Şimdi Ara

Kızdan ayrılmak zorunda kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bir tane rastgele açılmış Instagram grubundan bir kızla tanıştım. İsmi lazım değil Bu grupla 7-8 kişi sesli konuşuyorduk. Son 2-3 gün kız benle baya samimi olmaya başladı. Ama tek sıkıntı bu kızın sevgilisi vardı biyografisini "U💗" vardı. Son konularda biz kavgalıyız falan diyordu. Sonla benle daha çok samimi olmaya başlayınca ben "Sevgilisi Olan Kızlarla Konuşmuyorum" diyip engelledim. Abi sevgilisi olan kızla ben kanka falan olamam benim tarzım bu. Ondan sonra bunun bütün arkadaşları falan bana yazdı engeli aç sana bir şey diyecekmis falan 1 hafta boyunca yalvarınca mecbur açtım "sen herkesten çok farklısın benim için" gibi gibi sözler söyledi. Bana sırılsıklam aşık olduğunu söyledi. Bende sevgilin var falan dedim ayrılmışlar meğerse. Düşündüm biraz sonra karar verdim bu kızla oldum. Abi erkek çevresi çok bir kere ya. Ben bunu bu konuyla uyardım hesabımız birbirimizde var akşam baktım 9 erkekle birden konuşuyor engelledim sonra bu hesabını kapattı depresyona girdi fln yine barıştık ayrıldık barıştık bu 9 defa oldu. Kız arkadaşları da çok sıkıntı 8. Barıştığımizda fln ben hepsiyle arayı kestim çünkü kız arkadaşları bizi ayırmaya çalışıyordu. Ve ona rağmen "3'lü konuşalım mı" diyince her akşam benim gırtlağıma kadar geldi engelledim yine. Benim 1 tane kız kankam bile yok birisi bana istek atınca benimle konuşmuyordu. Bende "senin çok erkek çevren var bu konuyu benimle tartışmaya utanmıyor musun?" Dedim fln hâlâ kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Bundan 1 gün önce beyinsiz arkadaşım kıza yazmış. Yok "beni kullandı " "beni sevmiyordu" fln filan yazmış kız da. BEN SENİ KİM VEYA NE İÇİN KULLANAYİM AMQ KITI dedim sinirlendim. Bunların hepsi 1 ayda yaşandı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.