Bildirim
Kızılötesinden bilgisayara resim atılır mı?
AYGAZ Elektronik Ark Çakmak : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B09V8DQ1X1
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bilgisayarlarda kızılötesi bulunmuyor
anca bluetooth adaptör alırsan onun üzerinden atabilirsin -
bilgisayarınız ne???? lap topların bırcogun da kizilotesi var.
var ise atarsıız eski cx 65 imin resimlerini o sekilde atıyordum -
Telefonumda kızılötesi var.Bluetooth yok.Ancak bilgisayarımda yok.Buna dair donanımlar satılıyor galiba.Tabii eğer kızılötesi ile bilgisayara atabileceksem.Kızılötesiyle atılabiliyor mu bu donanımları alsam?
Bilgisayarım Pentium 2.
Teşekkürler. -
valla kızılötesi adaptör satıldığını hiç duymadım
sen yine data kablosu ile atmayı dene
kablo bozulmuş olabilir
başka bi kablo ile dene bide istersen -
Kızılötesi ile her şeyi atabilirsin, fakat biraz zahmetli ve yavaş olur... Böyle donanımlar var evet satılıyor.
Telefonun Nokia 6610i ise, onunla sadece kartvizit atabiliyosun, başka birşey atılmıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 10 Ocak 2007; 22:58:20 > -
Kafam karıştı biraz,
Telefon x600 kızılötesi var,bluetooth yok.
Bilgisayar Pentium 2,kızılötesi yok;ilave donanım kızılötesi takılıp resim atabilir miyim telefondan bilgisayara?
Kabloya ne oldu anlamadım.Yenisini bulmak ise çok zor oluyor bunların.ayrıca kablo orjinal değildi,acaba ondan telefon mu bozuldu?
Teşekkürler. -
Kızılötesiyle foto atabilirsin. Fakat onunla foto atmak, yada bir melodi atmak epey zor uloyur, yani aparat ile teli ayni hizada tutman lazim, ufak bir titrettinmi bağlantı gider vs. vs. yani zor iş, en güzeli yan sanayi bir kablo almak, en iyisi bu. -
quote:
Kafam karıştı biraz,
Telefon x600 kızılötesi var,bluetooth yok.
Bilgisayar Pentium 2,kızılötesi yok;ilave donanım kızılötesi takılıp resim atabilir miyim telefondan bilgisayara?
Kabloya ne oldu anlamadım.Yenisini bulmak ise çok zor oluyor bunların.ayrıca kablo orjinal değildi,acaba ondan telefon mu bozuldu?
Teşekkürler.
Samsung SGH X600 modelini kullanmıştım. Kızılötesiyle veri aktarımı yapılamıyor. Telefonda kızılötesi yalnızca kart vizit göndermeye yarıyor. -
piyasada özelliklede gittigidiyor.com sitesinde bir çok kızılötesi dongle bulunmakta. bu küçük adaptörlerle bilgisayarına kızlötesi özelliği kazandırabilirsin. çoğu 9-10 liraya satılıyor.
telefonla resim atmaya gelince durum biraz karışık;
dosya yöneticisi yada telde çektiğin fotoların bulunduğu galeriden ( senin aletin yapısı nasıl bilemem ?!? ) resmi seçip gönder/kızılötesi ile / infrared ile..vb bir seçenek olması lazım ki anca o şekilde gönderebilirsin. yoksa tek taraflı olarak bilgisayarın kızışötesi desteği olması birşeyi değiştirmez.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- samsung b310e oyun yükleme
- ihaleden tr güvenilir mi
- s22 vs s23 fe
- samsung a15
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X