Şimdi Ara

Yakın Arkadaşa Hediye Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Amerika'da yaşayan bir çocukluk arkadaşım var hatta kardeşim diyebilirim. O kadar yakınız. Şu anda Türkiye'de.. geçen cumartesi gününden beri beraberdik onların evinde kaldım. aynı yatakta uyuduk hatta. Benim maddi durumum o kadar iyi değil ailemle yaşıyorum. arkadaşım gerçekten çok delikanlı biri orada kaldığım günler İstanbul'un her yerini gezdik dolaştık. elimi cebime attırmadı. annesi bize çok güzel kahvaltılar yemekler hazırladı. Abisi desen zaten benimde abim sayılır çok dürüst saygılı insanlar. ve bu ayın sonunda tekrar Amerika'ya dönecekler. Ben de onlara bir hediye almayı düşünüyorum. Sizce Ne alsam nasıl bir hediye alsam. arkadaşım 21 yaşında abisi 26 yaşın birde 1 yaşında küçük kız kardeşleri var. tabi ki bir de anne :) hediye olarak ne alabilirim sizce.

• nba forması
  • Yurt dışında zaten onlarla iç içeler. Ben daha Anlamlı manevi değeri olan bir şey düşünüyorum. Türkiye'yi ve bizi hatırlaması lazım o hediyeyi gördükçe.. Mesela koyu fenerbahçeli kendisi . örnekğin bir fb armalı bir yüzük olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacus00

Yurt dışında zaten onlarla iç içeler. Ben daha Anlamlı manevi değeri olan bir şey düşünüyorum. Türkiye'yi ve bizi hatırlaması lazım o hediyeyi gördükçe.. Mesela koyu fenerbahçeli kendisi . örnekğin bir fb armalı bir yüzük olabilir ?

fener forması mantıklı yada fenerbahçe ülker formasıda alınabilir basketbol takımının yada dediğin gibi türkiye amblemli yüzünde alınabilir.
  • Şu tarz bi tablo olabilir evlerine koyarlar baktıkca hem istanbulu hemde seni hatırlarlar :) Annesine bu hediye olabilir.

arkadaşlarınada birine değişik bir kupa bardak.

Diğerine komik bir boxser alabilirsin..

Çokta pahalıya kaçmadan :)
     Yakın Arkadaşa Hediye Önerisi
  • Niye ayni yatakta yattiniz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *No Fear* kullanıcısına yanıt
    kuzenleri falan vardı 4-5 erkektik evi fazla dağıtmayalım annesine zorluk olmasın diye öyle yanyana yatmıştık. yatak büyüktü zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi kardeşim emin ol adamlar artık bunlara doymuşlar bizim gibi cinsel açlıkları yok.

Slobdno: Çok iyi akıl ettin valla. Hatta geçen gün eminönünde gezerken tablo görmüştük. arkadaşım tablolara bayılırım çok güzeller falan demişlerdi. burda oturdukları evide yeni aldılar zaten. burdaki evlerine de tablo olabilir. yani tablo kesin alınacak :)
  • quote:

Vallahi kardeşim emin ol adamlar artık bunlara doymuşlar bizim gibi cinsel açlıkları yok.

Slobdno: Çok iyi akıl ettin valla. Hatta geçen gün eminönünde gezerken tablo görmüştük. arkadaşım tablolara bayılırım çok güzeller falan demişlerdi. burda oturdukları evide yeni aldılar zaten. burdaki evlerine de tablo olabilir. yani tablo kesin alınacak :)

Aynen eminönünde dolu var hemde çok bütçeyi sarsmaz sorun olmaz ;) Eminönüne gitmişken orda elektronikçiler var çin malı yıgınla dijital fotograf tablolarınıda sor çin malı acayip ucuz olabilir beraber takıldıgınızda foto çekip ona atarsın evlerinde resimleriniz döner falan kalıcı bişi olabilir .
  • quote:

kuzenleri falan vardı 4-5 erkektik evi fazla dağıtmayalım annesine zorluk olmasın diye öyle yanyana yatmıştık. yatak büyüktü zaten.

Heee ogrenci evi gibi yani. Anladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 al
  • Ona küçük sürprizler yapmayı dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.