Şimdi Ara

Kız konusunda yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.17 yaşındayım,bu sene lise 3'e geçtim.Sevdiğim bir kız hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Bu kız benden bir yaş küçük.Okulun kapanmasına son bir ay kala sevmeye başladım.Bir kız arkadaşıma söyletecektim,sonradan vazgeçtim.Öbür seneyi beklemeye karar verdim.

Bu kız 165 boylarında,açık tenli kumral bir vatandaş.Arkadaşlarıma göre orta güzellikte,bana göre çok güzel.Kız Çerkezmiş.Zeki biri olduğu belli,ikimiz de fen lisesindeyiz zaten.Ama kendisiyle en ufak konuşmuşluğum yok.İsmini bile beden derslerinde sınıflarına girip öğrendim.Bir kız arkadaşım tuvalette biraz sohbet etmiş,çok sıcak kanlı biriymiş.Erkeklerle arası iyi ama sevgilisi yok diye biliyorum.

Ben 174 boyundayım.Ergenliğe çok geç girdim,sakalım falan yok zaten.Şuanda da tam büyüme dönemindeyim.Okulda çok popüler değilim,ama iyi bir arkadaş grubum var,kızlarla da aram iyi.Okulda birkaç kişi dışında herkesle aram iyidir.Komik sayılırım.

Kız için hırs yaptım,hergün 2 kilometre yüzüyorum(1 km kurbağalama-1 km kulaç),şınav+mekik çekiyorum ve her sabah 7:30'da kalkıp 1 saat koşuyorum.Seneye kıza mümkün olduğunca olgun görünmek için yapıyorum bunları.Elim kolum bağlı oturmuyorum en azından.Bu yüzden daha iyi hissediyorum kendimi.Hergün facebookuna,twitterına,instagramına bakıp duruyorum zaten.Sürekli hayal kuruyorum. 

Durum bu,ama aklımı çok ciddi bir soru kurcalıyor,konuyu da bu yüzden açtım.Maalesef kızla nereden başlayacağımı bilmiyorum.Genelde hoşlandığım kızlar ya arkadaşım olur,ya da ortak arkadaşlarımız tanıştırır.Ama şu ana kadar ciddi bir ilişkim olmadı.Orta okulda falan birkaç kişiyle çıktım ama onlar da çıkmak sayılmazdı zaten. Her neyse,ben sizden kızla nereden başlamam gerektiği hakkında yardım bekliyorum.Kızla bir tanışsam devamını getirebilirim zaten.Ama kızı yanlız yakalamak çok zor,yalnız bulsam da nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Ortak arkadaşla başlayıp da başarılı olan bir ilişki de görmedim,çevremdekiler de tavsiye etmyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

Bayan arkadaşlarımın da yardımlarını bekliyorum.Hepinize iyi tatiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comey10 -- 16 Temmuz 2013; 9:31:52 >

• Kantinde falan yalnız yakalarsan kahveleri kapıp kızın yanına git oturabilir miyim? de.

Yalnız yakalayamıyorsan facebooktan falan ekleyeceksin ilk muhabbeti ordan başlatıp okulda falan görünce selam vereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Eisenheim

Kantinde falan yalnız yakalarsan kahveleri kapıp kızın yanına git oturabilir miyim? de.

Yalnız yakalayamıyorsan facebooktan falan ekleyeceksin ilk muhabbeti ordan başlatıp okulda falan görünce selam vereceksin.

Olabilir facebookumda ekli zaten.Kantinde de yanina gelirim ama ne konusacagim? Yani bir muhabbetimiz olsa yurur giderim ama kantinde kiza ne soyleyecegimi tam olarak bilmiyorum.
  • @comey10

Çok düzgün bi yazı olmuş, diğer arkadaşlarda sonuna kadar okusun derim...

Aklı başında ve kötü niyetli birine benzemiyorsun, yerinde olsam yaz tatilinin geçmesini beklemezdim. Mesela kızı facebook tan ekleyip, "merhaba:)" deyip başlangıç yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

@comey10

Aklı başında ve kötü niyetli birine benzemiyorsun, yerinde olsam yaz tatilinin geçmesini beklemezdim. Mesela kızı facebook tan ekleyip, "merhaba:)" deyip başlangıç yapabilirsin

İltifatin icin tesekkur ederim dostum.

