Şimdi Ara

Kız konusunda yardımlarınızı bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ArjesT

quote:

Orijinalden alıntı: comey10

quote:

Önce ilgi alanlarını ortak zevklerinizi araştır yoksa bile olsun sen o konuya ilgi duy :D sonra facebooktan muhabbete giriyorsun ilgi alanlarımız çok uygun etrafımda kafa dengi bu konuda insan yok seni o yüzden ekledim filan de bu konuda birileriyle konuşmak güzel oluyor filan ordan muhabbeti patlatıyorsun hatta dışarıda yapılacak hobi filan varsa buluşup yapıyorsun ya da başka türlü bir yolunu buluyorsun buluşuyorsun zaten o konuşmanın doğal koşulllarında olur bir yolunu bulup buluşursun gerisi sana kalmış hacı.bu işlerde önemli olan ne acele edeceksin ne geç kalacaksın dilinde ne arkadaş ne abazan olsun :D bu konuşma kibarlık güzel ama abartırsan kanlı olursunuz :D

Kiz cerkezmis ben de mi cerkez olsam

Kiz bayagi cerkez dansi falan biliyor cunku

Çerkez kültürüne, çerkez danslarına ilgi duy ;) hadi hemen internete konuyu yaz,araştır, bilgi sahibi ol.kız beklemez çünkü senden haberi yok daha!:)

Annemi cerkez yaparim sorun degil ama kiz demez mi dernege niye gelmiyorsun kafir diye

Valla siz boyle kiz beklemez falan diyince iyice kuduruyorum.Bir yanim bekle diyor,bir yanim konus diyor.

Bir de kiz suan yurtdisinda ve eskiden gorustugum bir kizla arkadas olmus.Mutlaka yurtdisindan donmesini beklemem gerek.Sansima sokayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önce ilgi alanlarını ortak zevklerinizi araştır yoksa bile olsun sen o konuya ilgi duy :D sonra facebooktan muhabbete giriyorsun ilgi alanlarımız çok uygun etrafımda kafa dengi bu konuda insan yok seni o yüzden ekledim filan de bu konuda birileriyle konuşmak güzel oluyor filan ordan muhabbeti patlatıyorsun hatta dışarıda yapılacak hobi filan varsa buluşup yapıyorsun ya da başka türlü bir yolunu buluyorsun buluşuyorsun zaten o konuşmanın doğal koşulllarında olur bir yolunu bulup buluşursun gerisi sana kalmış hacı.bu işlerde önemli olan ne acele edeceksin ne geç kalacaksın dilinde ne arkadaş ne abazan olsun :D bu konuşma kibarlık güzel ama abartırsan kanlı olursunuz :D

Kiz cerkezmis ben de mi cerkez olsam

Kiz bayagi cerkez dansi falan biliyor cunku

Çerkez kültürüne, çerkez danslarına ilgi duy ;) hadi hemen internete konuyu yaz,araştır, bilgi sahibi ol.kız beklemez çünkü senden haberi yok daha!:)

Annemi cerkez yaparim sorun degil ama kiz demez mi dernege niye gelmiyorsun kafir diye

Valla siz boyle kiz beklemez falan diyince iyice kuduruyorum.Bir yanim bekle diyor,bir yanim konus diyor.

Bir de kiz suan yurtdisinda ve eskiden gorustugum bir kizla arkadas olmus.Mutlaka yurtdisindan donmesini beklemem gerek.Sansima sokayim

Sadece ilgim var de yalan üzerine kurma işi annem çerkez filan diye sonra patlarsın :D ve arkadaşın dediği facebook olayı önemli o yüzden facebooku sadece tanışma aracı olarak kullanabilirsin ama yok ben yüz yüze de gidip tanışırım dersen en sağlıklısı o hacı :D o ortak arkadaşını araya sokup sizi tanıştırabilir .D

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

facebook ayna gibidir goruntu var ama kalbin elektrigini iletmez sakın facebooktan yazma. kiz sicak kanliysa surekli faceden yaziyolardir. kiz, onlardan farkin olmadigini dusunecektir. durun boyleyken gidip faceden yazman 1-0 geride baslatir. kizi takip ediyosun bu yuzden yuzyuze gelme sansi yarat, yeni sezona hazirlanan futbolcular gibi yapicagina kendine sans kapisi acman lazim. lutfen bu dediklerimi okuyup gecme en azindan davranis acisindan uygula. burdan sonrasini ciddiye alman icin maddeler halinde yazicam

*konusurken, erkek arkadas edasinda sakin konusucaksin
    *aklinda surekli bir plan olucak, kizlar yonetilmeye alisiktir. (genelde babalar oyle yetistirir)
    *mesela bulustunuz sadece cafeye gitmiceksiniz daha 17 yasindasiniz siyasetmi konuscaniz. aktivite daha yararli olur. (balik tutma, tarihi yerleri gezme, sahilde yurume, sinema, hayvanat bahcesi, gun batimi vs.) unutma, konusmaktan cekiniyosan ve ilk kez bulustugunda Kafeye goturursen son bulusmaniz olur.

son olarak;

sana balik vermedim, sana balik tutmayi ogrettim. hayat senin hayatin gülüm

Aradigim cevap buydu galiba.Facebook olayi hep soguk gelmistir cunku.

'Yeni sezona hazirlanan futbolcu' benzetmesine cok guldum.Aynen oyle yapiyorum cunku.

