Şimdi Ara

kızımız yüzünde çıkan sivilce.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 3 ay önce resimde gördüğünüz yerde bir sivilce çıktı ama çocuk bunu takıntı yaptı tam iyileşecek iken kaşıyıp tekrar yara yapıyor, 2 aydır böyle bir döngü içindeyiz iyileşti derken bir bakıyorum yine kaşıyıp yara yapmış, bu sebepden dolayı bir türlü iyileşmedi gitti, o bölgeye kaşımasın diye uyurken yara bandı yapıştırıyorum uyanınca çocuk bandı durdurmuyor çıkarıyor, sağlık ocağına gittim hemşire tampon yaptı kaşımasın diye eve gelmeden yine çıkardı, bu beni iyice rahatsız etmeye başladı nasıl bir uygulama yapmalıyım arkadaşlar bilgisi olan var mı? bebek 1.5 yaşında laftan filanda anlamıyor enfeksiyon filan kaptıracak allah korusun.
    kızımız yüzünde çıkan sivilce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasabalı türk -- 29 Aralık 2019; 0:43:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:25:57 >
  • Bir şey söylemek çok zor. İyi bir hastaneye götürün dokudan örnek alıp patoloji bölümü bakması lazım. Özellikle bu yüz bölümün de küçük siğil gibi çıkıp sonra git gide büyüyen kötü huylu tümörler gelişiyor.

• Maşallah hocam Allah nazardan saklasın sivilce olduğundan eminmisiniz 2 ay dır nasıl geçmedi?
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    hocam cildiyeye gittim krem losyon filan verdiler, doktor basit bir sivilce dedi ama çocuk takıntı yaptı aklına geldimi tırnağı ile kaşıyıp yara yapıyor 1 hafta kaşımasa iyileşecek ama tutamıyoruz.

• kaşıyor hocam ya tam iyileşti derken tekrar yara yapıyor başa dönüyoruz. doktor yarayı elletme iyileşir diyor ama bunu başaramadık malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasabalı türk -- 29 Aralık 2019; 1:2:18 >
  • kasabalı türk K kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:25:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.