quote:Orijinalden alıntı: Mendieta58 Çantasından düşmüş ve halen düştüğünün farkında değil ya da cafede düştü çöpe atmışlardır diyerek aramıyor heyecan yapma hemen +58 < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: PetrovaFire quote:Orijinalden alıntı: Mendieta58 Çantasından düşmüş ve halen düştüğünün farkında değil ya da cafede düştü çöpe atmışlardır diyerek aramıyor heyecan yapma hemen Evet ben de ilk baltalı ilahı bekliyordum Halen düştüğünün farkında olmaması zor çünkü burda bir kızdan ve onun makyaj malzemesinden bahsediyoruz. Üstüne ruj kırmızı Cafede düştüğünü düşünemez sadece bir mekana gittik dün orda sürttü geri çantasına koydu. Ki masada bir şey unutulmaz o kadar sigara migara duruyor Biraz daha iyileriyle gelin bana baltalılar. Ki heyecanlandığım yok Zaten istesem ohooo İstesem ohooooo istemem yan cebime koy. Madem istesen oho neden konu açıyorsun bro
quote:Orijinalden alıntı: Kilo Moana quote:Orijinalden alıntı: PetrovaFire quote:Orijinalden alıntı: Mendieta58 Çantasından düşmüş ve halen düştüğünün farkında değil ya da cafede düştü çöpe atmışlardır diyerek aramıyor heyecan yapma hemen Evet ben de ilk baltalı ilahı bekliyordum Halen düştüğünün farkında olmaması zor çünkü burda bir kızdan ve onun makyaj malzemesinden bahsediyoruz. Üstüne ruj kırmızı Cafede düştüğünü düşünemez sadece bir mekana gittik dün orda sürttü geri çantasına koydu. Ki masada bir şey unutulmaz o kadar sigara migara duruyor Biraz daha iyileriyle gelin bana baltalılar. Ki heyecanlandığım yok Zaten istesem ohooo İstesem ohooooo istemem yan cebime koy. Madem istesen oho neden konu açıyorsun bro Konu dışında bayağıdır konu açmıyordum hocam o yüzden bir açayım dedim Hem belki biraz güzel yorumlar gelir de eğleniriz dedik ama pek tutmadı gibi konu