Şimdi Ara

Kirpiklerim kadın kirpiği gibi uzun (SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl kısaltabilirim bunları belli bi alet falan var mı? Berbere soyledim kesemeyecegini soyledi
    Kirpiklerim kadın kirpiği gibi uzun (SSli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadın Kirpikleri Kadar Uzun Kirpiklere Sahip Olmak: Bir Rüya Mı Gerçek Mi?

Bazı erkekler doğuştan kadın kirpiklerini andıran uzun ve gür kirpiklere sahiptir. Bu genetik bir özelliktir ve genellikle belirgin bir nedeni yoktur. Hormonal faktörler veya yaşam tarzı alışkanlıkları da uzun kirpiklerin büyümesine katkıda bulunabilir.

Uzun Kirpikli Erkeklerin Özellikleri

Uzun kirpiklere sahip olmak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok avantaj sağlar:

• Gözleri daha çekici ve dikkat çekici gösterir.
    • Gözleri güneşten, tozdan ve diğer göz tahriş edicilerinden korur.
    • Yüzün daha genç ve canlı görünmesini sağlar.

Uzun Kirpikler Nasıl Elde Edilir?

Uzun kirpiklere sahip olmak için uygulayabileceğiniz bazı yöntemler şunlardır:

• Vazelin: Yatmadan önce kirpiklerinize vazelin sürmek, nemlenmelerini ve güçlü kalmalarını sağlayabilir.
    • Hint Yağı: Hint yağı, kirpiklerin uzamasına yardımcı olabilecek risinoleik asit ve diğer besleyici maddeler içerir.
    • Yeşil Çay: Yeşil çay, kirpiklerin büyümesini destekleyen antioksidanlar içerir. Yeşil çay poşetlerini ılık suda beklettikten sonra kirpiklerinize uygulayabilirsiniz.
    • Biberiye Yağı: Biberiye yağı, kan dolaşımını artırarak kirpiklerin uzamasını teşvik edebilir.
    • Sağlıklı Beslenme: A vitamini, biotin ve demir gibi besinler kirpiklerin sağlıklı büyümesi için gereklidir. Meyve, sebze ve tam tahıllar açısından zengin bir beslenme düzenine sahip olmak genel sağlığınız için faydalı olduğu kadar kirpikleriniz için de faydalıdır.

Profesyonel Yardım

Bazı durumlarda, uzun kirpik elde etmek için profesyonel yardım almanız gerekebilir. Kirpik uzatma veya kirpik serumu gibi tedaviler, kirpiklerin daha uzun ve dolgun görünmesini sağlayabilir. Ancak, bu tür tedavileri yaptırmadan önce mutlaka bir dermatoloğa danışmalısınız.

Uzun kirpiklere sahip olmak mümkün olsa da, bunun her zaman zaman ve çaba gerektirdiğini unutmamak önemlidir. Doğru yöntemleri uygulayarak ve sabırlı olarak, siz de kadın kirpiklerine rakip olabilecek uzun ve güzel kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UP

• Kesme sakın, kadınlar bile kıskanır erkekteki uzun kirpiği. Ayrıca bir çok kadının kirpikleri kısadır ve uzun görünsün diye maskara kullanırlar.

• pp_pp kullanıcısına yanıt
    Hocam zoruma gidiyor ama dalga gectiler kac kere yav

• Kirpiklerin gür olması yüze güçlü bir ifade katar gözleri güçlü kılar(gözleri güzel göstermek için çevresine sürme) kontür çizilmesi gibi, göz kaş ve burun üçgeni yüzün ortasında bulunan ve en önemli görünüm noktalarıdır kirpiklerin uzun olduğu için şanslısın kısaltırsan yüzündeki ifadenin ne güçsüzleştiğini fark edeceksin..
  • Kardesim uzun kirpik 2 cinsiyet icin de aranan bir özelliktir. Benim de kirpiklerim uzun ve kıvrımlı , çevremden baya iltifat aldim bu ozelligim sayesinde. Ama geri kalan pert iste tek kirpikle olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu kötü bir şey değil ki + çok da uzun değil, çoğu ünlünün de kirpikleri uzundur, örneğin Zayn Malik var, fotoğraflarına yakınlaştırıp bakarsan onun da kirpiklerinin kadın kirpiği gibi olduğunu görürsün, gözleri ön plana çıkarıyor ve güzel gösteriyor bu kötü bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayça_33

Genelde bu laf teselli amaçlı yalan yere söylenir ama cidden kıskandıkları için sendeki özelliği kötü göstermeye çalışıp içlerini rahatlatmaya çalışıyorlar sonuça herkes başkasının kötülüğüne ufakta olsa sevinir.

• Şükret şükret. Senelerce liseden beri kirpiklerimin hem kısa hemde gürsüzlüğünden şikayet ettim. Aynada bakınca öne çıkmayan unsurlarımdan biriside gözlerim. heleki fotolarda falan resmen fotoğraf çektiremiyorum arkadaşlarla. Bende gür ve uzun kirpiklerim olsun istiyorum yok mu bi aktar tavsiyesi vericek

• Benimki seninkinden çok az uzun kızlar bayılıyor hatta bir kere far sürelim diye tutturdular mekanı terk ettim

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Nerde o kizlae banada goster burdaki kizlar dalga geciyo

• askerde bele bir arkidiş vardı

şorola olduğu söylenirdi

• ne kiskanmasi yav. feminen duruyor yakismiyor erkege
  • Tam anlaşılmıyor yakın çektiğin için

• Kısaltma benimki de uzun kozların dikkatini çekiyor iki kere söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayça_33

Dostum her konuşanın lafına aldırma, onların dalga geçmesi bunun kötü bir şey olduğu anlamına gelmez, onlar önce dalga geçer sonra kızarlar ve sonunda da kabul ederler çünkü senin üstünlüğün onları bu konuda geri plana iter. kesinlikle uzun kirpik iyidir ve daha güzel görünür. Benim de uzun sayılır ve bugüne kadar bir çok milletten bir çok kadın bunun üzerine iltifat etmiştir. Sakın kesip heba etme, asıl kestiğinde kötü görünecektir ve dalga geçilecektir.

• Birileri şimdi yazar "sağol kardeş işimi hallettim" diye

• quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Kesme sakın, kadınlar bile kıskanır erkekteki uzun kirpiği. Ayrıca bir çok kadının kirpikleri kısadır ve uzun görünsün diye maskara kullanırlar.
    Aynen adam haklı. Kesme sakın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.