Şimdi Ara

Kiz meselesi 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 2 ay once yine bir konu acmistim. Bu 3. Olacak arkadaslar digerlerini utandigim icin sildim. Kisa bir ozet gececegim.

2 ay once ben bir ortamda bir kizla tanistim bu ortama tam olarak kiz dusurmeye girmistim.yalan yok.fakat sonra kizdan etkilendim.onunda benden hoslandigini dusunmustum.beraber cok guzel zamman gecirdik.1 ay falan.sinemaya gittik.bolca sohbet ettik.daha once hic sevgilim olmadi.onunda olmamis.bir seklide ogrendim.sonra dedim ki kiza acilayim.

Acildim kiza.ama oyle sacma sapan.5 6 dk soyleyemedim.sonra senden hoslaniyorum galiba dedim.galiba dedim ya ne kadar aptalim.kiz durdu.ben seni arkadas olarak iyi bir arkadas olarak goruyorum dedi.o an ne yapacagimi bilemedim.bir gulme geldi.guluyorum ve yani ben hoslaniyorum diye seninde hoslanman gerekmez faalnn caz muhabbetlerine girmeye basladim.yazarken ayri uzuluyorum.aglayamiyorum. yediremiyorum.ne yapacagimi bilemiyorum.

Sonra boyle biraz soguk gecti.1 hafta falan kendime gelemedim.hayat enerjim kalmadi.oysaki kiza acilmadan once oyle rahattim ki reddederse reddetsin diyordum.sonra noldu bakin.

Sonra normal arkadas olarak takilmaya devam ettik.ama sanki hicbirsey olmamis ve o konu kirmizi noktaymis gibi kimse onun cevresinde bile dolasmiyor.

Canimi cok yakan kisma geliyorum.o ben ve onun 2 kiz arkadasi bir festivale geldik.cadir falan olayi 5 gun.orada normal zaman geciriyoruz.kanka ayagi gayet guzel geciyor gunlerimiz.kzilar falan laf atiyor.aldirmiyorum.kizin biri geldi opmeye falan kalkti.reddettik.yakismaz dedim.gururum agir basti.kzin biri sarhos yanimiza geldi.takilalim ayagi yapti.benim kizda yanimdaydi.git eglen dedi kizla.kiz sarhos baya yediremedim.ben firsatcimiyim dedim.yine olsa aynisini yaaprim.

En kotu kisim.son 2 gunde gitmis bir grupla tanismis.onlarin icinden bir cocukla ciddi muhabbet falan yapiyorlar.4 kisiydik benim kizin arkadasi gel biz baska yere gecelim dedi. Hem cocuk bulmus hemde yanimiza getirmis.abi o an ne yapacaigimi bilemedim.keske dovseydim cocugu dedim.dover miyim bilmem ama sopa yesem daha bile iyi olur agridan bu kadar canim yanmaz.sonra birsey yapamadan onlarin yanindan ayrildik.o gece ne oldu bilmiyorum.ama icim aciyor abi

Icim aciyor abi aciyor.festival bitti.hicbirsey olmamis gibi ayrildik.ama ne yapacagimi hic bilmiyirum.

Ne olur yardim edin.ben bu kizla arkadas gibide takilamiyirum.takilmadan da duramiyorum.caresizim.

Paranoyak mi oldum.bilmiyiru.butun kizlarin sesleri onun sesi geliyor donup bakiyirdum 2 gundur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayacagiz iste zorlama

• Tuyuh kullanıcısına yanıt
    hocam o kız umrumda değil suan ilerde de olmaz sanırım. ama pişman olduğum şeyler çok var tabiki her hüsrandan sonraki gibi
  • Hocam kızla ilişkini kes hatta başka kızlarla takıl unutursun ve 4s kuralını unutma.

• Vaz geçmen daha iyi olacak ondan

• mk6167 M kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl unutucam son kez kızı çekip böyle böyle ben senden harbi hoslanıyorum. Desem yine olmazsa ilişkimi kessem çünkü bana artık onunla olmak uyusturucu gibi güzel kötü geliyor.
  • Nasıl gecicem öyle hemen yeni kız bulan biride değilim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: berker243

Nasıl gecicem öyle hemen yeni kız bulan biride değilim ki

Sevdiğin uğraşları keşfet, oyalan biraz onlarla. Kafa dengi biri bulursun belki bu şekilde

• bakalım hocam saolsın elimden gelenı yapıcam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berker243

bakalım hocam saolsın elimden gelenı yapıcam artık.

Rica ederim

• Festivaldeki kızı kabul etmeyerek doğru olanı yapmışsın genelde o tarz insanların cinsel hayatı aktif olur herpes hpv vb.Platoniğine gelirsek işi pişirmiş olabilir tavsiyem kızı unut yada tavrını belli et.

• festivaldeki kız hakkında bu şekilde değilde sanki değerlerimizle dalga geçermiş gibi düşündüm sanırım. fakat sizin dediğinizde çok doğru bence.

tavrımı belli etme havasındayım suanda gidicem kızla bir kafede buluşup böyle böyle ben senden hoslanıyorum dicem .ama öyle tereddütle değil adam gibi kararlı. olmaz ise birdaha görüşmeyi düşünmüyorum .çünkü zamanla ben oluyorum incinen.
  • Dostum, yapabileceğin bir şey kalmamış. O kız seninle birlikte olmayacağını belli etmiş zaten. Önüne bak, daha ne kızlarla tanışacaksın. Olmayacak şeyleri kafana takarak zamanını harcama.
    Benden sana tavsiye, şu kafada ol: ''Herkes bir gün gider, kimseye tam anlamıyla bağlanma''
  • Üsttekine + vermekten başka yapabileceğim bir şey yok.

Bağlılığın sınırlarını elinde tutmalısın. Bunu deneyimsiz anlayamazsın..
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Hocam karsima alip kararli bir sekilde boyle biyle diyeyim mi sence

• berker243 kullanıcısına yanıt
    Deme. Fazlasına gerek yok. O yokmuş gibi yoluna devam et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz mevzusu kiz mevzusu biktim abi

Cidden arkadas olamiyonuz mu kizlarla illa acilmaniz mi gerekiyor benim bir tek bicok kiz arkadasim var takildigim.Hic acilmiyorum seviyorsak birbirimizi arkadasken ilerliyor zaten

• Valbilken kullanıcısına yanıt
    keske senin gibi olabilsem hocam. sorun bende kabul ediyorum ama artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.