Şimdi Ara

Kız meselesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi kız arkadaşım var 5 yıldan beri arada konuştuk merhabalaştık fakat bu geçtiğimiz 3-4 ayda bayağı bi zaman sürekli konuştuk faceden olsun smsten olsun . Uzaktan biyerlerden akrabaymışız annemlerin demesine göre ama bilmiyorum. Tıtımın tıtısı derler ya aynen öyle .
    Herneyse asıl mevzuya geliyim , bayağı bi konuştuk her gün okulda derslerde dahi smsleşiyorduk öyle birbirimizle canımlı cicimli tatlımlı felan konuşuyoruduk , bigün mesaj attı seni umutlandırmak istemiyorum duyduğuma göre beni seviyormuşsun benim 2gün önce sevgilim oldu fakat söyleyemedim sana dedi . Fakat herzaman yanındayım felan dedi . Neyse ben hiç bozmadan normal sevgilisi yokmuş gibi konuşmaya devam ettim kızla . Sevgilisiyle kavga etti teselli ettim , seni üzüyorsa ayrıl felan dedim :)

Herneyse bi zaman sonra ayrıldı bunlar sevgilisiyle tekrar konuşmaya başladık yine canımlı cicimli konuşmalara kaldığımız yerden devam ettik .

Benim arkadaşımla onun kuzeni sevgili bunlar hep beraber 3ü okuldan kaçmışlar geziyorlarmış mesaj attım işte sende gelsene felan dedi gittim işte buluştuk merhabalaştık biraz , sonra sevgililer ayrı dolaştılar bizde geçtik bi köşeye öyle muhabbetler felan ettik , çok değişmişsin görmeyeli felan dedi . Gitme zamanı geldi bindik minibüse eve dönüyoruz telefonumu istedi benden fakat kendisi başka bi isimde kayıtlı olduğu için vermedim telefonumu ve fotoğrafçılık yapıyorum kendi çapımda model çekimi yapacaktım ve kimleri çekeceğimi sordu ve bazı kızları çekmememi istedi . Bayağı bi kızdı felan bana . Bu hoşuma gitmişti açıkçası . 1 gün boyunca trip attı . Çektim tribini alttan aldım .

Tribi geçti facemin şifresini istedi bende verdim . Verdikten sonra 1saat mesaj gelmedi noldu felan yazdım yok bişey dedi kızlarda hani maşallah gibisinden bişey yazdı . Bende sevgilim değilsinki bundan sanane felan dedim , tamam felan dedi . Ama kızı deli gibi seviyorum şuan gel dese herşeyi unutup giderim yanına o derece . Bu biraz zorladı beni işte kankam var bayan ismini vermek istemiyorum bunla çok iyi anlaşırız felan . Sevdiğim kız bunla iyi anlaştığımı biliyor , konuşmıcaksın felan gibisinden bişeyler dedi . Bende : Heranımda o benim yanımdaydı senin bilmediğin herşeyimi o bilir felan dedim. Ne felan dedi içmiştim biraz o kafayla seni sevdiğimi ve o çocukla çıkarken sen onun yanına gidip ağladığımı felan söyledim. Bukadar ciddi yani :S dedi . Bende tabi ne sandım felan yazdım . Bu işin olmayacağını biliyorsun fealan dedi bana . Ama sürekli yanımda ol felan diyor süreekli .

Son 1 haftadır hiç bi mesajıma cevap vermiyor dün mesaj attı sus sen git başka kızlarla fotoğraf niyetine fink at diye . Aslında hiç bi kızı fotoğraf çekmedim . Son 1 haftadır . Sözde bir arkadaşı söylemiş .

BEYLER KIZ BENİ KENDİNDEN SOĞUTMAYAMI ÇALIŞIYOR ?

