Şimdi Ara

kız meselesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb şimdi ben ibr kzı dan hoşlanıyorum
    kız beyaz eşya servisinde çalışıyor ben oraya malzeme veriyorum gittiğim zaman kısıtlı zamanda yanında patronu yada diğer kız sekreter oluyor o yüzden çok derin muhabbettlere gidemiyorum ayrıca daha kızın adını falan bilmiyorum ama oraya gittiğimde bana çok sıcak davranıyo nasılsın iyimisin muhabbetei yapıyoz

acaba kızın çoktığı falan varmı yokmu bilmiyorum acaba diyorum patronuyla falanmı konuşsam bilemiyorum ne yapsam

• Patronuyla konuşup kızı işinden mi etmek istiyorsun?
  • kızı niye işinden edeyim peki kızla nsl konuşma fırsatı bulacağım malzeme satmaya gittiğimde zaten fazla yalnız kalamıyorum ki
  • Kızı orada rezil etmeden ismini öğrenmeye çalış , kendisine de sorabilirsin
    Eğer face kullanıyorsan seni eklemek isterim diye
  • işte onu diyecek fırsat yok kız yalnız değil ki bi sekreter daha var ayrıca patronu var
  • telefonu iste veya kendi telefonunu bi kagıda yaz çaktırmadan koy sana sıcak davranıyorsa
  • tamam onu yaparım ama kız bence hiç bir zaman aramaz diye düşünüyorum
  • face çıktı mertlik bozuldu. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: boruanahtarı

tamam onu yaparım ama kız bence hiç bir zaman aramaz diye düşünüyorum

mesaj atar o zaman sen ararsın
  • anca kızın mail adresini isterim belki o olabilir ma işte utanıyorum da utanmamak lazım

birde açıkçası iş için gidiyoruz patronu falan var onun yanında olmuyor ya dükkandan akşam saati çıkmasını beklemek lazım

bu konuda utanıyorum
  • Bir iki gün iş çıkışında bekle; nerden gidiyor ne yapıyor diye izle. Sonra da cesaretini toplayıp; tesadüf eseri karşılaşmış gibi yap ve muhabbeti kur derim; en kolayı bu gibi sanki; face ve telefon işini ilk etapta atla derim.
  • Bence kartviziti varsa kartvizitini almayı dene hem böylelikle adını mail adresini felan öğrenmiş olursun
  • Aga bu meseleler bu kadar zor değiş yeterki kız senden etkilenmiş olsun gerisi çorap söküğü gibi gelir. İş hakkında konuşurken pardon isim neydi dersin. ayrılırkende uygun bi anda senin face varmı falan dersin bunda çekinilcek hiç bişe yok bence. Sonuçta kaçıncı Yy.da yaşıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

Bir iki gün iş çıkışında bekle; nerden gidiyor ne yapıyor diye izle. Sonra da cesaretini toplayıp; tesadüf eseri karşılaşmış gibi yap ve muhabbeti kur derim; en kolayı bu gibi sanki; face ve telefon işini ilk etapta atla derim.

Evet, en kolayı ve çözüme en yakını bu.Bu şekilde kızın işyeri dışındaki yaklaşımınıda görürsün.Sekreter arkadaşlar mesai saatlerinde tüm ziyaretçilere yakın davranır ama mesai saatlerinin dışında yani sosyal ortamlarında aynı yakınlığı göremiyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.