Agustosa dogru duzgun bir fotograf cektirirsem (spor yaptigim icin surekli gelisiyorum) riski goze alacagim.Sadece kizin beni abaza sanmasindan korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: comey10

quote:

@comey10

Agustosa dogru duzgun bir fotograf cektirirsem (spor yaptigim icin surekli gelisiyorum) riski goze alacagim.Sadece kizin beni abaza sanmasindan korkuyorum

Seni tanımadan neden abaza damgası vursun ki Sen burda yazdığın gibi efendi bi şekilde yazışırsan kızda senden hoşlanacaktır. 17 yaşında birinin böyle saf duygular beslemesi ne kadar güzel bi şey. yolun açık olsun

• quote:

quote:

quote:

@comey10

Seni tanımadan neden abaza damgası vursun ki Sen burda yazdığın gibi efendi bi şekilde yazışırsan kızda senden hoşlanacaktır. 17 yaşında birinin böyle saf duygular beslemesi ne kadar güzel bi şey. yolun açık olsun

Tekrar tesekkur ederim iltifatin icin,mutlu oldum

• en kısa zamanda konuşmaya bak sen yoksa zaten vazgeçiyor insan.bence facebookla başlamanda bir sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastatakan

en kısa zamanda konuşmaya bak sen yoksa zaten vazgeçiyor insan.bence facebookla başlamanda bir sıkıntı yok

Dostum haklisin ama merhabadan sonra kiza nediyecegim? Direk hobisini soramam.Adin ne dersem de abes kacar, zaten yaziyor adi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thelastatakan

en kısa zamanda konuşmaya bak sen yoksa zaten vazgeçiyor insan.bence facebookla başlamanda bir sıkıntı yok

Dostum haklisin ama merhabadan sonra kiza nediyecegim? Direk hobisini soramam.Adin ne dersem de abes kacar, zaten yaziyor adi.

Alıntıları Göster
    Niye uğraşıyorsun bu kadar Sen dediklerimi uygula

ikl telefon numarasını al 118den bulursun yada arkadaşlarından filan al işte
    gece 2,3 gibi kızın uyuduğu saatlerde ara bunu ama uyku sersemi olmasına dikkat et
    direk mevzuya girmeden biraz muhabbet et ama ses tonunda en ufak bir tedirginlik heyecan olmasın özgüveninin olduğunu hissettir yani
    kimsin filan dediğinde gir mevzuya merhaba y ben x aynı ouldaydık ffalan filan senden çok hoşlanıyorum falan filan duygularını aç yani
    kız şok olur zaten bişey diyemezler genelde o sırada hemen buluşmak istiyorum de randevuyu kopart
    kızın gönlü varsa ilişkiye hazırsa anlarsın zaten yok olmaz filan derse salla gitsin kız mı yok memlekette 1,2 hafta da unutursun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: meSut_Piskin

gece 2,3 gibi kızın uyuduğu saatlerde ara bunu ama uyku sersemi olmasına dikkat et
    direk mevzuya girmeden biraz muhabbet et ama ses tonunda en ufak bir tedirginlik heyecan olmasın özgüveninin olduğunu hissettir yani
    kimsin filan dediğinde gir mevzuya merhaba y ben x aynı ouldaydık ffalan filan senden çok hoşlanıyorum falan filan duygularını aç yani
    kız şok olur zaten bişey diyemezler genelde o sırada hemen buluşmak istiyorum de randevuyu kopart
    kızın gönlü varsa ilişkiye hazırsa anlarsın zaten yok olmaz filan derse salla gitsin kız mı yok memlekette 1,2 hafta da unutursun zaten

Boyle birsey yapabilir miyim bilmiyorum

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    biri tekif etmeden sen et

