Şimdi Ara

Kız konusu tecrübeli kardeşlerim yardım edin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir bu forumun bir üyesiyim ve ilk defa kız konusu açıyorum .

Genel olarak kızlar konusunda hiç bir sorunum yok , ama başa gelmeden anlayamıyormuş insan .

Dün vodafona gittim bir işim vardı , gittiğimde bu bahsettiğim kız karşıladı beni . Nazikçe ve gülümseyerek hoş geldiniz dedi . Bende merhaba deyip girdim içeri . İstediğim konuda yardımcı oldu bana . Ondan sonra bir şey sormak için şube sahibini çağırdı , geri kalan kısımda o ilgilendi benimle . Ama bu süreç boyunca kız hep yanımızda idi ve durmadan beni kesip duruyordu . Normalde kızlara bakmam . Bakmam derken yani öküz gibi dikizleyip '' oo mala bak beaa '' ya da '' çok tatlı lan '' gibi niyetlerle göz hapsine tutmam , rahatsız olur sonuçta , olmasa bile yapılmaz . Her neyse , bende dayanamadım arada bir kıza karşılık vermeye başladım . Bir ara işi çıktı başka bir şey ile ilgilenmeye gitti ama hala bana bakmaya devam ediyordu , tabi bu arada ben hala adamla muhabbet ediyorum (neredeyse yarım saat sürdü ) . Kız sonra yine geldi , yine kesişmeye devam . Kız o kadar tatlıydı ki , yüzü aklıma kazındı uyuyamadım gece . Muhabbetin arasında kızın yaşı bile geçti benden 1 yaş küçükmüş .

Bu gün yine bir işim var orada , öyle abazalık olsun diye gitmiyorum gerçekten işim var . İşim olmasa gitmezdim . Ama madem gideceğim o kızla iletişim kurmam lazım , işte sorunun olduğu kısım burası . Tekrar söylüyorum kızlarla konuşma iletişim vs konusunda gerçekten bir sorunum yok , ama kızdan hoşlanıyorum o kesin . Böyle bir durumda da eski tecrübelerime dayanarak söylüyorum , batırırım kızın karşında .

Yazmayı unutmuşum . En son giderken yine kızla bir işim oldu bana telefon kılıfı seçtik beraber , ben aldıktan sonra teşekkür ederim dedim kız hiç dönüp yüzüme bile bakmadı . Ablamın da bir işi vardı beraber gitmiştik , dönüşte sordum ablama , anlattım durumu böyle böyle diye . İnsanlarla konuşurken çok somurtkan davranıyorsun dedi . Bende bir an düşündüm , bu durum hep marketlerde de başıma geliyordu , hoşgeldiniz diye karşılayan kasiyer , giderken iyi günler dediğimde dönüp bakmıyordu . Bunu kasti olarak yapmıyorum , ciddi bir mizacım var belkide bu yüzden .

Sanırım anlatılması gereken her şeyi anlattım , şimdi yardımınıza ihtiyacım var . Oraya ilk gittiğimde güler yüzlü olacağım , burası tamam . Gerisini ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Bu da ayrı bir soru : Giderken dar bir pantolon ve cool bir gömlek mi giyeyim , yoksa kargo cepli pantolon ve t-shirt( dün giydim bunları) mi ?

• Baya uzun süredir forumdaymışşsın

8 temmuz
  • gülücüğe odaklan
  • sen işi bilmiosun aslanım 10 yıldır sağ elim peşimi bırakmıyor hasta bana
  • İlgi gördün diye hoşlantı oluşmuş. Sonuç olarak elin boş döneceksin. Baglanma. Güler yüzlü ol ve işine bak. Ha içinde kalmasın telefonunu uzat ve numarasını girmesini söyle.

Not: İsviçreli bilim adamları onaylı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stopmouth

sen işi bilmiosun aslanım 10 yıldır sağ elim peşimi bırakmıyor hasta bana
    Saçmalamışsın. İşi o onun. Gülmek ve ilgilenmek zorunda. Her şeyi de "bu bana aşık" gibi algılamayın derim.
  • Bu diğer hesabım . Aslında tanıyorsun beni yakın zamanda konuşmuştuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: impassioned

Bu diğer hesabım . Aslında tanıyorsun beni yakın zamanda konuşmuştuk

PM

• Gömlek giy, çok dar giyinme, aşırı sırıtkan olma abez kaçar yerinde gülümse, bazı kızlar sırf egosunu tatmin etmek için keser uyandırayım çok umut bağlama, konuşurken gözlerinin içine bakmaya özen göster, kızın yanındayken boş konuşma, duruşun dik olsun, kızın ismini ve ne kadardır orada çalıştığını öğren, işinin zorluklarını sor sıcaklar falan filan, iş çıkış saatini öğren o günlük o kadar yeterli olacaktır. Bir sonraki gidişinde ise cesaretini toplayıp iş çıkışında bir şeyler yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllsWell -- 30 Temmuz 2015; 12:13:44 >
  • Hocam biliyorum işi o . Ama işi başka bir şey ile ilgilenirken bana kaçamak kaçamak bakışlar atmak değil ve ben çıkarken trip attığı çok belliydi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impassioned -- 30 Temmuz 2015; 12:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: impassioned

Hocam biliyorum işi o . Ama işi başka bir şey ile ilgilenirken bana kaçamak kaçamak bakışlar atmak değil ve ben çıkarken trip attığı çok belliydi .
    up
  • impassioned İ kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki ordan iş çıkmaz ben aynı mahelede oturudğum kızla otobüslerde denk gelerek tanıştım çok garip bir hikayedir birşey çıkmadı hocam sizin burdan çok zor sizinkisi sadece hoşlantı bunu unutun kafanızdan silen o aşk yada sevgi değil çünü daha tanımıyosunuz bile
  • Kesinlikle aşk olamaz zaten , tanımıyorum çünkü . Ama hoşlandım gerçekten . Öyle her önüme gelen kıza da yazılan birisi değilim , kız gerçekten çok tatlı ve samimi idi .
  • Gömlek ve pantolon tavsiye ederim. Girerken hoşgeldiniz dediklerinde karşılı o ver ayrıca dik dur o da önemli sırıtmana gerek yok konuşurken güler yüzlü ol yeter. Ayrıca kızın sevgilisi olabilir parmağında yüzük falan varsa koşarak uzaklaş ordan
  • The Mcp kullanıcısına yanıt
    İlk başta ne giysem diye düşünüyordum şimdi de hangi gömlek ve pantolonu giyeyim diye düşünüyorum Aslında pantolon konusunda kararımı verdim kot giymeyeceğim , siyah dar bir pantolon var onu giyerim , Ama ne tür bir gömlek giyeyim , mavi , jean , gri , siyah ?
    Jean güzel duruyorsa onu giy tabi ki.
    hocam siz farkında olmasanızda inkar etsenizde ben öyle ner kıza yazan biri değilim demek sizin bilinçaltınız oluşturduğu bir savunma siz bu kızı kafaya takmışssınız onu hayal ediyorsunuz yapmayın sadece bir hoşlantı olarak kalsın şansınızı denemek istiyorsanız deneyin. Şansızınızı denedikten sonra olmazsa kesinlikle üzülmeyin bu iş ya olmazsa diye gerilmeyin unutmayın ki hiç bir kız sizden daha değerli değildir.

Tüm dh halkı duyun bunu hiç bir kız sizden üstün değildir onlardan korkmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • kıza yarancam diye de hoşbulduk deme
  • Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da yazmışım zaten , ne derse desin merhaba derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

kıza yarancam diye de hoşbulduk deme
    Bu tarz yerlere girdiğin zaman çoğu kız ilgilenmek, müşretiye güler yüzle davranmak mecburiyetinde. Onlara verilen talimatlar bu şekilde. Aynı şekilde bizde öyleyiz optik işi olaraktan.
    Gelen bir dayıya, Hoşgeldiniz amcacım buyurun lütfen dedim birgün, adam resmen bizemi halleniyo? bakışı yaptı. Seninde yanlış algıya kapılma olasılığın olabilir.
    Arada yokla dükkanı git ayda 1 kere falan. İçeriye girdiğin zaman hoşgeldiniz diyorsa kız, Merhaba de güler yüzle. Birşey bul üret sana yardımcı olmasını sağla. O esnada 5 numaralı bakışını at ve patronun kim olduğunu göster

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.