Şimdi Ara

Kızgınlık Dönemindeki Kedimin Bıraktığı Kokuyu Nasıl Gideririm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızgınlık dönemindeki erkek kedimin eve bıraktığı o keskin ve pis kokuyu halılardan koltuklardan nasıl temizlerim ? Bu kokudan nasıl kurtulabiliriz kesin bir çözümü var mıdır ?

• Malesef kokuyu gecirseniz bile tekrar birakacak ve tekrar ve tekrar bunun tek çözümü kedinizin sağlığı açısından kısırlaştırmak ki kokuyu gecirmek gercekden zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda06

Malesef kokuyu gecirseniz bile tekrar birakacak ve tekrar ve tekrar bunun tek çözümü kedinizin sağlığı açısından kısırlaştırmak ki kokuyu gecirmek gercekden zor

Kısırlaştırma işlemini bugün gerçekleştirdim. Bundan sonrası için daha öncesinde bıraktığı o kokulardan nasıl bir temizleme yöntemiyle kurtulabiliriz ?
  • Bazı petshoplarda koku giderici temizlik maddeleri var ama ne kadar etkili bilmiyorum en etkili yöntem sirkeli su ile silip daha sonra domestos vb maddeler ile iyice dezenfe etmek ben oyle yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarda06 -- 17 Mart 2016; 15:16:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdrar kokusunu enzim ve probakteriler ile biyolojk olarak çözen ürünler bulunmaktadır.
    İncelemenizi öneriyoruz.

http://www.petsiparis.com/idrar-kokusu-gidericiler-74
  • erkek kediler bölge işaretlerken mesela döllü bir idrar atarlar, o idrara ben genelde balkonda su sıkarım ve kurumuş olsalar bile giderler...

koltuğu da biraz derinlemesine işleyecek şekilde kosla vanish ile silseniz çıkar diye düşünüyorum..

100 civarında bu hadiseyi yaşadım, sadece su ile o sıvı ve koku kayboluyor, ortalığın iyi hava alması lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.