Arkadaşlar yılbaşı hediyesi olarak kız arkadaşıma kolye almak istiyorum yanına birde mektup yazmak istiyorum.Kolye olarak yusufçuk kolyesini düşündüm ama burda aradım taradım hiçbir yerde bulamadım.Biri bana bu konuda yardımcı olabilirse çok sevinirim..İkinci yardım istediğim konu şiir yazmak istiyorum ama baş harflerinden oluşmasını istiyorum ve altına anlamlı bir mesaj vermek istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşları bekliyorum..Şimdiden zaman ayırıp okuyan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..Hepinize iyi forumlar iyi akşamlar..
Arkadaşlar cidden çok yardıma ihtiyacım var hediye konusunda.Lütfen şu işe bir el atın.
bitmez bu hediye işleri yılbaşı, yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü...
Tşk ettim kolye konusunu hallettik :)
@Yxhn Hediyeyi değiştirmiycem alıcağım şey sabit ama şiir konusunda ve mektup yazma konusunda sıkıntım var.
@core_eye O daha sakıncalı
kardeş şiir ve mektup konusunda yardım nasıl olur bilemiyorum, eğer yazma konusunda sorun çekiyorsan internetten şiir ve aşk mektuplarına bakıp, beğendiğin çıkarsa üstlerinde oynamalar yapabilirsin. hileli oluyor biraz ama benim işime yaramıştı bir zamanlar.
quote:
Orijinalden alıntı: volka
kardeş şiir ve mektup konusunda yardım nasıl olur bilemiyorum, eğer yazma konusunda sorun çekiyorsan internetten şiir ve aşk mektuplarına bakıp, beğendiğin çıkarsa üstlerinde oynamalar yapabilirsin. hileli oluyor biraz ama benim işime yaramıştı bir zamanlar.
Yok şiir konusunda dediğim gibi isminin baş harflerinden yapmak istiyorum yapabilicek bir arkadaşa ihtiyacım var tek istediğim bu yani.Ben pek anlamam şiir yazmaktan onun için dedim bu konuda bir kişinin yardımına ihtiyacım var..
o zaman niye
sen 100% sipariş yaptırcan şiiri yani:) ben de pek anlamam ama anlayan çıkar belki
quote:
Orijinalden alıntı: KaNs3R
o zaman niye
Ne niye?
@vodka Emin ol biraz bile yazabiliceğime inansam deniycem. Ama ne yazıkki ben edebiyat yapamam
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var şiir konusunda yokmu kendine güvenen edebiyatı iyi olan
Genelde kırmızı don alınmıyomu yılbaşında :D
Konuyu açan arkadaş yanlış anlama lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: n0sferatu-
Genelde kırmızı don alınmıyomu yılbaşında :D
Konuyu açan arkadaş yanlış anlama lütfen.
İlişkimizi bitirmeyi düşünmüyorum
adını pm den yollarsan aklıma gelirse yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: sefa3027
adını pm den yollarsan aklıma gelirse yazarım
İlgilendiğin için tşk. ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme