Şimdi Ara

Kız konusu tecrübeli kardeşlerim yardım edin lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uachony indispensable kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum bende çalıştım böyle işlerde , ve ilk kuralımız güler yüzlü olmaktı . Ama müşteriye kaçamak bakışlar atmak hele bir de ilgilenmiyorken bunu yapmak kurallar dahilinde değil
  • impassioned İ kullanıcısına yanıt
    Kardeş yüzünde sümük falan vardı belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Aga bende de o somurtkanlık var ama isteyerek değil ruhum öyle bi yere gidince h.g diyen elemanları falan iplemiyorum hiç elimde değil

• quote:

Orijinalden alıntı: impassioned

Hocam biliyorum işi o . Ama işi başka bir şey ile ilgilenirken bana kaçamak kaçamak bakışlar atmak değil ve ben çıkarken trip attığı çok belliydi .

Şöyle düşün. Sen kız olsan ve senin umrunda olmasa bu kişi nasıl davranırdın?
  • sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    Karşıdaki kişiye ne hissettiğim önemli değil , bu tarz işlerde çalışmış biri olarak yapmam gerekeni yaparım .

Şu an söylemeye çalıştığınız şeyi anladım . Forumda başka bir elemanda giyim mağazasındaki kıza yazılıyordu sonunda reddedilmişti . Benim takıldığım nokta samimi davranması değildi , orada bulunduğum yarım saat boyunca benimle bir işi olmadığında bile gözünü benden ayırmaması idi .
  • bu tarz şeyleri sıcagına çözmek daha uygun o gün bi hamle yapıp işi bitirmeliydin olur yada olmaz senin için daha rahat olurdu 2. deneme büyük ihtimalle olumsuz sonuçlanır kızın hevesi kaçar utanır tribe girer totosu kalkar vs.
  • GIT ORAYA NE KADAR TELEFON VARSA AT YERE.KIR CAMLARI ETRAFTA ASKILI KILIFLARI KOSARAK ELINLE VURA VURA INDIR YERE SONRA KEMERINI CIKAR VE YERI KAMPCILAMAYA BASLA.

SONRA DON VE KIZA DEKI:

=SENIN ICIN SADECE DAGLARI DEGIL GIDER 15 SIYAHIYE KENDIMI DELDIRIRIM= DE VE GOZ KIRP

GOZ KIRPMAN COK ONEMLI BURADA.

KIZ SENIN SONRA EDITLE TESSEKUR EDERSIN KARDESIM.
  • Up beyler birazdan gideceğim , yok mu başka bir öneri ?
  • Okumayin bir "gulucuge odaklan" vakasi...

• quote:

Orijinalden alıntı: impassioned

Up beyler birazdan gideceğim , yok mu başka bir öneri ?

sonuç ne oldu kardeş
  • Akşam üstü gittim , hiç müşteri yoktu . Tabi haliyle bütün çalışanlarda yan yana takılıyordu , anlayacağın imkan yoktu

Yine konuşurdum konuşmasına ama o kadar iş arkadaşının içinde olumlu bir cevap alma şansım hiç yok

İfşa team bulabilir mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.