Şimdi Ara

Kıza İnstagram'dan nasıl yazılır? [13 Ekim Edit] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
230
Cevap
3
Favori
178.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen bu kızı nerden tanıyorum demiştin? Yani yüzyüze konuşma şansın yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yaptın ses ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sen Galatasaray forumundaki şinocu arkadaş değil misin? Senin gibi adamın ne işi var böyle ergen işlerde...

• Hahaha hocam helal olsun sahiden konuya ilk girdiğimde baktım 3 Ağustos acaba nasıl sonuçlanmış okuyayım dedim hâlâ yazmamışsın Yazdıklarından çıkardığım kadarıyla keyifli sohbeti olan birine benziyorsun ilk 5 dk tölezlersin sonra konuşma açılır zaten çok kötü giriş yapma yeter emin ol. Gerçekten çok takma konuşma nasil gider diye, yahu göreceksin bak sen 1 mesaj atacaksin kiz 3 mesaj atacak her biriyle farklı konu açabilirsin emin ol iyiyim sen nasılsın ben de iyiyim yazdıktan sonra bir ölüm sessizliği olmaz yani Bana kalırsa kesinlikle kedi üzerinden git. En son yazdığına göre story'de köpek var Önce selam yaz ardından nasılsın falan filan cart curt köpek güzelmiş senin mi falan de geçen paylastigin kediyi de gördüm benim de bir tane var seninkinin adi ne falan bu konular üzerinden yardir işte cümleleri kendine göre çevir tabi. Yanlışlıkla atma numarasi nedir yahu yapma Allah aşkına kahkaha atıyorum resmen

• The Mcp kullanıcısına yanıt
    13 ekimdeyiz hala olan bir şey yok ben gerizekalıymışım meğer. Sadece çok yakın arkadaşlarıyla güzel sohbet edebilen biriymişim, zaten 162 boyla insan mı olur.

Yalnız "bak sen 1 mesaj atacaksin kiz 3 mesaj atacak" kısmını hiç anlamadım hocam. Ölüm sessizliğinden değil de o kıza yazıpta olmazsa bu sefer herkesin haberi olur da başkasına yazamazmışım gibi geliyordu.

Bu arada yazdım mı bilmiyorum kız uzun boylu sevgili yapmış az önce hikayede gördüm. Benim yavru kedilerin ikisi de öldü. Benim yerime de atın hocam şuan kendime bile gülemiyorum.
  • Ergenim zaten. Sneijder'de hayatta örnek aldığım nadir insanlardan. Onu da seven tek benmişim sanırım Galatasaray bölümünde bütün troller laf atıyor şuan. Bu resim özeti olayın, sağda ki Clarence Strickland herkes adadan ayrılırken adayı bırakmayan ben. Ada Galatasaray bölümü. Uzaylılar da Sneijder düşmanı troller.

Kıza İnstagram'dan nasıl yazılır? [13 Ekim Edit]

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey yapmadım hocam. Bu gün hikaye atmış sevgilisiyle. Kusura bakmayın zamanınızı aldım boş yere bir şey yapacağım yokmuş zaten.
  • Nobel Adayı N kullanıcısına yanıt
    Yok hocam İnstagram'da görüp takip etmiştim o da geri takip etmişti aynı ilçedeyiz sadece.
  • Kaybe de n le r kulübüne hoşgeldiniz

• Hoşbulduk hocam da benim zaten kaybedecek bir şeyim yoktu yinede kaybettim üye sayılıyor muyum şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Ergenim zaten. Sneijder'de hayatta örnek aldığım nadir insanlardan. Onu da seven tek benmişim sanırım Galatasaray bölümünde bütün troller laf atıyor şuan. Bu resim özeti olayın, sağda ki Clarence Strickland herkes adadan ayrılırken adayı bırakmayan ben. Ada Galatasaray bölümü. Uzaylılar da Sneijder düşmanı troller.

karsim sneıjder nice de nasıl oynamazz ya allah allah hani çok iyi alışverişti bu ya acilen favre ve nice taraftarı gitmeli yerine FUTBOLU BİLEN bir hoca ve taraftar gelmeli

• Aha geldi . Evet kim ki Sneijder ya? Selçuk filan hep daha iyi. Çok iyi oynayan takıma çomak gibi girip tek puan kaybını yaşatmış filan ama olsun gaptan hep. Sabri filan hep evlat Galatasaray maaş yüzünden Avrupa'ya alınmazken maaş pazarlığı yapan filanda hep Sneijder zaten. Galatasaray'ın evlatları 4.5m eurosunu bırakıp gidiyor. Sneijder'in Selçuk ayarına gelmesi için önce Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran takımın beyni olması sonra da yılın orta sahası seçilmesi lazım, Dünya Kupası'nda en iyi golü atmayı filan geçiyorum. Hele hele dünyanın bilmem neresinden dünya starı olarak gelmişler bunlara rağmen sedyeyle oyundan çıkıp 2. yarı maçı çevirecek kadar takımını sevmiş filan hep Galatasaray'ın evlatlarının yaptığı şeyler bunlar.
  • quote:

Ergenim zaten. Sneijder'de hayatta örnek aldığım nadir insanlardan. Onu da seven tek benmişim sanırım Galatasaray bölümünde bütün troller laf atıyor şuan. Bu resim özeti olayın, sağda ki Clarence Strickland herkes adadan ayrılırken adayı bırakmayan ben. Ada Galatasaray bölümü. Uzaylılar da Sneijder düşmanı troller.

Zihin gücü ateş ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım Sneijder'i aratmaz da pişman olmazsınız.
  • quote:

Hiçbir şey yapmadım hocam. Bu gün hikaye atmış sevgilisiyle. Kusura bakmayın zamanınızı aldım boş yere bir şey yapacağım yokmuş zaten.

Aman hocam bırak ya kimler çıkar daha karşına . salla gitsin

• sonu kötü bitmiş

ah be kardeşim hep böyle olur ya zaten.Neyse moral bozmamak lazım.
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    162 boyla çok ta seçenek olmuyor zaten. Bende ki bu kafayla da bir şey olmaz zaten benden.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Avuntum da geçen gün zor geldi yazmadım, o zaman yine sevgilisi vardır da zor duruma düşecektim . Avuntuya bak .
  • quote:

Yok hocam İnstagram'da görüp takip etmiştim o da geri takip etmişti aynı ilçedeyiz sadece.

Aynı ilçedeysen bi denk gelip aa merhaba deme şansın da yok mu

• Nobel Adayı N kullanıcısına yanıt
    Okul farklı ortak arkadaş yok hiç görmedim ve şuan uzun boylu bir sevgilisi var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.