Şimdi Ara

kız kulesınde yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben kız kulesi ile ilgili bilgi alcaktım yakın zamanda oraya gıden arkadaşların bilgisine ihtiyacım var
    kız arkadasımla 1.yıldönümümde kız kulesinde akşam yemegi planlıyorum ben daha öncedenn gitmedim ordakı ortam manzara fln sizce nasıl olur bırde fiyat konusunda sağlıklı pek bilgi alamadım fiyatlar konusunda bılgisi olan var mı yardım lütfen

• cevap atacak yada bilen biri yok mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: askanseda

arkadaşlar ben kız kulesi ile ilgili bilgi alcaktım yakın zamanda oraya gıden arkadaşların bilgisine ihtiyacım var
    kız arkadasımla 1.yıldönümümde kız kulesinde akşam yemegi planlıyorum ben daha öncedenn gitmedim ordakı ortam manzara fln sizce nasıl olur bırde fiyat konusunda sağlıklı pek bilgi alamadım fiyatlar konusunda bılgisi olan var mı yardım lütfen

http://www.kizkulesi.com.tr/Default2.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: Literary

quote:

Orijinalden alıntı: askanseda

arkadaşlar ben kız kulesi ile ilgili bilgi alcaktım yakın zamanda oraya gıden arkadaşların bilgisine ihtiyacım var

http://www.kizkulesi.com.tr/Default2.asp
    up

• quote:

Orijinalden alıntı: ercans

up

Alıntıları Göster
    Fena tufaya düştün . Fake üyelik .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Fena tufaya düştün . Fake üyelik .

Alıntıları Göster
    Fiyatların maşallahı var

• quote:

Orijinalden alıntı: T N T

Fiyatların maşallahı var

fiyatlar nerede yazıyor.merak ettim bin tl'yi geçmezse kız arkadaşımı götürürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNneCtinG_04

quote:

Fiyatların maşallahı var

fiyatlar nerede yazıyor.merak ettim bin tl'yi geçmezse kız arkadaşımı götürürüm.

Alıntıları Göster
    tahsin1221'nin verdiği linkte kulede akşam yazan yere bas ordan soldaki menüye bas orda fiyatlar yazıyor.
    50 cl su 2.5 tl

• quote:

tahsin1221'nin verdiği linkte kulede akşam yazan yere bas ordan soldaki menüye bas orda fiyatlar yazıyor.
    50 cl su 2.5 tl

1000 TL ile gitsem kız arkadaşımla sence yeter mi.yoksa hesaptan sonra abi bulaşıkhane nerede diye sorar mıyım.
  • quote:

quote:

50 cl su 2.5 tl

1000 TL ile gitsem kız arkadaşımla sence yeter mi.yoksa hesaptan sonra abi bulaşıkhane nerede diye sorar mıyım.

Alıntıları Göster
    Menüler 125 - 135 tl yazıyor altta da yemekler var. Şimdi sadece 125tl verip oradaki seçeneklerdenmi seçiliyor yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

Menüler 125 - 135 tl yazıyor altta da yemekler var. Şimdi sadece 125tl verip oradaki seçeneklerdenmi seçiliyor yani?

Alıntıları Göster
    Aman Aman Çok pahalı bi yer degil dostum 100 tl günü kapatırsın rahat ol ama 2 gun önceden ara ... ve asma kattı ıste asma kat denızı goren kattır haberın olsun (: Fiyatlar euro dur ama cok pahalı degıldır asma katı ıstemeyı ve rezerve yapmayı unutma...

• quote:

Orijinalden alıntı: M10uR

Aman Aman Çok pahalı bi yer degil dostum 100 tl günü kapatırsın rahat ol ama 2 gun önceden ara ... ve asma kattı ıste asma kat denızı goren kattır haberın olsun (: Fiyatlar euro dur ama cok pahalı degıldır asma katı ıstemeyı ve rezerve yapmayı unutma...

iyiymiş o zaman.şimdi yiyecek olarak ne tavsiye edersiniz.malumunuz yemek isimleri çok entel.yalana da gerek yok hayatımda pek lüks mekanlara gittiğim de söylenemez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M10uR

iyiymiş o zaman.şimdi yiyecek olarak ne tavsiye edersiniz.malumunuz yemek isimleri çok entel.yalana da gerek yok hayatımda pek lüks mekanlara gittiğim de söylenemez.

Alıntıları Göster
    100 lira ile gitme sakın,bulundurabilirsen kredi kartı ve yüksek miktarda para bulundur. Ne olur ne olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0y7o07

100 lira ile gitme sakın,bulundurabilirsen kredi kartı ve yüksek miktarda para bulundur. Ne olur ne olmaz.

Alıntıları Göster
    yok 1000 TL bütçem var o da yeter sanırım.
  • quote:

yok 1000 TL bütçem var o da yeter sanırım.

Alıntıları Göster
    biz 3 arkadaş gerek taksimdeki mekanlardan , gerekse galata köprüsünün altındaki mekanlardan falan 200 civarına çıkıyoruz genelde,bura ne kadar tuzludur ozaman:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever&Young

biz 3 arkadaş gerek taksimdeki mekanlardan , gerekse galata köprüsünün altındaki mekanlardan falan 200 civarına çıkıyoruz genelde,bura ne kadar tuzludur ozaman:(

Alıntıları Göster
    200-250 kağıtla rahat çıkarmıyım oradan dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.GraphyMedia

Saglam cikar misin bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyMPaTHyc

quote:

Alıntıları Göster
    Emre sen Ankarada değilmiydin. Ne işin var İstanbulda kız kulesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyMPaTHyc

quote:

Alıntıları Göster
    hayret kimse başlık sakat dememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

hayret kimse başlık sakat dememiş

Alıntıları Göster
    Orda fiyat listesi var , sadece yer ayırtma 100-150 lira diyor.Ama yanlış anlamışta olabilirim.Yani 100-150 lira verip o menüden başlangıç tabağı , ara sıcak , ana yemek ve tatlı seçiyor da olabilirsiniz.İçeceklere ayrıca ücret veriyorsunuz sanırım.Bilen biri yanıtlasa daha iyi olacak ama 100 lira kurtarmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.