Yanlışlıkla kız arkadaşının kızlığını bozduğunu düşebilecek biriysen o kız senin peşini bırakmaz zaten. Bulmuş safı önceden yediği haltı kakalayacak birini arıyordur , kendi gözlerinle gördün mü kanı?
quote:
Orijinalden alıntı: Mystic-X
Helal valla yanlışlıkla kızlık gitmiş! Hocam kendi abazalığının bedelini öde sana bu yakışır
süper yorum. Allah belanı vermiş işte vurkaç'ın ilk kuralı 1-asla bakir bir kızla birlikte olma !
Kurtulma reçeten : sıkabildiğin kadar sık kızı o senden ayrılır (şunla görüşme bunla görüşme, evden çıkınca bile bana msj at , face deki şu bebeyi sil, en yakın arkadaşıyla alay geç mümkünse hakaret et, Gerisi hayal gücüne kalmış)
çüş ya kız ayrı dengesiz sen ayrıymışın yani kardeş ksr bkma nasıl yanlışlıkla olur o iş ya :S
Ulan berkay, ulan berkay. Ben demedim mi sana.. Ahh ahh, sakalda bıraktık la o kadar.
Yanlışlıkla bekaretini bozdun hadi tamam ama neden 3-4 saat sonra nasıl olsa bozdum diye ilişkiye girdin madem (önceki konudan hatırlıyorum)
sen rusyaya git 4 sene uzun bi süre hiç belli olmaz bakarsın o seni terkeder
Özellikle birşey yapma.Rusya'ya gidince her şey istediğin doğrultuda gerçekleşecek zaten büyük ihtimalle.Beklemez seni.Hele Rusya'daki bir sevgiliden iyice ümidi kesmek lazım.
Aman dikkatli ol ayrılalım falan deme sakın. 17 yaşında reşit bile değil suçlu olursun, gerçekten suçtur bu yasalarda. Yurtdışına falan da çıkamazsın. Rusyaya gidecekmişsin hem biraz daha idare et oraya gidince arama sorma kendi kendine biter alışır zaten. Benden tavsiye sakın ayrılalım deme söyleyebilir ailesine yakar seni de.
quote:
Orijinalden alıntı: bereket tanrısı
Acımıyacaksın ayrılmak istiyorum diyeceksin kız da internetten tanışıp evine gelip sana bekaretini verebiliyorsa bence katı olursan o kadar büyük bir şey olmaz.
olay budur.helva yerken ses yokta yedikten sonra mı olay çıkartacak.
Rusya ya gidince fazla muhabbet etme aranı soğuk tut o seni bırakacak. tabi gidene kadar bi kaç tur daha at
Anlamadğım şey 17 yaşında kızı ailesi nasıl salıyor oralar yalnız başına?
hayret kimse cool story dememiş
Kızı becerirken iyidi.Şimdi ayrılacağım diyorsun.Var mı böyle bir dünya
HİKAYE YAZMIŞIN KOÇÇÇ ;) ANLATTIKLARININ HEPSİ YALAN GİT PARKTA OYNA SEN
quote:
Orijinalden alıntı: hayvan arkadas
Anlamadğım şey 17 yaşında kızı ailesi nasıl salıyor oralar yalnız başına?
benimkinin ailesi 7 den geç geldiğinde kızıyorlar,benide tanıyolar,yaş aynı ama tam tersi burda o benden büyük,erken bırakmaya çalışıyorum evine
yanlışlıkla nasıl oluyo? çük kendi mi giriyo içeri?
30 günü falan bekleme kaç hemen Rusya 'ya , kız küçük mahkeme boyutu var
Nikahı basıverirler Türkiye burası hele bu ara toplumun bir kısmı iyice yobazlaştı
Bu arada kız sizin evi biliyorsa töre möre sakata gelmeyin
Vay be.Sen 17 yaşında atla bir yere git.Evde kal,cart curt. Bende kayıt yenileme taksidini yatıramadım,iş arıyorum iş bulamıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka? Yaşamlar farklı DERTLER farklı. Birde yanlışlıkla nasıl oldu onu tam anlamadım,sen istemedin de senin eleman birden kendisi mi içeri zıpladı?
quote:
Orijinalden alıntı: K.a.a.N
yanlışlıkla nasıl oluyo? çük kendi mi giriyo içeri?