Şimdi Ara

Kız Konusu(seviyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın güzel bir cafeye davet ettim bayanları. Yanımda büyük ihtimalle 3 tane kız olacak ve sonradan erkek arkadaşlarımdan biri bi kız getirecek. Tanıştırma amaçlı.Diğer kızlar sadece arkadaşım ama abaza görünmemek için onları da çağırmak durumundaydım.

Hedef kızımız erkek olan arkadaşımın yanında mekana sonradan gelecek olan kızdır.Bu kız havalı tiplerden fln hoşlanıyormuş pek sevmem böle tipleri ama yaz geliyor:) Bu sebepten ötürü yanıma laptopumuda alacağım. Şimdi sizden isteyeceğim bu kızı eğlendirebilmek için internetin hangi nimetlerini kullanmalıyım. Yani bana makara yapabileceğim video , karikatür , eğlence portallı siteler fikirler önermeniz.

• bobiler işini görür heralde
  • Espiri anlayışın iyi ise kurtarırsın..İstersen sana Bazı espiri demeçlerini atabilirim
  • ona arşivini göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

bobiler işini görür heralde

Erkek psikolojisini gösterme ama
  • Ben kız değilim ama yeni tanıştığım birisinin kafede laptop bulundurması benim gözümde havalı değil sümsük imajı bırakır benden söylemesi, ama takarsın gözlükleri yakana giyersin açık renkli çizgili bi gömlek saçlarını da yaparsın biraz da artis olursan havalı olursun
  • Kızın yanında konu dışına gir yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.

Ben kız değilim ama yeni tanıştığım birisinin kafede laptop bulundurması benim gözümde havalı değil sümsük imajı bırakır benden söylemesi, ama takarsın gözlükleri yakana giyersin açık renkli çizgili bi gömlek saçlarını da yaparsın biraz da artis olursan havalı olursun

Bence bu arkadaş biraz haklı,teknoloji manyağı asosyal gibi görebilir seni kız.Ayrıca kızın siyasi fikrini bilmediğin için Bobiler'e girme derim.
  • Dostum gömlek giymeyeceğim. Hafiften vicut çalıştığım için tercihim yapışan t-shirtler biraz sadece giyineceğim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhlıyıg -- 30 Nisan 2009; 21:33:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

quote:

Ben kız değilim ama yeni tanıştığım birisinin kafede laptop bulundurması benim gözümde havalı değil sümsük imajı bırakır benden söylemesi, ama takarsın gözlükleri yakana giyersin açık renkli çizgili bi gömlek saçlarını da yaparsın biraz da artis olursan havalı olursun

Bence bu arkadaş biraz haklı,teknoloji manyağı asosyal gibi görebilir seni kız.Ayrıca kızın siyasi fikrini bilmediğin için Bobiler'e girme derim.

Hmm.. bu açıdan hiç bakmamıştım çok saolun ama şöyle bi durum var kız bizim orda olduğumuzu bilmiyor. Yani planlı bi olay ama bundan hiçbir kızın haberi yok. :) Böyle olmasına rağmen asosyal bir görünüm veriyosa hiç blaşmayım laptop işine.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dhlıyıg

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

quote:

Hmm.. bu açıdan hiç bakmamıştım çok saolun ama şöyle bi durum var kız bizim orda olduğumuzu bilmiyor. Yani planlı bi olay ama bundan hiçbir kızın haberi yok. :) Böyle olmasına rağmen asosyal bir görünüm veriyosa hiç blaşmayım laptop işine.

Asosyal gözüküp gözükmemen biraz kızın bakış açısına biraz da senin o anki duruş biçimine,konuşma tarzına falan bağlı bence.

• kaçıncı levıl bu konu ?
  • havalı tipleri seviyosa kıl bi insandır ya

ayrıca mecburiyeti olmadıkça laptopunu yanında götüren insan çok görmemiş gözüküyo. o da ayrı bi kıl :D
  • kral bi internet telefonun varsa örnek 5800... o büyük ekrandan faydalanıp wi-fi ile internete bağlanırsın cafede (tabi cafede wi-fi varsa)... o çok havalı olur söleyim... n82, n95 flnda olur ama 5800 ın ekranının büyüklüğü internette gezinmek için çok müsait...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

kral bi internet telefonun varsa örnek 5800... o büyük ekrandan faydalanıp wi-fi ile internete bağlanırsın cafede (tabi cafede wi-fi varsa)... o çok havalı olur söleyim... n82, n95 flnda olur ama 5800 ın ekranının büyüklüğü internette gezinmek için çok müsait...

Arkadaş doğru söylüyor. Ben kaç tane adama vuruldum böyle sayısını Allah bilir.
  • Bence dogal olman en mantıklısı
  • bunun neresi seviyeli lan

bende kız isteme felam zannettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

bunun neresi seviyeli lan

bende kız isteme felam zannettim

Hangi levıl dedim ya kimseden cevap gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.