Bildirim
Kıza yürüdüm. [SS'li] (3. sayfa)
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zuko
Altina hemen "Bunu sevdigime yazsam mi sence?" gibi bir sey yaz da kurtar bence.
Çok güzel dedin,arkadaş edebiyata meraklıymış duygusal biri olsa gerek ,bu durumda seni sallamayan birine bu yazıyı bağışlama kardeş ayrıca bu işler mesajla olmaz karşına alacaksın diyolla,bilmiyorum yani bencede doğru olan bu gibi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Koşmuşun yürümemişin -
Yav içmeyin şu sigarayı -
quote:
Orijinalden alıntı: BekirTemel
quote:
Orijinalden alıntı: Zuko
Altina hemen "Bunu sevdigime yazsam mi sence?" gibi bir sey yaz da kurtar bence.
Çok güzel dedin,arkadaş edebiyata meraklıymış duygusal biri olsa gerek ,bu durumda seni sallamayan birine bu yazıyı bağışlama kardeş ayrıca bu işler mesajla olmaz karşına alacaksın diyolla,bilmiyorum yani bencede doğru olan bu gibi
Yok beyler. Bizde söz ağızdan bir kere çıkar. Kaldı ki fahişe olmuş duygularım arasında en temizinin yansıması bu sözler. Geri almam. O sözler o kadının hakkı. Gerçekten istedik çünkü.
Bu arada ortada bir ilişki yok zaten. Büyük ihtimalle olmayacak da. Arada yazıyoruz böyle birbirimize. Ama bu yazdığımdan sonra cevap vermemesi şaşırttı beni. Hepsi o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Of of of sonunda çok sıvamışsın. Keşke hiç girmeseymişsin bu işlere be kardeş Kız 3 saat sonra bile tınlamamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O duvar kağıdı ne la korkunçlu karı gibi -
Sende ışık var dostum,fıhişe olmuş duygularım lafa bak be kafiyeli olmamış ama
Helal her hoşlandığına edebiyat yapmıyorsan güzel,sahibinde duyguyu yaşatanda kalmalı doğru diyorsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
Of of of sonunda çok sıvamışsın. Keşke hiç girmeseymişsin bu işlere be kardeş Kız 3 saat sonra bile tınlamamış.
Birader niye sıvamış oluyoruz? Cevap vermezse vermez. Biri gider biri gelir diyecegim ama öyle biri de değilim. Yanlış anlamayın. Bir kıza duygularını açıklamak ne zamandan beri bu şekilde tasvir ediliyor? Kaldı ki tavrımı kendisi de biliyor. Tüm sevgililerimi bilir. Sevgi görüşümü bilir. Her şeyimi bilen ciddi bir hatun. Ben de öylesine içimden geldi yazdım işte. Götü kalkacak bir kız değil merak etmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Must Sabbah
quote:
Birader niye sıvamış oluyoruz? Cevap vermezse vermez. Biri gider biri gelir diyecegim ama öyle biri de değilim. Yanlış anlamayın. Bir kıza duygularını açıklamak ne zamandan beri bu şekilde tasvir ediliyor? Kaldı ki tavrımı kendisi de biliyor. Tüm sevgililerimi bilir. Sevgi görüşümü bilir. Her şeyimi bilen ciddi bir hatun. Ben de öylesine içimden geldi yazdım işte. Götü kalkacak bir kız değil merak etmeyin.
Bu edebiyat çok ağır. 19-20 Yaşında biri ne kadar olgun olursa olsun onu aşar bence. Kızda iplemiyor gibi bir hava var zaten 3-5 saat olmuş bir cevap bile atmamış. Biraz daha yavaş girseydin olaya keşke
-
Kız mesaj attı beyler.
quote:
quote:
quote:
Bu edebiyat çok ağır. 19-20 Yaşında biri ne kadar olgun olursa olsun onu aşar bence. Kızda iplemiyor gibi bir hava var zaten 3-5 saat olmuş bir cevap bile atmamış. Biraz daha yavaş girseydin olaya keşke
Birader sana özelden bir iki şiir atayım bu birkaç cümleye ağır diyorsan. Ben onları 15 yaşındayken 14 yaşında bir kıza yazmıştım. Hayatımızın en güzel 2 yıl 1 ay 1 gününü geçirdik.
Belki ağır bir edebiyat ama bende böyle.
-
quote:
Kız mesaj attı beyler.
Ne yazdı ne dedi -
Kıza yürümemişsin kamyon arkası yazı göndermişsin. Önce ortam romantikleşir ve kafanız aynı durumda bütünleşir. Her şeyin hazır olduğu vakti kızın (duyguları söyleme kısmını kastediyorum) gözlerinden anlarsın. Bu tür şiirsel yazıların insanı gerçekten etkilemesi için bu dediklerim şart. Aynı şehirdeyseniz keşke buluşarak söyleseydiniz hocam. Elinizde %80 şans vardıysa bile berbat olmuş.
Okumadım çok fazla yazmışın.
Ona canısı türküsünü söyleyip sesli mesaj olarak atsaydın kız kesin aşık olurdu. -
quote:
Kız mesaj attı beyler.
ne dedi mutlu sonmu -
HAhaha kız seni şeyine takmıyor -
muhabbete bak insanlığımdan utandım -
-
canısı ne ya kız takmıyor ayrıca
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X