Şimdi Ara

Sevgilimden nasıl ayrılacağım [Ciddi Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
13.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız kardeşin varmış gibi düşün ? Ona böyle bir şey yapsalar ne hissederdin bi abi olarak ? Yanlışlıkla zar nasıl yırtılır yahu ? Soğan zarı mı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Arkadaş yanlışlıkla derken anlık azgınlıkla yapmış ve sonradan pişman olmuş. Keşke iradeli biri olup kendine hakim olabilseydin güzel kardeşim. Yetiştirilme tarzınında etkisiyle bir kızın "ilki" olarak bir sorumluluk hissine kapılman normal. Ki kız daha resmi olarak çocuk. Kafasını bozarsan gider şikayetci olur, sonra 3. sayfada okuruz facebookun zararları - sanalda tanıştı tecavüz etti haberlerini. Yapmaz filan deme, sen pişmansan söylemesede oda pişmandır. Şimdide yana yakıla çevrende döner ilgi gösterir pişman çünki ve eğer aileside biraz tutucu ise geleceğinde büyük sorunlar yaşıyabilir bu konu hakkında.

Madem sevmiyorsun, biraz sevmeye çalış, yani gerçi kusura bakma ama bu sanaldan tanışıp görüşme işleri bana sadece ahmaklık olarak geliyorki sizinki ahmaklıkta devrim niteliğinde. Sanalda tanışıp direk eve kalmaya gitmek nedir. Yani 2 yolun var, ya yediğin haltı temizleyeceksin kızla en azından biraz daha ciddileşip sonra uygun değiliz diye ayrılacaksın. (kızın karakteri nasıl bilmiyorum, zayıf karakterli bi tipse intihar dahi edebilir aileside arkadaşından filan seni öğrenebilir sonra babası abisi deşer seni) yada rusyaya gidince kız yaşını doldurana kadar iyi geçin, sonra güzellikle pişman olduğunu üzgün olduğunu ikniz içinde hata olduğunu filan söylererek güzellikle ayrılmaya çalış.

Aslında mide bulandırıcı bir durum. Yazık, gerçekten yazık.

En mantıklı cevap.Teşekkür ederim hocam ya kızın 18 olmasını beklersem daha da bağlanır.
    Ayrıca bazıları çekeMeyan ı sölemiş ama ben zamanında çektim
    Sürekli soğuk davranıyorum ne bi iltifat cümlesi falan.hergün kavga çıkartıyoru.ayrılmıyo ki

• yaşını geçene kadar devam et dicem bende senin kız kardeşine aynı şeyi yapabilirdim
  • O kizin vebalini nasil tasiyacaksin ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

kızdan soğumak nasıl oluyor yaw kız güzelse ben asla ne olursa olsun soğumam
    acaba hiç sevgilim olmadığı içinmi böyle düşünüyorum

elinle fazla oynuyorsun ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Arkadaş yanlışlıkla derken anlık azgınlıkla yapmış ve sonradan pişman olmuş. Keşke iradeli biri olup kendine hakim olabilseydin güzel kardeşim. Yetiştirilme tarzınında etkisiyle bir kızın "ilki" olarak bir sorumluluk hissine kapılman normal. Ki kız daha resmi olarak çocuk. Kafasını bozarsan gider şikayetci olur, sonra 3. sayfada okuruz facebookun zararları - sanalda tanıştı tecavüz etti haberlerini. Yapmaz filan deme, sen pişmansan söylemesede oda pişmandır. Şimdide yana yakıla çevrende döner ilgi gösterir pişman çünki ve eğer aileside biraz tutucu ise geleceğinde büyük sorunlar yaşıyabilir bu konu hakkında.

Madem sevmiyorsun, biraz sevmeye çalış, yani gerçi kusura bakma ama bu sanaldan tanışıp görüşme işleri bana sadece ahmaklık olarak geliyorki sizinki ahmaklıkta devrim niteliğinde. Sanalda tanışıp direk eve kalmaya gitmek nedir. Yani 2 yolun var, ya yediğin haltı temizleyeceksin kızla en azından biraz daha ciddileşip sonra uygun değiliz diye ayrılacaksın. (kızın karakteri nasıl bilmiyorum, zayıf karakterli bi tipse intihar dahi edebilir aileside arkadaşından filan seni öğrenebilir sonra babası abisi deşer seni) yada rusyaya gidince kız yaşını doldurana kadar iyi geçin, sonra güzellikle pişman olduğunu üzgün olduğunu ikniz içinde hata olduğunu filan söylererek güzellikle ayrılmaya çalış.

Aslında mide bulandırıcı bir durum. Yazık, gerçekten yazık.

