Şimdi Ara

Kıza hediye tavsiyesi ( Doğum günü için )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler absürd şeyler önermezseniz sevinirim ( yüzük bileklik saat kolye haricinde bir şey )

• Herhangi bir yerde oturuyorken kızın yanına sinsice yaklaş ve ona şu sözleri söyle : minareden atlarım doğum gününü kutlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Herhangi bir yerde oturuyorken kızın yanına sinsice yaklaş ve ona şu sözleri söyle : minareden atlarım doğum gününü kutlarım.
    http://www.dx.com/p/heart-pattern-casual-canvas-coin-wallet-purse-pink-white-236064#.VBhZRfmSzik
    http://www.dx.com/p/stainless-lovers-keychains-arrow-across-the-heart-2-piece-set-24640#.VBhZSPmSzik

http://forum.donanimhaber.com/m_87511070/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Amisoss

beyler kız 19 yaşında ona göre bir şey olması iyi olur. :D

fiyat araligi ne kullanabilecegi birsey mi istiyorsun yoksa hatira olarak saklayacagi bisey mi biraz bilgi verirsen yardimci olmaya calisirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

fiyat araligi ne kullanabilecegi birsey mi istiyorsun yoksa hatira olarak saklayacagi bisey mi biraz bilgi verirsen yardimci olmaya calisirim

İkisi de olur. Fiyat 100 civarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

İkisi de olur. Fiyat 100 civarı

Alıntıları Göster
    alma değmez

• sana ait bisey verebilirsin.Ya da kendi elinle biseyler yap.Ya da bir kutu çikolata da olur ama lezzetli olmali.ya da Cift tisortu falan al.Birlikte giyersiniz sana ve kiza..Bak bu sonuncusu cok tatli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksıdakihayat

sana ait bisey verebilirsin.Ya da kendi elinle biseyler yap.Ya da bir kutu çikolata da olur ama lezzetli olmali.ya da Cift tisortu falan al.Birlikte giyersiniz sana ve kiza..Bak bu sonuncusu cok tatli olur

dediklerini düşüneyim sağol
  • quote:

quote:

sana ait bisey verebilirsin.Ya da kendi elinle biseyler yap.Ya da bir kutu çikolata da olur ama lezzetli olmali.ya da Cift tisortu falan al.Birlikte giyersiniz sana ve kiza..Bak bu sonuncusu cok tatli olur

dediklerini düşüneyim sağol

Alıntıları Göster
    hehe önemli değil ^_^

• Kitap al şiir kitabı falan
  • Bonsai
  • quote:

Orijinalden alıntı: slant1111

alma değmez

Bizim durum biraz farklı kardeş rastgele ilişki değil. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Bonsai

Beyler daha ciddi yorumlar gelse
  • abi kıza en iyi hediye parfümdür kolyedir
  • googledan baktim cift tisortu al cok guzel olanlari var.bak hem pahali degildir hem de gercekten sever diye dusunuyorum ama giyerken de utanacagi bisey olmasin yani seni seviyorum falan olmasin bence sekilli olanlar daha sempatiktir fikrimce.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Bonsai

Beyler daha ciddi yorumlar gelse

Bonzai değil bonsai bi araştır

• quote:

googledan baktim cift tisortu al cok guzel olanlari var.bak hem pahali degildir hem de gercekten sever diye dusunuyorum ama giyerken de utanacagi bisey olmasin yani seni seviyorum falan olmasin bence sekilli olanlar daha sempatiktir fikrimce.

Kardeş ben biraz ters adamım sevmem öyle kıyafetleri dikkat çekiyor yani çift tshirtü değil de kızda ömür boyu duracak bir şey lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slant1111

alma değmez

Bizim durum biraz farklı kardeş rastgele ilişki değil. :)

Alıntıları Göster
    ben mayısta babet almıştım ama yaz bitti kullanamaz
  • Amisoss A kullanıcısına yanıt
    o da dogru gerci
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.