Şimdi Ara

Kız meselesi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uğraşma vakit kaybı, git bi iki daha foto cek bari bi işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanja

uğraşma vakit kaybı, git bi iki daha foto cek bari bi işe yarar

Çekmiyorum ki uzun zmandır o kıskanıyo diye ama çekmeye başlıcam bu hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnphotography

quote:

benzer durumdayım ama hayır gelmez diye düşünüyorum.Yazarsa cvp veriyorum yoksa işime bakıyorum. Ayrıca bu durumda acaip bi yalan söyleme potansiyelleride , herşeye de inanma derim... Coğu ikili oynuyor...
    neyse tmm sükunetimi koruyacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnphotography

quote:

benzer durumdayım ama hayır gelmez diye düşünüyorum.Yazarsa cvp veriyorum yoksa işime bakıyorum. Ayrıca bu durumda acaip bi yalan söyleme potansiyelleride , herşeye de inanma derim... Coğu ikili oynuyor...
    neyse tmm sükunetimi koruyacağım

Seven insan mesaj atardı abi günaydın mesajıma cevap vermedi yerim onun tribini

• Upppp. Goruslerinizi almaya devam edelim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlara bu kadar önem verirsen herşey müstehak sana
  • Baştan çok yanlış yapmışsın sen. Arabeske bağlayıp daha ortada bişey yokken " Seni çok seviyorum,senin için içiyorum,seninle ciddi düşünüyorum " demen olayı bitirmiş . Sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum ; kesinlikle uzak dur o kızdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 13 Şubat 2013; 7:31:29 >
  • yedektesin hatta yedekte bile değilsin sadece senin elinde tutuyor sıkıldıkça konuşmak takılmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Baştan çok yanlış yapmışsın sen. Arabeske bağlayıp daha ortada bişey yokken " Seni çok seviyorum,senin için içiyorum,seninle ciddi düşünüyorum " demen olayı bitirmiş . Sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum ; kesinlikle uzak dur o kızdan

ben bisey demedimki basta konusurken kendisi dedi , beni seviyormusun ama benim sevgilim var umit vermek istemem ama hep yanimda ol dedi . Sonra ayrildi sevgilisinden, sevgilisi varken bile biz konusuyorduk

• Uppp

• Yedektesin dostum. Kabul ediyorsan devam et üzülen sen olursun. Yoksa kendini geri çek, o yokmuş gibi davran. Hatta kötü davran ona. Bunu hak eder böyle kızlar.
  • bence gitt onun gizlice resimlerini çek ve bi zarfın içinde gönder kız senindir
  • Azcık bile gurur yok mu kardeşim sende ya, okurken utandım resmen senin adına, köpeği olmuşsun kızın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.