Şimdi Ara

Kıza Açılmayı Göze Alamıyorum [AÇILDIM]{EDİT2:HER ŞEY BİTTİ}[KIZ TEKRAR AYRILDI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
10
Favori
6.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalova da canı çok sıkılırsa kız senindir dostum. Akıllı bir insansa ve iyi vakit geçiriyorsanız elbet sana bir şans verecektir ama unutma her zaman daha çok seven sen olacaksın. Asla bunu belli etmeyip , taviz vermemen gerek.
  • Ben açıldım, klasik seni arkadaş olarak seviyorum lafıyla karşılandım. 5 yıldır da arkadaş gibi takılıyoruz. Ama bana bakarken bir garip bakıyor. Hani derler ya gözlerinin içi gülüyor diye, heh işte o sana aynen öyle bakıyor gibi hissediyorsun. Böyle olunca insan ister istemez acaba fikri değişti mi, yoksa o da ilgi duyuyor mu diye düşünüyor. Yani açılıp reddedilsen bile sen o kızı zaten unutamıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: touristnerd

Ben açıldım, klasik seni arkadaş olarak seviyorum lafıyla karşılandım. 5 yıldır da arkadaş gibi takılıyoruz. Ama bana bakarken bir garip bakıyor. Hani derler ya gözlerinin içi gülüyor diye, heh işte o sana aynen öyle bakıyor gibi hissediyorsun. Böyle olunca insan ister istemez acaba fikri değişti mi, yoksa o da ilgi duyuyor mu diye düşünüyor. Yani açılıp reddedilsen bile sen o kızı zaten unutamıyorsun...

Hocam her ne kadar bu kızı kaybetmeyi hiç ama hiç istemesem de her ne kadar şu yaşadığım 8 ay hayatımın en güzel anlarını içerse de bir süre sonra hiç bir şey olmamış gibi arkadaş takılmayı kendime yediremem. Duygu bu, kağıt parçası değil ki buruşturup çöpe atasın :(
  • FreeRunner kullanıcısına yanıt
    Tecrubelerime dayanarak soyluyorum bu kiz seni kabul eder kizlarin geneli bu durumda 1 adim geri atar sen dusunursun bendemi geri adim atsam diye aman diyeyim simdiye kadar ne kadar ilgi gosterdiysen simdiden sonra daha fazla ilgi goster. Unutma kizlar teklif bekler erkekler yakinlik kurar akilliysa 1 adim geri sonra mantigina yatana kadar erkegin ilgisini bekler
    Kabul edecek benimde adimi bir kenara yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni durumu ben yasadim acildim 5 auay konusmadik simdi hic bisi olmamis gibi samimiyiz baska sevgilim var olmayinca olmuyor yapcak bisi yok

• senin iş tamam kardeş kız arkasından mesaj attıysa olay bitmiştir. bu kızlar o kadar da kompleks yapıda değiller. şimdi düşünecek taşınacak azıcık havalanacak ama sende alttan "beni kaybedersin" mesajını verdinmi olmuştur bu iş.

gerçi asıl sıkıntın kız kabul ettikten sonra başlayacak ya neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadeceilker

senin iş tamam kardeş kız arkasından mesaj attıysa olay bitmiştir. bu kızlar o kadar da kompleks yapıda değiller. şimdi düşünecek taşınacak azıcık havalanacak ama sende alttan "beni kaybedersin" mesajını verdinmi olmuştur bu iş.

gerçi asıl sıkıntın kız kabul ettikten sonra başlayacak ya neyse

olursa ben 4 ay ömür biçiyorum
  • Kızla hala konuşuyoruz ekisi gibi resim falan atıyo
  • güncel
  • FreeRunner kullanıcısına yanıt
    eee neler oldu anlat bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snitra

eee neler oldu anlat bakalım

Valla hislerin baya kuvvetli hocam. Ah neler oldu neler. Hem de bu gece.

