıntı: K.a.a.N
yanlışlıkla nasıl oluyo? çük kendi mi giriyo içeri?
Güdümlü
17 yaşındaki kızın senin yanına gelmesi başlı başına bir mantık hatası zaten.
Doğruluğuna da pek inanmıyorum.
Arkadaş yanlışlıkla derken anlık azgınlıkla yapmış ve sonradan pişman olmuş. Keşke iradeli biri olup kendine hakim olabilseydin güzel kardeşim. Yetiştirilme tarzınında etkisiyle bir kızın "ilki" olarak bir sorumluluk hissine kapılman normal. Ki kız daha resmi olarak çocuk. Kafasını bozarsan gider şikayetci olur, sonra 3. sayfada okuruz facebookun zararları - sanalda tanıştı tecavüz etti haberlerini. Yapmaz filan deme, sen pişmansan söylemesede oda pişmandır. Şimdide yana yakıla çevrende döner ilgi gösterir pişman çünki ve eğer aileside biraz tutucu ise geleceğinde büyük sorunlar yaşıyabilir bu konu hakkında.
Madem sevmiyorsun, biraz sevmeye çalış, yani gerçi kusura bakma ama bu sanaldan tanışıp görüşme işleri bana sadece ahmaklık olarak geliyorki sizinki ahmaklıkta devrim niteliğinde. Sanalda tanışıp direk eve kalmaya gitmek nedir. Yani 2 yolun var, ya yediğin haltı temizleyeceksin kızla en azından biraz daha ciddileşip sonra uygun değiliz diye ayrılacaksın. (kızın karakteri nasıl bilmiyorum, zayıf karakterli bi tipse intihar dahi edebilir aileside arkadaşından filan seni öğrenebilir sonra babası abisi deşer seni) yada rusyaya gidince kız yaşını doldurana kadar iyi geçin, sonra güzellikle pişman olduğunu üzgün olduğunu ikniz içinde hata olduğunu filan söylererek güzellikle ayrılmaya çalış.
Aslında mide bulandırıcı bir durum. Yazık, gerçekten yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: berkay9596
quote:
Orijinalden alıntı: K.a.a.N
yanlışlıkla nasıl oluyo? çük kendi mi giriyo içeri?
güldürdün
hahaha .d
kendine hakim olmayışının bedelini ödüceksin.Madem rusyaya gidicektin sabredemedin mi 1 senede 1 tane bulurduk ilişki gircek kız ama bulurdun.O kız başına kalır ayrılırsan ailesine babasına söyler evinin adresinide biliyolar zaten atlar gelirler aile arası bi söz nişan okul bitince bi nikah tamma işte.250 gr için hayatın söner hadi güle güle.
teselli verin ulen .d
17 yaşında bi kız internetten tanıştığı birinin evine gelip kalıyor bir de bekaretini veriyor. Bu kız kendini sana kakalıyor bence böyle bir kızın bu yaşa kadar bakire kalması bile büyük başarı.
Ne yap et kızı 18 yaşına kadar oyala.
İnternetten mi çıktınız?
quote:
Orijinalden alıntı: bukaleminbreakdansı
Meyan sen misin?
Seviyosan açıl bence. Yok ayrılacam diyosan git rusyaya seni mi hatırlar sanıyosun
Kız konularındanda görüyorsunuz her zaman erkekler bitik halde oluyor.Çoğu erkeği bir kızın bekaretini almaktan beter ediyorlar.Hiç üzülme kardeşim 18 e kadar bekle vur tekmeyi.
Aslında abartmaya gerek yok böyle şeyleri. Endişe etmeyede oyala işte
Kız sonunda kendini sana yamayacak gibi görünüyor.
Ben gayim de olsun bitsin.
kızdan soğumak nasıl oluyor yaw kız güzelse ben asla ne olursa olsun soğumam acaba hiç sevgilim olmadığı içinmi böyle düşünüyorum