Şimdi Ara

Kıza nasıl açılabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okulda bir kız var 2 senedir tanıyorum yaklaşık 2 aydır ondan hoşlanıyorum hatta hoşlanmayı geçti çok seviyorum aynı servisteyiz genelde az kişiyle konuşur bu konuştuğu kişilerinde 10 unun 8 i kızdır neyse kızın benle arası çok iyi arada arada face ten konuşuyoruz çaktırmadan arada iltifat ediyorum neyse bu kıza açılmak istiyorum ama kızla aynı serviste olduğumuz için kız beni reddeder diye korkuyorum ve aynı okuldayız kıza benimle çıkar mısın gibi saçma bi laf demek istemiyorum.Değil onunla konuşmak onla ilgili konuşurken bile heyecanlanıyorum burda olduğu gibi bana bi şeyler öğrenin okulda mı açılıyım yoksa bir yerlere mi çağırıyım veya götüriyim..?açılırken ne diyim?açıldıktan sonra ne diyim? (Kızla okulda konuşuyorum ama okul dışında alakamız yok sanal ortam dışında) lütfen ciddi yorumlar yapın

• öğrenin söyleyin olcak arada da fazla olmuş bi tane
  • abi seviyorsan git konuş bence
  • memesine dokun yanlıslıkla oldu de gülerse vercek kızarsa daha sonra vercek
  • sana açılmak istiyorum ama korkuyorum de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuSSeiL -- 26 Kasım 2011; 15:57:00 >
  • abi ya güldüm ama ciddi bi şeyler söyleyin valla 2 haftadır kıza aşkımdan kendimle boğuşuyorum
  • Ortam yap. Ortak arkadas bul. AVM'ye felan gidin bir iki gün sonra acil
    en faz𠄌a ha¥lr der
  • abi bir sürü ortak arkadaşım var,ya en önemli nokta şu abi kız beni arkadaşı gib mi seviyo yoksa öbür türlü mü seviyo ya da sevmiyosada ben seviyorum desem karşılık alır mıyım nerden anlarım ya of delircem
  • Benim yontemleri kullan kanka

bkz : nickim
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

memesine dokun yanlıslıkla oldu de gülerse vercek kızarsa daha sonra vercek

Güldüm ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

memesine dokun yanlıslıkla oldu de gülerse vercek kızarsa daha sonra vercek

Hocam ne adamsın ya
  • serviste birlikte oturalım de gelsin yanına bacağına elini koy **** sonra sor kabul ederse yatır etmezse sonra yatır.
  • abi iyice sapıttınız ya ciddi bir insan yok mu koca forumda
  • liseli değilmisin direk öp seni seviyorum de lütfen de bidaha öp baktın oda öpüyo bırakmıyo tmmdır. ciddiyim bak hiçbirrr şey olmaz kime söylese kaç yazar 5 yıla unutursun büyünce geçer nasıl olsa.
  • senin için bir paintde çözümleme yaptım ve başarıyla sonuçlandı.bunu uygula ve çık

ordaki adam sensin karşıdaki kızda çıkcağın kişi oluyor

Kıza nasıl açılabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yizlam

abi iyice sapıttınız ya ciddi bir insan yok mu koca forumda

olm normal takıl 10 15 gün iltifat et yalandan baktın kız gülüp eğleniyor tamam işte sen iltifat ettikce zaten o da eder sonra fırına verirsiniz mercimegi kasma bu kadar sanki adriana limayla cıkıcan
  •  Kıza nasıl açılabilirim
  • abi her şey tiple mi oluyo adriana lima gibi güzel olsa iyi olur ama ben onun sadece görünüşünü değil kişiliğinide seviyorum ama kız ya sevgilim olur ya tamamen kaybederim işte onun dışında bir yol bulsam süper olcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.