Şimdi Ara

Kız meselesi bakın bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu dışı ahalisinden akıl istemeye geldim , şimdi ben bu kızı 3.sınıftan beri tanıyorum şuan lise dörtteyiz . kızı tanımlamak gerekirse minyon tipli olupta 180 lik mankenlere taş çıkaracak kızlar vardır ya gözleri saçları dudakları ses tonu falan o tip bi kız neyse işte aslına bakarsanız eskiden bu kızın peşinden çok koştum fakat hep ters tepti , 3 senedir konuşmadık görüşmedik numarasını bile silmiştim .yazın konser çıkışı yolda yürürken karşımdan geldi merhaba falan ayak üstü 5 dakika muhabbet ettik , sen çok değişmişsin tanıyamadım konusuna bile girdi o arada numaran yok ver istersen takılırız buralardayım gibisinden bi cümle kurdu kaydettim telefonunu . bu arada kız merkezde ben ilçede okuyorum , fakat sorun şu ki beni hiç umursamayan kız kendi konuşmak istedi numaramı aldı falan fakat sürekli kesik kesik konuşuyoruz sürekli bi muhabbetimiz yok yazdığım zamanlarda bütün gün boyunca konuşabiliyoruz sıkıldığını fark etmiyorum fark etsem zorlamam ama ertesi gün yazmasını beklediğimde yazmıyor yada ne biliyim aklına bile gelmiyorum . üstüne gidip kendimi geri çekmeyi denedim ama olmuyor. yani kızla bir şeyler olsunda istiyor gönlüm ne yapacağımı bilemedim fikirlerinizi bekliyorum . Kusura bakmayın uzun oldu

• Okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz sadece arkadaşsiniz.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    farkındayım fakat hislerini nasıl değiştirebilirim nasıl bi yol izlemeliyim o konuda hiç bir fikrim yok
  • Tabikide patronun kim oldugunu gosterecen

• sorun şu ki görmüyor kör galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

farkındayım fakat hislerini nasıl değiştirebilirim nasıl bi yol izlemeliyim o konuda hiç bir fikrim yok

Ona farkli oldugunu goster arkadas olmadigini hissettir guvenini kazan ilgi goster vs vs

Ama bana sorarsan yapma cunku onceden uzun sure arkadas olan kisilerin iliskileri uzun surmuyor hersey ilk gorusteki etkilenmeye bagli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun bi ilişki aruyosan unut, onun haricinde
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    ilk goruste sasirdigina adim kadar eminim çünkü beni son gordugun de 167 85 kiloydum yazin kaldirimda gördüğun de 178 65 kiloydum

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    sonuçta son senemiz seneye üniversiteye gidicez hayırlıısı
  • oo numara istedi oyle mi
    verecek

kalbini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neresi olduğu umrumda değil kızla muhabbet etmeyi seviyorum ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.