Şimdi Ara

kız konusu ve olablecek olaylar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geleneksel kız konularından birisiyle daha karsınızdayım..

uzun süredir takipte oldugum bi kız var her karsılasmada gözgöze geliriz.. fazla uzak değil buralarda oturuyor.. ve carsıdaki dedesnin iddaa&loto vs. bayiisinde duruyor.. simdi olaya gelecek olursak ben buna nasıl numaramı vereblirim ? arkadas diyo iddaa kagıdının üzerine yaz gitsin ordan okuyacagı ne malum bide o var yardımlarınızla ise yarar bikaç yöntem arıyorum..

• kız hep iddacıda degil ya elbet çıkıyodur ordan
  • İddia'cı da zex.
  • sen numaranı verirsinde kızın seni arayacağı ne malum
  • git merhaba de tanışmamıştık de ismini sor sonra telefona yaz ver telefonu numaranıverirmisin de bitti olay
  • numaranı versen aramazki arkadaşı fln yokmu tanıdık aracı olmadan zor yolda giderken konuşabilirsin raslaşmış gibi 2-3 kelam etmeden verme numaranı iyce zorlaşır söliyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

sen numaranı verirsinde kızın seni arayacağı ne malum

arar merak etme baska fikirler yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence numarayı verme ilk başta idda kağıdının arkasına çok tatlısın yaz ver bakalım ne dicek ertesi git bakalım kızın da gönlü varsa zaten bi şeklilde konuşursunuz ama ters tepme ihtimali de var ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 9 Eylül 2008; 17:56:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluemountain

bence numarayı verme ilk başta idda kağıdının arkasına çok tatlısın yaz ver bakalım ne dicek ertesi git bakalım kızın da gönlü varsa zaten bi şeklilde konuşursunuz ama ters tepme ihtimali de var ona göre

tehlikeli benim yazdıgımı nerden bilecek ki.. hadi diyelim kagıdı doldurdum ve verdim hata verir yatıramaz bi bakar orda o yazıyo.. o neler olur acaba
  • hocam ilk önce biraz muhabbet aç sonra da telefn iste sonrada saldır(burdaki saldırı yanlış anlamayın saldır derken kıza asıl demek istiyorum)
  • Fikrimin arkasındayım: ''Güzin Ana kulübü'' açılmalı..

Bence biraz daha rahat olmalısın. Sonuçta insan hoşlandığında gözüne ne kadar ulaşılmaz görünsede oda bir insan.. Sadece gidip konuya yavaştan girerek konuşmaya başla. Mesela git başka şeylere bakıyormuş gibi yap ve büfe vs. neyse bir şeyler sorun. Aslında ben başka bir şey konuşacaktım deyin. Geriside size kalmış artık duruma göre..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzunoglan

Fikrimin arkasındayım: ''Güzin Ana kulübü'' açılmalı..

Bence biraz daha rahat olmalısın. Sonuçta insan hoşlandığında gözüne ne kadar ulaşılmaz görünsede oda bir insan.. Sadece gidip konuya yavaştan girerek konuşmaya başla. Mesela git başka şeylere bakıyormuş gibi yap ve büfe vs. neyse bir şeyler sorun. Aslında ben başka bir şey konuşacaktım deyin. Geriside size kalmış artık duruma göre..

mantıklı aslında.. fakat ben hala tlf verme taraftarıyım bi muhabbete giris yapabilsem gerisi gelir o da var tabi

• bu bakışmalara hiç güvenme.Çok farklı hissediyordum ve o da hayvan gibi bakıyordu 1-2hafta sürdü bu.Senin gibi takip olayı vardı sonunda mort olduk.Sallamımış gibi davran hatta bakma zaten geleceği varsa seni daha çok ister sen bakmayınca.
  • kız senden hoşlanıyosa sende ondan hoşlanıyosan saga çek senden hoşlanıyorum de msn al yada numarasını sonra kaynaşın
  • Telefonunu verdın o senı aradı konusmaya mı baslıcaksın.
    Kızlar cekingen erkeklerden hoslanmaz.
    Telefonda muhabbete baslamak yerıne yuzyuze baslasan daha iyi olur.
    Diyelim cıktınız.
    aylar sonra. ben senin dükkanına gelıp heyecandan elım ayagıma dolandı ama senınle konusmayı basardım yerıne,
    Ben sizin dukkana gelip telefonumu vermıstın sen de benı aramıstın demeyi tercih edersen ver telefonunu..
    Ve de kızın arıyacagı kesin değil ama yüzyüze bişi konusurken sana cevap verceği kesin!
  • avatarından belli oluyo ne işlerle meşgul oldugun
  • iddia kuponuna telefonunu kodla
  • Kuponu kodlarken iletişim bilgilerini yerleştir,kupon yanlış olur zaten sen de koyarsın işi..
  • Tanış ilk samimi ol,aç gibi nobu verme ara beni diye
  • valla bi ark.ım denedi kafe deyiz kız da orda çalışıyo neyse parayı ödücez bizm ki paranın üstüne çok tatlısın yazdı neyse gittik hemen sonra ertesi gün geldik ark. gitti kıza dün bişey vermiştim ne oldu filan dedi kız nee dedi bizmki g.. oldu geri döndü ama okumama ihtimali var demişsin ya belki o para dedesinin elinede geçebilir şimdi aklıma geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.