Anlatıyorum:

2 sene önce ayrıldığı yalovalı sevgilisi vardı. Bunun yalovaya geldiğini öğrenmiş. ve kızla aramızda şöyle konuşma geçti

K: Ya ben ne dicem
    B: Ne dicen
    K: Belki dememem lazım ama dicem
    K: Bugün batuhan geldi yanımıza mugladan
    K: Özür diledi işte o olaydan anlattım mi hatırlamıyorum sevgili bana küfür etmişti ben yazdığımda hahahah
    K: Neyse
    K: Barıştık
    B:Anlatmadın
    B: Nasıl yani
    K: Neye nası yani dedin
    B: Barıştık a dedim
    K: Yani yine birlikteyiz
    K: Galiba
    B: Okay
    K: Ve inanamıyorum hep takıldığı yer durakmis varya taksimde
    K: Ya olay şu
    B: selin
    B: Duymak istemiyorum açkcası
    K: Tamam anlatmıyorum
    K:Okey
    B: Bi süre de yazma bana okay
    K:Sende bidaha zahmet etme ozaman böyle bişey diyosan öyle bi süre falan
    B: Ben öyle bişey mi dedim
    K: Bi süre bana yazma Okay ne tamam biraz zaman geçsin canın istediğinde yazarım şuan konuşmak istemiyorum cidden iyi geceler
    B: Aynen o demek

Kız resmen benim duygularımı hiçe saydı ve şu saate kadar eskisi gibi konuşuyoduk 8 ay yaşadığımız her şeyi hiçe saydı ve resmen saygısızlık yapıp bir de o çocuğu anlatıyo banane. Ben ona 3 gün önce açılmışım bana nelerle dönüyo. Bir daha asla ama asla özür falan dilemedikçe yazmam. 2 saat hıçkıra hıçkıra ağladım bana yaşattığı bu üzüntü ve siniri asla telafi edemez. çocuk da şehir dışında. ben kızla aynı sınıftayım çok pişman olcak çok.

8 ay boyunca benimle sevgili gibi takıldı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi açıldım ona rağmen yine eskisi gibiydik duygularımla oynadı resmen ve beni ne sanıyo acaba bir de çocuğu anlatmaya kalktı küfredicektim de zor tuttum kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 4 Temmuz 2015; 6:23:08 >

• Kardeş bi sorum olacak okay nedir? O kadar yazıyorsun en son içine bırakıyorsun okay diyerek tamam mı falan de ne okayı ya?
    Onun haricinde dostum son Cevabı iyi vermişsin tavsiyem kızı sil engelle sosyal medyadan falan Whatsapp dan vb uzun bi süre değil hiç yazmasın aynı sınıftaymışsınız bu da kötü tabi ama senin kızla muhabbet etmemen Lazım bundan sonra.Kafandan at yani kızı kız rahat bu yazdıklarınıza bakılırsa zaten daha düzgün bir kız bul hayatını yaşa üzülmeye 2 saat ağlamaya değecek değil bir kız hiçbir şey yok bu hayatta

• Klasik olay. Sen kıza yazma bu aralar başka bi kızla takıl o da görsün yani sizi. Çok geçmeden mesaj atar zaten belli eder kıskandığını. Zaten senden hiç hoşlanmayan birisi neden yok eski sevgilimle barıştım şöyle böyle diye mesaj atsın. Seni sevmiyor fakat yakin arkadasinsa sen uzulme diye oyle bir mesj atmaz. Kisacasi simdi bekleme zamani mesaj falan atma baska bir kizla takil kendi mesaj atacak

• O kızla olmaz. Başıma böyle bir şey geldi ordan biliyorum. Pek iyi ayaklar değil bunlar. Boşver unutuyorsun zaten.

• Unut o kızı yalovada napiyordur simdi eski sevgilisiyle

• 2 saat hıçkıra hıçkıra ağladım
    2 saat hıçkıra hıçkıra ağladım
    erkeğin kız için ağladığı bir dünya... takam kafana
  • Adam kıza küfretmiş, kızda daha sonra affetmiş. O kızın terci keko. Sende kaşına çizik attır, saçını kekolar gibi felan yap. Geri dönüş alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 4 Temmuz 2015; 13:42:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyodun ki

• Ee biliydim böyle olacağını. Birde hanım evladı gibi ağlamışsın. Bırak kardeş seninle gelmek istemiyosa kendi yoluna gitsin. Ne yaşadığınız onun için önemli değilse sen neden bu kadar önemsiyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini üzme her ne kadar onu çok sevsen de bunun sebeplerinden biri onun da seni çok sevmesiydi değil mi? Eğer o sana karşı hiç bir şey hissetmiyorsa senin de onu sevmenin bir anlamı olmaz.

Başka birileriyle mutlu olman dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.