• Önce ilgi alanlarını ortak zevklerinizi araştır yoksa bile olsun sen o konuya ilgi duy :D sonra facebooktan muhabbete giriyorsun ilgi alanlarımız çok uygun etrafımda kafa dengi bu konuda insan yok seni o yüzden ekledim filan de bu konuda birileriyle konuşmak güzel oluyor filan ordan muhabbeti patlatıyorsun hatta dışarıda yapılacak hobi filan varsa buluşup yapıyorsun ya da başka türlü bir yolunu buluyorsun buluşuyorsun zaten o konuşmanın doğal koşulllarında olur bir yolunu bulup buluşursun gerisi sana kalmış hacı.bu işlerde önemli olan ne acele edeceksin ne geç kalacaksın dilinde ne arkadaş ne abazan olsun :D bu konuşma kibarlık güzel ama abartırsan kanlı olursunuz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 16 Temmuz 2013; 10:53:36 >
  • quote:

quote:

Boşu boşuna hayal kuracağına dediğimi yap ,olursa olur zaten olmazsa zorlama salla gitsin etraf kız dolu mk

• quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

biri tekif etmeden sen et

Alıntıları Göster
    Sen ölmüşsün ağlayanın yok, kendine olan saygından dolayı yapman gereken şeyleri gidip senden haberi olmayan bir kız için yapıyorsun.
  • quote:

quote:

Boyle bir sey yaparsan direk reddedileceginin garantisini verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

Önce ilgi alanlarını ortak zevklerinizi araştır yoksa bile olsun sen o konuya ilgi duy :D sonra facebooktan muhabbete giriyorsun ilgi alanlarımız çok uygun etrafımda kafa dengi bu konuda insan yok seni o yüzden ekledim filan de bu konuda birileriyle konuşmak güzel oluyor filan ordan muhabbeti patlatıyorsun hatta dışarıda yapılacak hobi filan varsa buluşup yapıyorsun ya da başka türlü bir yolunu buluyorsun buluşuyorsun zaten o konuşmanın doğal koşulllarında olur bir yolunu bulup buluşursun gerisi sana kalmış hacı.bu işlerde önemli olan ne acele edeceksin ne geç kalacaksın dilinde ne arkadaş ne abazan olsun :D bu konuşma kibarlık güzel ama abartırsan kanlı olursunuz :D

Kiz cerkezmis ben de mi cerkez olsam

Kiz bayagi cerkez dansi falan biliyor cunku

• @skyfor

Ben de oyle dusunuyorum.Kiz salak biri degil cunku oyle seylerle tavlanmaz bence .

@KorsaN01

Hakli olabilirsin ama gidip de kendimi kesmiyorum en azindan adam gibi sporumu yapiyorum.
  • ESKİDEN DEDİĞİM BEN LİSEDEYKEN BUNDAN 13 14 SENE ÖNCE BIRAKIN FACEBUĞU İNTERNET BİLE YOKTU DOĞRU DÜRÜST KİMSEDE

AMA O İNTERNET KULLANMADAN SEVGİLİ YAPANLAR SEVGİLİSİ OLANLAR YİNE İNTERNET KULLANMADAN SEVGİLİ YAPIYORLAR

HA NEDİR ADAM DIŞARI AÇILMAK İSTİYORDUR BAŞKA ŞEHİRLERDE Kİ KIZLARLA İNTERNET YOLUYLA TANIŞIR ÖYLELERİDE VAR TABİ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

Önce ilgi alanlarını ortak zevklerinizi araştır yoksa bile olsun sen o konuya ilgi duy :D sonra facebooktan muhabbete giriyorsun ilgi alanlarımız çok uygun etrafımda kafa dengi bu konuda insan yok seni o yüzden ekledim filan de bu konuda birileriyle konuşmak güzel oluyor filan ordan muhabbeti patlatıyorsun hatta dışarıda yapılacak hobi filan varsa buluşup yapıyorsun ya da başka türlü bir yolunu buluyorsun buluşuyorsun zaten o konuşmanın doğal koşulllarında olur bir yolunu bulup buluşursun gerisi sana kalmış hacı.bu işlerde önemli olan ne acele edeceksin ne geç kalacaksın dilinde ne arkadaş ne abazan olsun :D bu konuşma kibarlık güzel ama abartırsan kanlı olursunuz :D

Kiz cerkezmis ben de mi cerkez olsam

Kiz bayagi cerkez dansi falan biliyor cunku

Çerkez kültürüne, çerkez danslarına ilgi duy ;) hadi hemen internete konuyu yaz,araştır, bilgi sahibi ol.kız beklemez çünkü senden haberi yok daha!:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.