O benle bir tanissin ben gerisini getiririm zaten.Yedirip icirmeyi severim, Adananin heryerini bilirim.Gezdirme olayini falan da hallederim yani.

Ama dostum, nasil tanisacagimi bilmiyorum.En yakin arkadasiyla tanisip bize ortam hazirlatsam nasil olur acaba? Iste ben bu konularda cok kararsizim.

Yalniz cok yararin oldu, facebook ve saat 3te arama olayi pek sicak gelmemisti.

@ArjesT
    Dostum sana da tesekkur ederim, ortak noktalarimizi ogrenecegim mutlaka.

• quote:

quote:

quote:

Aradigim cevap buydu galiba.Facebook olayi hep soguk gelmistir cunku.

'Yeni sezona hazirlanan futbolcu' benzetmesine cok guldum.Aynen oyle yapiyorum cunku.

O benle bir tanissin ben gerisini getiririm zaten.Yedirip icirmeyi severim, Adananin heryerini bilirim.Gezdirme olayini falan da hallederim yani.

Ama dostum, nasil tanisacagimi bilmiyorum.En yakin arkadasiyla tanisip bize ortam hazirlatsam nasil olur acaba? Iste ben bu konularda cok kararsizim.

Yalniz cok yararin oldu, facebook ve saat 3te arama olayi pek sicak gelmemisti.

@ArjesT
    Dostum sana da tesekkur ederim, ortak noktalarimizi ogrenecegim mutlaka.

çok şey yazdım ama göndermedi, arkadaş vasıtasıyla tanış zaten kız istiyosa gerisi önemsiz. akşam yine yazarım şimdi işim var kısa kesiyorum.

Tamam dostum bekliyorum.

• Ortak arkadas isini niye kucumsuyorsun bilmiyorum. Fazla ortak arkadasiniz varsa ayni ortamda bulunabilirsiniz bu da sana onunla konusma firsati verir. Muhabbeti ilerletmeden teklif falan etme direk sg yersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 16 Temmuz 2013; 19:44:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Ortak arkadas isini niye kucumsuyorsun bilmiyorum. Fazla ortak arkadasiniz varsa ayni ortamda bulunabilirsiniz bu da sana onunla konusma firsati verir. Muhabbeti ilerletmeden teklif falan etme direk sg yersin.

Ortak arkadas isini kucumsemiyorum, daha once de denedim.Bir kere kiz benden bir yas kucuk oldugu icin dogruduzgun ortak arkadasimiz yok.Bir tane var onla da merhaba-merhaba takiliyorlar.Yani ortak arkadasla olacaksa arkadasimin kiza direk 'comey10 senden hoslaniyor' demesi lazim.Bundan onceki iliskim bu sekilde basladi ve basarisiz oldu oyuzden pek ilimli bakmiyorum

Ama bugun bir arkadas pm atti.Teklif seklinin onemli olmadigini, herseyin olacagina vardigini soyledi.Hakli da bence.O yuzden iki secenegim var artik.Ya konusacagim ya da arkadasa soyletecegim.Saat 3 te aramayi ve facebooku eledim.

• quote:

quote:

Ortak arkadas isini niye kucumsuyorsun bilmiyorum. Fazla ortak arkadasiniz varsa ayni ortamda bulunabilirsiniz bu da sana onunla konusma firsati verir. Muhabbeti ilerletmeden teklif falan etme direk sg yersin.

Ortak arkadas isini kucumsemiyorum, daha once de denedim.Bir kere kiz benden bir yas kucuk oldugu icin dogruduzgun ortak arkadasimiz yok.Bir tane var onla da merhaba-merhaba takiliyorlar.Yani ortak arkadasla olacaksa arkadasimin kiza direk 'comey10 senden hoslaniyor' demesi lazim.Bundan onceki iliskim bu sekilde basladi ve basarisiz oldu oyuzden pek ilimli bakmiyorum

Ama bugun bir arkadas pm atti.Teklif seklinin onemli olmadigini, herseyin olacagina vardigini soyledi.Hakli da bence.O yuzden iki secenegim var artik.Ya konusacagim ya da arkadasa soyletecegim.Saat 3 te aramayi ve facebooku eledim.

Ortak arkadaşın olmasından kastım gidip ona xxx senden hoşlanıyor demesi değil. Zaten bunu bende tavsiye etmiyorum. Lisede aynı arkadaş grubu içinde takılan çok kişinin ayrılıp birleştiğini biliyorum okuldan. Bu yüzden söyledim. Bende lise 2 deyken benzer bir olay yaşamıştım sohbeti ilerletemeden gittim teklif ettim reddetti tabiki. Madem takıldığınız kişiler farklı kız seni tanıyor biliyor mu? face veya cep telefonundan mesaj atmaktan başka bir yol göremiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ortak arkadaşın olmasından kastım gidip ona xxx senden hoşlanıyor demesi değil. Zaten bunu bende tavsiye etmiyorum. Lisede aynı arkadaş grubu içinde takılan çok kişinin ayrılıp birleştiğini biliyorum okuldan. Bu yüzden söyledim. Bende lise 2 deyken benzer bir olay yaşamıştım sohbeti ilerletemeden gittim teklif ettim reddetti tabiki. Madem takıldığınız kişiler farklı kız seni tanıyor biliyor mu? face veya cep telefonundan mesaj atmaktan başka bir yol göremiyorum.

Face ya da telefon yapacağım en son şey olur herhalde.Gönlüm gidip tanışmaktan yana ama bir senaryo uyduramıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.