En mantıklı cevap.Teşekkür ederim hocam ya kızın 18 olmasını beklersem daha da bağlanır.
    Ayrıca bazıları çekeMeyan ı sölemiş ama ben zamanında çektim
    Sürekli soğuk davranıyorum ne bi iltifat cümlesi falan.hergün kavga çıkartıyoru.ayrılmıyo ki

İyide dostum ayrılmaz tabi kız, kaşar değilse ayrılmaz en azından. Olmuş bitmiş, seninle bir gelecek hayal ediyor. En azından şimdilik. Kız reşit olsun, zaten rusyada olacaksın, o zamana kendide soğuyacaktır emin ol. 5 yıl farklı ülkelerde.. Yılda bir kez görüşmek.. Kolay iş değil açıkcası. Akışına bırak olayları, çok üzerine gitme kızın. Kendisi soğusun. Bakarsın kendisi ayrılmak ister böylelikle. Gerisi kendisine kalmış zaten, diktirir mi ne yapar artık bilemem, ama sen çok üzerine gitme, tam bunalım zamanlarında zaten

• allah belanızi versin ırzı kırıklar sizi. Madem sevmiyon kızı ne halt etmeye bozdun la ileri gitmişmisslermis. Tutamadın dimi kendini onun tadına bakınca. Abilerin sana hiç içine gireceğin küçük kaygan deliğin sonsuz bir dünya olduğunu sakin düşünme felsefesini öğretmedilermi. Sinir oldum ya. O kızada güvenme bi telle senin yanına geliyorsa bi web camlede dünyaya açılır yazık yemin ederim yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salak gibi davran kızın her dediğini yap iti köpeği ol soğur senden. Sen her soğuk davrandıkça daha fazla bağlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

Ben gayim de olsun bitsin.

işte kesin çözüm sonra tekrar konu açarsın yanlışlıkla gay olduğumu söyledim falan diye olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

allah belanızi versin ırzı kırıklar sizi. Madem sevmiyon kızı ne halt etmeye bozdun la ileri gitmişmisslermis. Tutamadın dimi kendini onun tadına bakınca. Abilerin sana hiç içine gireceğin küçük kaygan deliğin sonsuz bir dünya olduğunu sakin düşünme felsefesini öğretmedilermi. Sinir oldum ya. O kızada güvenme bi telle senin yanına geliyorsa bi web camlede dünyaya açılır yazık yemin ederim yazık.

namus bekçisi was here
  • cool story de geç.
  • ona kucuk suprizler yap ne kadar kucuk oldugunu gorunce o ayrilir senden zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

allah belanızi versin ırzı kırıklar sizi. Madem sevmiyon kızı ne halt etmeye bozdun la ileri gitmişmisslermis. Tutamadın dimi kendini onun tadına bakınca. Abilerin sana hiç içine gireceğin küçük kaygan deliğin sonsuz bir dünya olduğunu sakin düşünme felsefesini öğretmedilermi. Sinir oldum ya. O kızada güvenme bi telle senin yanına geliyorsa bi web camlede dünyaya açılır yazık yemin ederim yazık.

namus bekçisi was here

Haydar hoca gibi konuştu

Neyse ayrılmayayım o zaman. Kız ayrılır eninde sonunda

@Realkiss

Hocam biz senle Rusya'da akarız ya Olmadı dönünce evlenirim kızla

• quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Yanlışlıkla nasıl oluyo hocam, iyi birşey deliği diye burun deliğine filan yanlışlıkla sokmadın.

SÜPERSİN :d
  • @Berkay, o değilde ben çok sıkıldım la. Gidelim artık
  • gidene kadar ver odunu gidince kendiliğinden soğur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

@Berkay, o değilde ben çok sıkıldım la. Gidelim artık

Az kaldı hacı

versem mi acaba odunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

işte bi gün takılıyoz evin içinde öpüşmeler filan bi baktım kızlık gitmiş

sesli güldürdün lan
  • Tam anlamı ile cool story bro'luk bir hikaye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaros

Bu işler bu kadar kolay mı yaa! Kız seni internetten tanıyor, ilk buluşmada evinde kalıyor, bekaretini veriyor... Ne kadar kolaymış bu dünya! Haberimiz yoktu...

Kolay hocam kolay. Aşırı kolay. 1 aylık facebook muhabetinden sonra kızlar ilk buluşmada bile herşeye izin verebiliyor. Eskiden kız tarif ederken
    -Hani şu **ospu varya işte o derdik. Şimdi namuslu deyince tanıyoruz

Edit: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleka -- 4 Ağustos 2011; 13:10:42 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.