YORUMLARINIZI ALABİLİRMİYİM ? Tabi okursanız

• okumadım ama SOĞUTMAYA çalışıyorsa SOĞUTMAYA çalışıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SancakTRBurakK06

okumadım ama SOĞUTMAYA çalışıyorsa SOĞUTMAYA çalışıyordur

Hacı okusana bi ya allah rızası için :(
  • Yarısına kadar okudum ve kız seni sevmiyor haberin olsun...
    Sorunun cevabıda bana göre evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnphotography

quote:

Alıntıları Göster
    yıl olmuş 2013 hala özet geçmeyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Asosyal

Yarısına kadar okudum ve kız seni sevmiyor haberin olsun...

Kardeş fakat münübüste telefonumu niye istedi ? Niye trip attı bu kızları çekmiceksin diye ? Niye face şifremi istedi ?
  • Kıskanıyorsa 2 ihtimal var.ya Kezban ya seviyor.bunu da sen bulacaksın bi zahmet
  • quote:

quote:

Üşenmedim okudum kız resmen bana değer ver benden başkasını görme diyor + yedektede bekleniyorsun ve bunu sana çaktırmıyor fazla ümit verme mesafe koy vezir değil rezil olursun , ha unutmadan sana gerçekden değer veriyorsa zati gelen geliyor bi şekilde zamana bırak o sana nasıl davradı ise sende ona aynı şekilde davran, geç msj attı geç msj at isminlemi hitap etti sana ismi ile hitap et, av olma avcı ol varsa sorun sor üşenmedin yazarız dede
  • quote:

quote:

Kardeş fakat münübüste telefonumu niye istedi ? Niye trip attı bu kızları çekmiceksin diye ? Niye face şifremi istedi ?

Senin durum bana şöyle geliyor ilkokul:silgini alabilir miyim -evet +silgisini verdi demekki seviyor oda beni
    yani bence bildiğin ergen kız tripleri eğer sevdiğine inanıyorsan çık karşısına konuş konu açmakla olmaz
  • Kiz senlen birsey geciyor fakat ne oldugunu cikaramadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

Kiz senlen birsey geciyor fakat ne oldugunu cikaramadim
    okumadım ama seviyorsan git konuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Soğutmuyor bence bu seni gerçekten seviyor
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

yıl olmuş 2013 hala özet geçmeyenler var

Alıntıları Göster
    bi tasma takmadığı kalmış sevgili olamayız ama başka kızlara yaklaşma diyor sende hav hav diyosun ben bunu anladım
  • quote:

quote:

Senı cepte tutmak ıstıyordur buyyuk ıhtımal
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrikçi&şakirt

bi tasma takmadığı kalmış sevgili olamayız ama başka kızlara yaklaşma diyor sende hav hav diyosun ben bunu anladım

konu sahibi kusura bakma ama bence de durum aynen bu . yol vermelisin bir an once
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

quote:

konu sahibi kusura bakma ama bence de durum aynen bu . yol vermelisin bir an once

Alıntıları Göster
    hepsini okudum kız 2 nizide kaybetmek istemiyo o olmazsa sen,sen olmazsan o düşüncesinde soğutmaya çalışmıyo ama bence başka dalgalarla savaş derim

• quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

hepsini okudum kız 2 nizide kaybetmek istemiyo o olmazsa sen,sen olmazsan o düşüncesinde soğutmaya çalışmıyo ama bence başka dalgalarla savaş derim

Hepiniz sagolun daha acik goruslerinizi soylerseniz sevinirim :(
  • quote:

bencede olay bu okurken ben sinirlendim yahu başka kızlara bakma ama seninlede yapamayız e sen ne yapacaksın o arada hem başka kızlara bakmayacksın hem onlada yapmayacaksık oldu canım başka ulan anlayamıyorum bu Türk kızlarını neyin kafasını yaşıyorlar bunlar ya o kadar yurtdışından kız arkadaşım oldu hiçbirinden böyle muamele ne gördüm ne duydum

• Aman hiç bulaşma bırak , yaşlı insana bile yer vermekten acizler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.