Arkadaşlar mrb şimdi ben ibr kzı dan hoşlanıyorum kız beyaz eşya servisinde çalışıyor ben oraya malzeme veriyorum gittiğim zaman kısıtlı zamanda yanında patronu yada diğer kız sekreter oluyor o yüzden çok derin muhabbettlere gidemiyorum ayrıca daha kızın adını falan bilmiyorum ama oraya gittiğimde bana çok sıcak davranıyo nasılsın iyimisin muhabbetei yapıyoz
Patronuyla konuşup kızı işinden mi etmek istiyorsun?
kızı niye işinden edeyim peki kızla nsl konuşma fırsatı bulacağım malzeme satmaya gittiğimde zaten fazla yalnız kalamıyorum ki
Kızı orada rezil etmeden ismini öğrenmeye çalış , kendisine de sorabilirsin Eğer face kullanıyorsan seni eklemek isterim diye
işte onu diyecek fırsat yok kız yalnız değil ki bi sekreter daha var ayrıca patronu var
telefonu iste veya kendi telefonunu bi kagıda yaz çaktırmadan koy sana sıcak davranıyorsa
tamam onu yaparım ama kız bence hiç bir zaman aramaz diye düşünüyorum
face çıktı mertlik bozuldu. (:
quote:
Orijinalden alıntı: boruanahtarı
tamam onu yaparım ama kız bence hiç bir zaman aramaz diye düşünüyorum
mesaj atar o zaman sen ararsın
anca kızın mail adresini isterim belki o olabilir ma işte utanıyorum da utanmamak lazım
birde açıkçası iş için gidiyoruz patronu falan var onun yanında olmuyor ya dükkandan akşam saati çıkmasını beklemek lazım
bu konuda utanıyorum
Bir iki gün iş çıkışında bekle; nerden gidiyor ne yapıyor diye izle. Sonra da cesaretini toplayıp; tesadüf eseri karşılaşmış gibi yap ve muhabbeti kur derim; en kolayı bu gibi sanki; face ve telefon işini ilk etapta atla derim.
Bence kartviziti varsa kartvizitini almayı dene hem böylelikle adını mail adresini felan öğrenmiş olursun
Aga bu meseleler bu kadar zor değiş yeterki kız senden etkilenmiş olsun gerisi çorap söküğü gibi gelir. İş hakkında konuşurken pardon isim neydi dersin. ayrılırkende uygun bi anda senin face varmı falan dersin bunda çekinilcek hiç bişe yok bence. Sonuçta kaçıncı Yy.da yaşıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264
Bir iki gün iş çıkışında bekle; nerden gidiyor ne yapıyor diye izle. Sonra da cesaretini toplayıp; tesadüf eseri karşılaşmış gibi yap ve muhabbeti kur derim; en kolayı bu gibi sanki; face ve telefon işini ilk etapta atla derim.
Evet, en kolayı ve çözüme en yakını bu.Bu şekilde kızın işyeri dışındaki yaklaşımınıda görürsün.Sekreter arkadaşlar mesai saatlerinde tüm ziyaretçilere yakın davranır ama mesai saatlerinin dışında yani sosyal ortamlarında aynı yakınlığı göremiyebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme