Şimdi Ara

Kızılay skandalında ikinci perde: Yardımları da satmışlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buda bir şey mi Kızılay İçecek San. ve Tic. A.Ş. halka arz oluyor.Borsaya giriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once bu hükümete güvenmeme ragmen kızılaya,Türk hava kurumu, gibi kurumlara hiç güvenemedim hatta diyanete bile zar zor.nedense birtek insan hak hürriyete guven duyuyorum.neden acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fthcyr F kullanıcısına yanıt

Hiç Daha Fazla Altını Deşme Bence Deştikçe Pislik Akıyor Her yerden Kızılay Yatırım Holding A.Ş. Genel Müdürünün Bilal Erdoğan'ın Sınıf Arkadaşı Olduğunu Ve Altın Ve Döviz Dışında Hiçbir Varlıga Yatırım Yapmadığınıda Bilmezler Bunların Hepsi Sadece Tesadüf!!!

• Üçüncü perdesi de var, millet yas tutarken yaraları sarmak için her şeyi yaparken Kızılay başkanı eğlencelerde görüntülendi. Millet kıyameti yaşarken herif pavyon gecelerinde gönül eğlendiriyor
    Thk ve Kızılay, Yeşilay sağlam temizlik lazım
    gazete duvar
    Kızılay Edremit başkanından 'eğlence' açıklaması: Oynamadık
    https://www.gazeteduvar.com.tr/kizilay-edremit-baskanindan-eglence-aciklamasi-oynamadik-haber-1605900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 3 Mart 2023; 3:55:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ortalığı boş bırakmamak adına diyoruz. Sonra cezayı biz yiyoruz onlar burada at koşturmaya devam ediyorlar. Kaleyi bırakmamak lazım.

O üyeler bende ne notuyla bloklu bir bilsen... Kızılay skandalında ikinci perde: Yardımları da satmışlar 

• iyi bari soda fabrikalarını, arazilerini filan satmamışlar

• Kızılay skandalında ikinci perde: Yardımları da satmışlar

Normalde İsviçre'nin gönderdiği çadır

Bu gerçek mi yoksa fake mi bilmiyorum ama gerçekse bunların kafa her türlü çakallığa müthiş çalışıyor......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugams -- 3 Mart 2023; 10:3:11 >
  • Bazı insanlar, Kızılay'ın üretim yaptığı fabrikaları eleştiriyor. Fakat bu eleştiriler yanlış, çünkü Kızılay'ın üretim yaptığı fabrikalar sayesinde bağışlanan para daha düşük maliyetlerle ürünlere dönüşüyor. Eğer bu fabrikalar olmasaydı, başka bir girişimci kapitalist sistemden ekstra kâr elde edecekti.

Başka bir deyişle, sistemin kar hırsı nedeniyle bağışlar yeterince değerlendirilemezdi. Kızılay'ın kendi üretimleri, bağışların gereksiz yere pahalıya mal olmamasını sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Bu nedenle, bu ürünlerin normal fabrikalarda üretilenlerle karşılaştırılması doğru değildir.

• Kızılay, faaliyetleri Türk kanun ve yönetmelikleriyle düzenlenen resmi bir Türk yardım kuruluşudur. Ayrıca uluslararası bağlantıları vardır ve uluslararası yardım çalışmaları yürütmek için uluslararası kuruluşlarla birlikte çalışır. Uluslararası denetimler ülkeler ya da uluslararası yardım kuruluşları tarafından yapılabileceği gibi bağımsız denetim kuruluşları tarafından da yapılabilir. Dolayısıyla, oğlunun denetlenmesi gibi eleştiriler konuyla ilgisizdir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.