beyler kız 19 yaşında ona göre bir şey olması iyi olur. :D
quote:
Orijinalden alıntı: Amisoss
fiyat araligi ne kullanabilecegi birsey mi istiyorsun yoksa hatira olarak saklayacagi bisey mi biraz bilgi verirsen yardimci olmaya calisirim
quote:
Orijinalden alıntı: speedyrazor
quote:
fiyat araligi ne kullanabilecegi birsey mi istiyorsun yoksa hatira olarak saklayacagi bisey mi biraz bilgi verirsen yardimci olmaya calisirim
İkisi de olur. Fiyat 100 civarı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: speedyrazor
quote:
İkisi de olur. Fiyat 100 civarı
Alıntıları Göster
alma değmez
sana ait bisey verebilirsin.Ya da kendi elinle biseyler yap.Ya da bir kutu çikolata da olur ama lezzetli olmali.ya da Cift tisortu falan al.Birlikte giyersiniz sana ve kiza..Bak bu sonuncusu cok tatli olur
quote:
Orijinalden alıntı: saksıdakihayat
sana ait bisey verebilirsin.Ya da kendi elinle biseyler yap.Ya da bir kutu çikolata da olur ama lezzetli olmali.ya da Cift tisortu falan al.Birlikte giyersiniz sana ve kiza..Bak bu sonuncusu cok tatli olur
dediklerini düşüneyim sağol
quote:
quote:
dediklerini düşüneyim sağol
Alıntıları Göster
hehe önemli değil ^_^
Kitap al şiir kitabı falan
Bonsai
quote:
Orijinalden alıntı: slant1111
alma değmez
Bizim durum biraz farklı kardeş rastgele ilişki değil. :)
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Bonsai
Beyler daha ciddi yorumlar gelse
abi kıza en iyi hediye parfümdür kolyedir
googledan baktim cift tisortu al cok guzel olanlari var.bak hem pahali degildir hem de gercekten sever diye dusunuyorum ama giyerken de utanacagi bisey olmasin yani seni seviyorum falan olmasin bence sekilli olanlar daha sempatiktir fikrimce.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Bonsai
Beyler daha ciddi yorumlar gelse
Bonzai değil bonsai bi araştır
quote:
googledan baktim cift tisortu al cok guzel olanlari var.bak hem pahali degildir hem de gercekten sever diye dusunuyorum ama giyerken de utanacagi bisey olmasin yani seni seviyorum falan olmasin bence sekilli olanlar daha sempatiktir fikrimce.
Kardeş ben biraz ters adamım sevmem öyle kıyafetleri dikkat çekiyor yani çift tshirtü değil de kızda ömür boyu duracak bir şey lazım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: slant1111
alma değmez
Bizim durum biraz farklı kardeş rastgele ilişki değil. :)
Alıntıları Göster
ben mayısta babet almıştım ama yaz bitti kullanamaz