Şimdi Ara

Kız konusu (yardım) (çok önemli edit 6 agustos) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
7
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız reddetmiş süpriz müpriz gerekmez bence
  • Kardeşim bence konuşmaya devam belli bir süre kıza iltifat falan et böyle kıza kendin hakkında sorular sor takılın öyle bakarsın belki kızda senden hoşlanmaya başlar ama bu dedikleri mi yaparsan da kızı sevme bağlanma zaten bu bir olasılık baktın çevrimiçi cevap atmıyor kardeşim yoluna bak senle ilgilenmeyen insanı ne yapacaksın benim tavsiyem budur hocam
  • moruk kız seni instagramdan eklememiş sence neden? abisinin işi gücü yok ona mı bakıcak her dakika, tamamen kızların uydurduğu basit inanılmaması gereken bahanelerden biridir bu, kızların her söylediklerine inanmayın. teklif etmişsin kafasını gömmüş kaale bile almamış tipik kezban davranışı. o mesaj atmadığı sürece sende mesaj atma o ne kadar geç cevap verirse sende onun iki katı geç cevap ver. asla iltifat edip egosunu yükseltme, bu durumdayken sürpriz yapmak çok gereksiz olur. umursamaz ol, her hangi bi soru sorduğunda kısa net cevaplar ver. örnek istersen ss bırakıyorum
     Kız konusu (yardım) (çok önemli edit 6 agustos)

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    Orasi oyle hocam ama bi şok olsun istiyorum o yüzden böyle bi işe kalkisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkayrecep kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam benim istedigim durumlardan biri bu her zamanda cevrimici olup yazmamazligi olmuyo ama arada oluyo iste o da benim sinirimi bozuyo ne yazikki

• azaleyn;; A kullanıcısına yanıt
    Normalde instagramdan eklememisti yani ilk vakitler sonradan ekledi ve suan hala ekli yani ama benimde canımı sıkmıştı bu olay. Dediklerinde haklısın. Ama düzgün sürekli bir mesaj döngümüz yok zaten bizim o yüzden ne yapsam ss deki duruma zor getiririm

• Konuyu daha yeni okudum.sosyal medyanın ilişkiler üstündeki gücünün makalesi.vay be ordan ekledi burdan eklemedi.yeni nesil bi acaip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyayi kafaya takan bi insan degilim hocam ama boyle bir yerden ekleyip baska bi yerden eklememe soyledigi yerden eklememe gibi durumlar kafamda soru işareti bıraktı mesele sadece o

• Cahiluspakitus C kullanıcısına yanıt
    En kötü olasılığı söyliyim.kız stajda vakit geçirmek istemiş sana sarmış.belki başka yerlerde başka ilgi gösterdiği biri vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    İnsallah oyle bisey olasilik bile degildir hocam insallah

• Vazgeç güzel kardeşim bu nedir ya?
  • bdfBAr kullanıcısına yanıt
    Hocam vazgeç gönül diyoruzda olmuyo ne yazik ki

Nereye olmuyor hocam? Gönlüme taş bastım ben. 4yıl beraber lisede okuduğum birini sevmeme rağmen taş basıyorum. Bazen insanlar kendini veya başka bir şeyi düşünerek yüreğine söz geçirmeli bence. İleride daha çok üzüleceğini biliyorsan şimdi üzülmeyi yeğlemelisin. Takıntı haline getirme.

Azıcık iradeli olun gençler. Bitti diyin bitsin
    Bitiririmde aklıma geliyor ukte gibi oluyo takintili kaliyo insan resmen o yuzden sorun oluyo yinede olmasada oluyo yani pek bi buyuk ah niye olmadi vah niye olmadi durumunda degilim ama kiz cok guzel ve hoslandigim icin olsun diyorum

• Bunu okuyan bizden degildir

Güzel olabilir de zorla da olmuyor işte ne yapacaksın.
  • pgamer kullanıcısına yanıt
    Daha yeni sayilirsin kardes ne ara tam bir dh li oldun ?

Hayirlisiyla olur insallah hocam ne diyelim

Hocam kıza sorsanıza bu durumu neden cevap vermiyorsun demelisin bence
  • Acill up

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.