Şimdi Ara

Kız rujunu arabada unutmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu başlığı düşürmüş ya da bırakmış olarak diye de değiştirebiliriz

Şimdii...

Bir kız niye böyle bir şey yapar? Hadi düşürdü diyelim sürerken falan aa düştü aşağıya diye almaya çalışır. Unuttu ya da farkında olmadan düşürdü diyelim sonradan arar ya da mesaj atar rujum kaybolmuş bir arabana baksana diye Ama herhangi bir şey yok. Hatta ben rujun arabaya düştüğünü fark etmeden önce yani dün gece konuşmuştum onla ve hiçbir şey dememişti bununla ilgili

Anlayacağınız bu işte bir var gibi Ne dersiniz işaret falan mı? She wants the....

Kızla bayağı yakın sayılırız çekinmeyiz birbirimizden pek

Ne dersiniz beyler

Bonus: Dün kızla bir cafedeyken(4 kişilik arkadaş grubu) o ruj sürerken rujuyla ilgili bir espri yapmıştım

• Ye bitir emikle atomlarına ayır onu coni
  • Kesin vercek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona istedigini ver

• quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

Ye bitir emikle atomlarına ayır onu coni

• VERCEK

• Çantasından düşmüş ve halen düştüğünün farkında değil ya da cafede düştü çöpe atmışlardır diyerek aramıyor heyecan yapma hemen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kızın "tatlısın" demesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Çantasından düşmüş ve halen düştüğünün farkında değil ya da cafede düştü çöpe atmışlardır diyerek aramıyor heyecan yapma hemen

Evet ben de ilk baltalı ilahı bekliyordum

Halen düştüğünün farkında olmaması zor çünkü burda bir kızdan ve onun makyaj malzemesinden bahsediyoruz. Üstüne ruj kırmızı

Cafede düştüğünü düşünemez sadece bir mekana gittik dün orda sürttü geri çantasına koydu. Ki masada bir şey unutulmaz o kadar sigara migara duruyor

Biraz daha iyileriyle gelin bana baltalılar. Ki heyecanlandığım yok Zaten istesem ohooo

• Çavuşu göster ona oğlum
  • quote:

Çantasından düşmüş ve halen düştüğünün farkında değil ya da cafede düştü çöpe atmışlardır diyerek aramıyor heyecan yapma hemen

Soğuk suyu döktün
  • Kardeş ufacık bir şeyden nasıl buralara kadar getirebildin olayı helal valla. Çantasındaki bir düğün davetiyesini falan düşürse kız benimle evlenmek istiyor diye konu açacan sakin ol aslan

• Giflerden kor oldum.

• kaç liralık şey ruj aramamıştır bile, tecavüz edip "o da istiyor sandım" triplerine giren deliler gibi düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlymnSntrk

Kardeş ufacık bir şeyden nasıl buralara kadar getirebildin olayı helal valla. Çantasındaki bir düğün davetiyesini falan düşürse kız benimle evlenmek istiyor diye konu açacan sakin ol aslan

Hocam sakinim ya zaten. Eğlencesine açtım konuyu yoksa bir kızdan rujunu düşürmesine göre işaret bekleyecek değilim ya İşareti ben veririrm zaten

Beyin fırtınası olur belki biraz da

• She wants the............

• Ruja odaklan rujaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

kaç liralık şey ruj aramamıştır bile, tecavüz edip "o da istiyor sandım" triplerine giren deliler gibi düşünme

Hocam bir tribe falan girdiğim yok ama eski kız arkadaşımdan biliyorum organik rujlar var onlar ocağa incir ağacı diken cinsten. Hadi ucuz falan diyelim ama en azından bir haber verirdi belki de ya arabanda düşmüş olabilir bir baksana sorna sorun çıkmasın falan diyebilirdi mesela

Bu arada benim kızı tavlamaya falan çalıştığım yok bu süreç içerisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Halen düştüğünün farkında olmaması zor çünkü burda bir kızdan ve onun makyaj malzemesinden bahsediyoruz. Üstüne ruj kırmızı

Cafede düştüğünü düşünemez sadece bir mekana gittik dün orda sürttü geri çantasına koydu. Ki masada bir şey unutulmaz o kadar sigara migara duruyor

Biraz daha iyileriyle gelin bana baltalılar. Ki heyecanlandığım yok Zaten istesem ohooo

Kız bugün evden çıkmışmı çıkmadıysa makyaj yapma ihtiyacı duymamıştır dolayısıyla ruju arama ihtiyacıda duymamıştır. O kadar şey saymışsınki bende bunu bi işaret sayıp heyecan yaptın sandım ne bileyim ama istesen ohooo durumları varmış pardon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Kız bugün evden çıkmışmı çıkmadıysa makyaj yapma ihtiyacı duymamıştır dolayısıyla ruju arama ihtiyacıda duymamıştır. O kadar şey saymışsınki bende bunu bi işaret sayıp heyecan yaptın sandım ne bileyim ama istesen ohooo durumları varmış pardon

Kız yurtta kalıyor hocam. O aklıma gelmemişti ama ona pek ihtimal vermiyorum. Bir kız rujunun kaybolduğunu hemen anlar diyorum bence çünkü sürekli çıkarıp sürer normalde.

O kadar çok şey saymamın sebebi biraz konu tutsun diye hocam 2 kelime etseydim konu hiç ciddiye alınmazdı tutsa bile

• Em onu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.