Şimdi Ara

Kız konusu (yardım) (çok önemli edit 6 agustos) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
7
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam onun staji devam ediyo ve ben baska sehirdeyim ama cok uzak degiliz 2 saatlik felan bi yol var sadece ki bu önümüzdeki hafta gitmeyi dusunuyorum ve ona bileklik veya kupe felan tarzi bi hediye alicam yani daha kesinlestiremedim hediyeyi ama bi hediye alicam kizla oglen yemege cikip orda ona vermeyi dusunuyorum hani onu dusundugumu bilsin istiyorum ne dusunuyosun sen ?

Edit: hocam hatta baskın yapmayı dusunuyorum bi nevi sürpriz olarak karsisina cikicam yani ne dersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cahiluspakitus -- 1 Ağustos 2015; 0:08:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cahil Penguen

Valla hocam onun staji devam ediyo ve ben baska sehirdeyim ama cok uzak degiliz 2 saatlik felan bi yol var sadece ki bu önümüzdeki hafta gitmeyi dusunuyorum ve ona bileklik veya kupe felan tarzi bi hediye alicam yani daha kesinlestiremedim hediyeyi ama bi hediye alicam kizla oglen yemege cikip orda ona vermeyi dusunuyorum hani onu dusundugumu bilsin istiyorum ne dusunuyosun sen ?

Edit: hocam hatta baskın yapmayı dusunuyorum bi nevi sürpriz olarak karsisina cikicam yani ne dersin ?

Hocqm bi hediye kutusu yap ustune bi not yaz kapattir tekrar o ambalajı notu gormesin teklif et kendini ac tekrar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle kusura bakmayin forumda herkes benim icin cok degerlidir yormak istemem kimseyi ama malesef o kadar ugrasacak zamanim ve durum yoktu eger okuduysaniz dusuncelerinizi almak isterim

• limitlesss61 kullanıcısına yanıt
    Guzel dusunce hocam bakicam duruma

• quote:

Bak seninde aklında varmış zaten bir plan. Her şey yolunda giderse olma ihtimali baktın %100 :) Yalnız yapacaklarını planla da sen yinede doğaçlama kalmaya çalış derim. Niye mi şunun yüzünden, eğer planladığın gibi gitmeyen şeyler olursa kafan karışır ne yapacağım edeceğim derken yanlış hareketler, konuşmalar olabilir. Fikir güzel, eğer her şey istediğin gibi giderse bizde mutlu oluruz. : )

• adrasa A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam insallah olur olursa eger gercekten cok mutlu olacagim gunler yakindir insallah hayirlisiyla olur hepinizede zaten ayri ayri tesekkur ediyorum dualarinizi esirgemeyin

• Böyle konuların lafı mı olur : ) Allah yardımcın olsun, umarım her şey istediğin gibi gider ve sonuçlanır kardeşim.
  • Yazma kiza daha

• Yazma bir daha, belli ki dengesiz birisi.
  • Olum bu kadar sey yazacagina buraya. Git burada yazdıklarını kıza okut simdiye 2 cocugun vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylede olmuyor ne yazikki iste hocam keske olsa

• Filmadamı kullanıcısına yanıt
    Yazmicam zatende sinir katsayim yukseliyor resmen

• cato16 kullanıcısına yanıt
    Var bir tutarsizlık ama nedenini bulamiyorum

• Sosyal medyadaki olayların bir açıklaması vardır da kızı pek anlayamadım ben. Aslında beraber bir yerlerde vakit geçirseydiniz çok güzel olurdu. Böyle olunca konuşmalarınız falan kesilmiş hep arada. Bence hâlâ buluşabilecek durumdaysanız kafeye falan gidin kızı sıkmadan konuşun ama kız sana bağlanmazsa ileride büyük ihtimalle seni bırakır yani. Bu çevrimiçi olup da mesaj atmaması falan sıkıntı biraz. Yani dediğim gibi ya iyice uğraş kızı kendine gerçekten aşık et veya hayatına devam et. Hayatına devam etsen bile kız belki yine mesaj atar ama umut bağlama derim ben.

• O kızla sen olmazsın en büyük Hatayı yapmışsın acele etmişsin ama bence hiç uğraşma kız çünkü senden hoşlanıyorum deyince umursamamıs bu işin devamı olmaz Boşa beklentiye girme

• Ziyaretine git bir gün öğle yemeğinde çıkın dışarı. Biraz sohbet sonra direk gir konuya. Şöyle şöyle de anlat hislerini kendinden emin konuş. Belli ki arkadaş kalamayacağız falan diyerek aç bir şeyler.

• The Mcp kullanıcısına yanıt
    Nasil baglicam iste biseyler lazim ve ben ne yapacagimi sasirmis durumdayim iyice

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Bende oyle dusunuyorum ama her erkekte olacagi gibi bende bu kizi kaybetmek istemiyorum o yuzden baglamam lazim iste bakalim

• quote:

Bende oyle dusunuyorum ama her erkekte olacagi gibi bende bu kizi kaybetmek istemiyorum o yuzden baglamam lazim iste bakalim

Pzt. Yeni editi bekliyorum

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Hocam ancak persembe gunu gidebilirim sehirler farkli oldugu icin persembe gunu gidicem gittigimdede ugricam staj yerine

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.